Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Rosvita Pesek in Janez Janša

Rosvita Pesek in Janez Janša

Znanka trdi, da sta Rosvita Pesek in Janez janša v sorodu. Jaz tega ne verjamem, ampak ona pravi, da je to res. Ne ve pa točno, kakšno sorodstvo je to…. Katera od naju ima prav?

Pred dnevi ju je ena čisto drugače “povezala”:).

to pa je res zaskrbljujoče ob 22.46 – ja vsi majo kakšno žlahto

to pa je res zaskrbljujoče ob 22.46 – ja vsi majo kakšno žlahto[/quote]

Ja, kakšne teme pa so dovoljene ob tej uri?

baje bila vsa mokra med nogami ,ko ga je srečala so govorili po rtv-ju

Ja, ja, v sorodu … tako kot so “strici in nečakinje” ipd, kadar nočejo priznati da gre za fuk frende

Nista v žlahti, pač pa sta bila ljubimca. In ne samo to, skupaj imata otroka.

Če se dol daješ,še nisi v sorodstvu.Sem slišala pred leti,da sta bila sex frenda.Janša naj jih bi imel vsaj sedem,ki so tako ali drugače znane s tv ekranov.Katere so to,sem že pozabila in se mi niti ne da.Tako,da Janša ni kar tako…,seveda,če je to res?

Še za dve vem…

Šlo je pa za lobiranje, tip je gradil politično kariero, ;)))

Šlo je pa za lobiranje, tip je gradil politično kariero, ;)))[/quote]

Kateri dve?

Ena je M. L. druga pa N.R.

Pa še E.I.

Majer in Rosvitka sta hopa cupa gradila svoji karieri..Se slovenckom smejala, kolk cerkvenih misi jih bo volilo…

Majer in Rosvitka sta hopa cupa gradila svoji karieri..Se slovenckom smejala, kolk cerkvenih misi jih bo volilo…

Zadeva: Rosvita

Minister Janša je bil prizadet. Prizadet je bil njegov ego. Preden
smo uspeli stopiti vmes, je Rosvito Pesek s pestjo treščil v obraz.
Novinarka se je sesedla. Kri ji je zalila obraz. Bojan in Robi sta
pograbila ministra in ga odvlekla v notranjost hotela Turist. Jaz,
Dare in dr. Zagožen smo pobrali novinarko Peskovo. Dare je stekel po
avto. Minuto kasneje sva z dr. Zagožnom naložila Rosvito Pesek v
Daretov avto na Tavčarjevi v centru prestolnice. Dr. Zagožen se je
poslovil, midva pa sva odpeljala Peskovo na urgenco. Rano na obrazu
so ji zašili z dvema šivoma. Hudo nerodna reč za našega ministra.
Peskova je meni in Daretu vseskozi zatrjevala, da je zanosila z
Janšo. Ko je Dare kasneje tega dne Janšo obvestil o vsebini pogovora,
se je slednji nasmejal in odgovoril;
“Packa ima bolestne želje in sanje”!

….. to je bilo nekaj let nazaj in sedaj JJ plačuje preživnino……

Ali mi lahko posreduješ kaj konkretnih
podatkov o resničnosti teh trditev

Zdravo!

Veliko in še več lahko preberete na http://mikstone1.blogspot.com/

lp

—–Original Message—–
Subject: Fwd: Fw: FW: Rosvita

Ha, vemo, itaq de,

Rosvita

Prišla mu je povedat, da je noseča z njim,..v hotel, kjer je bila njegova ‘banda’….

Velik ???

haloooooo???,
Minister Janša je bil prizadet. Prizadet je bil njegov ego. Preden smo uspeli stopiti vmes, je Rosvito Pesek s pestjo treščil v obraz. Novinarka se je sesedla. Kri ji je zalila obraz. Bojan in Robi sta pograbila ministra in ga odvlekla v notranjost hotela Turist. Jaz, Dare in dr. Zagožen smo pobrali novinarko Peskovo. Dare je stekel po avto. Minuto kasneje sva z dr. Zagožnom naložila Rosvito Pesek v Daretov avto na Tavčarjevi v centru prestolnice. Dr. Zagožen se je poslovil, midva pa sva odpeljala Peskovo na urgenco. Rano na obrazu so ji zašili z dvema šivoma. Hudo nerodna reč za našega ministra. Peskova je meni in Daretu vseskozi zatrjevala, da je zanosila z Janšo. Ko je Dare kasneje tega dne Janšo obvestil o vsebini pogovora, se je slednji nasmejal in odgovoril;

“Packa ima bolestne želje in sanje”!

….. to je bilo nekaj let nazaj in sedaj JJ plačuje preživnino …… počasi bomo izvedeli vse o osamosvojitvi in glavnih akterjih. Tudi orožje še pride na vrsto.

https://slo-tech.com/forum/t446423/7899

Odgovor Rosvite Pesek

Upam, da bo dovolj za vas čvekače, ki imate radi ljudi.

ŠE ZA TISTE, KI NE BOSTE NAŠLI, KER SE VAM NE DA ALI KER NE BOSTE ŽELELI

Rosvita Pesek na Facebooku
17.12.2012 07:10:00
No morda pa je tudi čas, da sama kaj napišem pod besedilo ki ga je razposlal Che Cheguevara. Čeprav sem upala, da se mi z zapisom na Mikestone blogu ne bo treba ukvarjati. A očitno pač živimo v takem okolju, ko se je treba odzvati tudi na to.
Pretep, ki je opisan se nikoli ni zgodil. Nikoli nisem vstopala v Turist, kjer bi bila zbrana omenjena druščina in nikjer nikoli nisem obtoževala za očeto vstvo svojega sina Janeza Janše. Na obrazu nimam nobenega šiva, Dare in Kunstelj me nikoli nista vozila na urgenco, nikoli v življenju me nihče ni udaril v obraz (v rani mladosti sem dobila kot preveč razposajen deklič kakšno rahlo vzgojno po zadnji plati). Tudi nobene preživnine ne dobivam od omenjenega politika, kar je za dvomljivce zlahka preverljivo in nikoli nisem bila z njim v kakršnemkoli intimnem razmerju.
Se je pa ta zapis pojavil le malo pred 18 rojstnim dnevom mojega sina Filipa Peska Omerzela in vsaj meni zagrenil slavje. Z bivšim partnerjem Tadejem (s katerim sva dobro desetletje skupaj z najinim Filipom preživela kot družina po isto streho) sva se najprej vsemu skupaj nasmejala, potem pa je vsaj mene minilo.
Odvetniški nasvet je bil jasen. “Pustite stvar pri miru. Kunstelj nima niti centa, če ga nameravate tožiti odškodninsko. Če se ga pa lotite kazensko, je pa dokazno breme na Vas. Vi boste morali vse dokazovati, vi vleči priče na sodišče, nazadnje pa bo tožena stranka navedla, da ni nujno vse res kar piše na blogu in da gre za umetniško svobodo. Kot je navedel že v prejšnjih 4 tožbah, ki jih je dobil. In nazadnje ga še na sodišče ni bilo. Vi boste pa hodili tja. Kar nekajkrat.”
In potem sem misel na tožbo opustila. Sodno dvorano sem namreč enkrat že okušala in to prav v času nosečnosti s Filipom, ko me je tožil Hitov direktor Danilo Kovačič. Bila sem sicer oproščena, a enega najlepiših časov v življenju mame, mi je pa tožnik pokvaril.
In dokler Filip ne bo odletel in gnezda (in bojim se, da je ta čas že zelo blizu) bom z njim še uživala vsako minuto. Mikestone blog mi tega časa, te naklonjenosti in te sreče, s svojimi lažmi in pokvarjenostjo ne more odvzeti. In prijateljstva s sinovim očetom Tadejem, ki je kljub temu, da nisva ostala skupaj, še živo, tudi ne.
Nam doma so razmerja jasna, namere pisca oz. tistih okoli njega pa tudi.
Obžalujem , da smo v naši državi prišli tako daleč, da jih moram deliti tudi javno.

Tone pejt na pir

rosvita je najbolj odgovorna za totalitarizem v sloveniji

Baje da ju je bavcar zalotu v omari ko sta …

je bla pa v tistem trenutku res zelo na koncu,da ni mogla mal počakat pa najdit dedca,ne pa da se je kar pre JJ dol vrgla.

New Report

Close