Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Rop je idiot

Rop je idiot

Očitno se zaveda, da je prehudo priznati, da so prisluškovali vodji opozicije, Janši.

Zato je napletel zgodbo, da so prisluškovali Sanaderju in tako ustvaril mednarodni incident.

Bivši predsednik vlade prizna, da so prisluškovali premierju sosednje države.Vi veste, kaj to pomeni???

Jasno je, da vsaka obveščevalna služba na veliko prisluškuje.A O TEM SE NE GOVORI!!!!

Idiot Rop pa o državnih skrivnost debatira, kot da gre za nek film ali fuzbal tekmo.

In sploh, kako on tako natančno ve,komu so prisluškovali in kdaj?

Jasno, zato, ker je Slovenija bila pod LDS kot Belorusija, kar jaz trdim ves čas.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa ga povprašajo glede tega.

“Za KVA je že šlo?” Zmeden in prestrašen do konca.

S tem se pa strinjam. Pa Janša je tud idiot!

Ja, vemo, da bo seveda Janša vsega kriv in bo izgubil še kakšno točko. In da bo ubogi, nedolžni, zlorabljeni Rop (beri: SD) pridobil kakšen procent.

V vsaki normalni državi bi za take stvari resnično letele glave… Pri nas bodo pa spomenike postavljali takim tepcem.

Ali je že kdo zasledil reakcijo Pahorja na Ropove trditve?

Ker nisem vsega sledila, me zanima: ali je Janša sploh kdaj eksplicitno zanikal, da bi se s Sanaderjem pogovarjala o načrtovanju mejnih incidentov?

To že vem, da je govoril kako nepredstavljivo pa grozno in oh in sploh je to, kar je Rop izjavil in kar je Sova počela. Ampak zanima me njegovo zanikanje pogovorov s Saanaderjem o incidentih.

strinjam se, da je Rop deloval skrajno čudno. A vseeno se mi zdi neverjetno, da bi si to o pogovorih o incidentih kar preprosto v celoti izmislil.

Saj pri nas je itak praksa, da se mora obtoženi braniti še preden se postreže s kakšnimi konkretnimi podatki.

V včerajšnem intervjuju na RTV SLO je zanikal tašne obtožbe.
Kar pa se tiče Ropovih obtožb pa samo tole; a se ti ne zdi čudno , da je to povedal šele tri leta po dogodku, ko pa bi to lahko izkoristil že pred volitvami 2004?

Meni se ne zdi prav nič čudno, kvečjemu kaže na odličen politični instinkt in poznavanje psihologije volilnega telesa Slovencev, ki večinoma potegne z tako imenovanim ‘underdogom’.

Pred volitvami bi bila to kvečjemu voda na Janšev mlin, ker smo bili takrat LDSjevcev vsi siti do grla, in kakor je bilo takrat Ropu gotovo že jasno, da je LDS volitve izgubila, tako mu vseeno ne bi bilo všeč, da bi jih Janša dobil s 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} namesto s 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, tako da je pametno držal gobec. Najbrž bi ga še zdaj in bi ta adut vrgel na mizo enkrat naslednje leto, če ne bi šel JJ obračat Sove na glavo s svojo običajno politično fineso slona, nosoroga in nilskega konja skupaj v trgovini s porcelanom.

Spider, še to: v politiki sta PRAV in NAROBE oziroma ZAKONITO in NEZAKONITO pravljice za majhne otroke. Kdor ni zrel za to spoznanje, naj se gre igrat v peskovnik, pa naj ne pozabi na slinček, da se ne bo preveč popackal s peskom, ko ga bo tlačil v usteca.

Če bi res prišlo do dogovarjanja ne vidim na čem naj bi JJ dobil pozitivne točke, nasprotno vse bi izgubil in poniknil v zgodovino.

Ali je Janša leta 1988 imel v rokah zaupen vojaški dokument, ki ga je podčrtal z zelenim flomastrom? Je. Ukradel ga je Borštner in ga dostavil Janši. Ob tajni preiskavi, ki je bila namenjena odkrivanju zapiskov, ki sta si jih delala Janša in Bavčar na obiskih pri Levstiku, so slučajno odkrili ta dokument, ki je bil brez dvoma vojaška tajnost in brez dvoma ukraden. Ali mu je ljudstvo to zamerilo? Ne. Takrat je na ta račun postal narodni junak, ker se je prek njega skanalizirala naveličanost ljudi s takratno oblastjo in grozečim vojaškim režimom.

Prav tako mu leta 2004 ne bi njegovi zvesti podaniki in LDSjevske arogance siti državljani ne bi zamerili niti priznanja, da je skupaj s Sanaderjem jedel žive golobe in kavsal crknjene ovce, verjemi mi, še bolj bi jih podžgalo. In očitno je imel Rop takrat dovolj pameti, da se je tega zavedal.

Ena najljubših knjig tvojega Ljubljenega vodje je Sun Tzujeva Umetnost vojne. In tam piše, da je podcenjevanje nasprotnika najhujša napaka, ki si jo lahko privoščiš. Pa do tega poglavja očitno še ni prišel, vi, ki ste njegovi zvesti podaniki in mislite, da govori čisto resnico in serje zlatnike, pa še manj.

Tu se pa zelo motiš. Dokumentov ne moreš primerjati med seboj, sta zelo različna, prav tako čas v katerem sta se dogajala sta zelo različna.Kar pa se tiče podanikov, kar nam ali mi mečeš pod noge , pa velja enako tudi za tebe.Razlika je samo ta , da ti verjameš že 60 let jaz pa slabih 20 let.

Jaz pa bi Ropa postavil na čelo SD.

Težko bi verjel karkoli in komurkoli 60 let, jih imam komaj dobro polovico tega na grbi.

Ampak kot je rekel Hannibal the Cannibal, novejše generacije ne znajo brati in jim posledično hudo manjka kontekstualne inteligence. Seveda so bili časi različni (ali si lahko izposodim ta stavek, ko bo naslednjič tekla kakšna debata o Kučanu, Kardelju in povojnih pobojih? me prav zanima, ja…), ampak zgodovinske zakonitosti veljajo ne glede na čas, samo tehnologija se malce spreminja, pa še to za ene ne dovolj.

Naj bo dovolj, ker vidim, da bi se moral preimenovati v margherito ante porcos, pa je ta nick že nekdo uporabljal pred mano. Mlatenje prazne slame prepuščam tistim, ki se na to boljše spoznajo.

Tebe pa za Papeža.

Vrabček je užaljen.

V Sloveniji CIA ne rabi nobenega vohuna.Samo slovenske časopise preberejo, pa zvedo vse pikantne podrobnosti o naši državi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

benaflek, rešitev je torej, da se najprej včlaniš v omenjeno stranko, potem pa uporabiš ves svoj vpliv in lobiraš, lobiraaaaš, lobiraaaaaš….

Deluješ mi sicer totalen cepec, ampak za v SDS bi bil pa dober. Ne rabiš kakršnegakoli intelektualnega potenciala, samo slediš ljubljenemu Vodji.

Rop dela za Janšo, razbil je LDS zdej pa SD ratuje premočna. Eh ta politika!Kdo pa mislite da je Popovića utaknil v čuzo-Janšek krivi so bli pa komunajzarji. Kar se pa tiče obale je Janšek s SAnaderjem že davno zdilal. Od prodaje orožja v času YU vojn je veliko majhnih človečkov od mrtvih vstalo. BLJAK, sam smrad!

ja,izbral si pravi naslov: Rop je res idiot, več jih je.idiotov.

Vsaj do sedaj nisem zasledil izjave Pahorja v zvezi z Ropovim kvakanjem. Zanimivo! Kot, da so prekinjene vse linije z Europo. Ali pa je obnemel ob ugotovitvi, da mu Rop že dela sive lase. O groza, trpela bo lepota.

Kaj pa ima Pahor s tem, kar govori Rop v zadevi, ki se je dogajala v času, ko še ni bil član SD.

Očitno te res daje huda vročina. Zato ti priporočam, da še kar naprej pišeš v zgodnjih jutranjih urah. Se je pač potrebno žrtvovati.

Jaz imam čedalje bolj občutek, da si največji idiot prav ti.

Pomeni da je JJ s pomočjo Hrvatov rušil takratnjo oblast in da je paktiral z Hrvati, z namenom da oslabi slovensko pozicijo v medržavnih pogajanjih. Torej so se Hrvati vmešavali v notranje politične zadeve republike Slovenije. Temu bi lahko rekli državni udar..

Ravnanje prvega osamosvojitelja med osamosvojitelji pa bi lahko označili kot kwizlinško.

Ja, Rop je RES idiot, ker o tem javno govori…čeprav kar verjamem, da zadeve držijo.

Kakšna gnila država, fuj!

En mal mem!
a si ti samo tako neumen (zabit?!) a tudi grd? Iz tvojih prispevkov se jasno razbere prvo, verjetno pa si tudi fizično zelo odvraten.

New Report

Close