Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rostfrai

Rostfrai

Kupila sem štedilnik rostfrau (prostite, ne vem, kako se napiše) in zdaj ga nikakor ne morem očistiti, da bi bil brez lis. Prosim, katero čistilo, kakšna krpa?
Hvala za nasvete!

vzemi cif, pri nas super očisti. res pa da najprej “zdrgneš” s cifom (jaz z gobico), pol pa še ene parkrat s čisto vileda krpico.. tiste vileda kuhinjske krpice ki so, da vodo pobrišeš okol umivalnika, ne vem kako drugač rečt:) ene 3x, 4x jo z vodo sperem pa spet pobrišem štedilnik dokler pač ni lepo.. pač po potrebi, odvisn od tega kolk je cifa. se sveti ko nov, pa nobenih lis ni.

u millerju imajo posebno čistilo za rosfrai

Poizkusi s čistilom cif – na mokro, splakni, obriši še enkrat in nato čez z suho krpo, ali pa z kakšnim univerzalnim čistilom.

Sem imela rostfrai kuh. ploščo in sem jo raje zamenjala z steklokeramično – kot noč in dan.

Veliko uspehov pri čiščenju.

mister muscolo,meglio to fajn puca,sam pazi da ne drgneš z glici gobco z grobo stranjo ker ga boš spraskala.Ga mam tud jest in je smotan za pucat takoj so gor prstki vidjo,sej je lep ampak če hočeš da je zmer čist moraš stat zravn njega pa sam pucat,pucat…

Jaz uporabljam Astonish Kitchen Cleaner. Mal našpricaš, pustiš ene dve minutki, z gobico zdrgneš, pol pa z ono kuh. krpico zbrišeš ala vileda, spontex. Se nič ne pozna, odstrani tudi mastne madeže, pa peni se ne zato lažje zbrišeš.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

New Report

Close