Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Rosvita včeraj v Odmevih

Rosvita včeraj v Odmevih

Je spraševala strokovnjaka, naj razloži konkreten primer mame in sina, dvakrat je vprašala, pa ni dobila jsanega odgovora, oziroma meni še zdaj ni jasno, kako bi to potekalo. Se pravi, mama in sin živita sama. Mama zboli in jo hospitalizirajo. Sin ostane doma in je avtomatično označen kot okužen. Se pravi, mama mu javi, da ostaja v bolnici. In pove pristojnim, da je doma še sin, ali jih to kaj zanima, ali ne?? Kdo mu odredi samoizolacijo? In pa, tista gospa z infekcijske je razlagala, da se ljudem zelo hitro stanje poslabša. Mene zanima, kako je stem, če nekdo živi sam, recimo ta sin, in se mu nenadoma poslabša in ni sposoben sam it kamorkoli, niti poklicat mogoče. Kaj se zgodi? A kar umre doma al kaj??

Da

Ker sta mama in sin edina na svetu in nimate nobene druge žlahte? Ker vas to hudo muči, se kot prostovoljci prijavite na CZ in potem boste lahko takim pomagale, namesto,d a tukaj pisarite o problemih. CZ, RK in še kdo sprejema prostovoljce na delo, pokličite jih! Stem= s tem!

Vprašanje je bilo življensko. ne vem pa, če je bil gost pravi naslov zanj. Je pa Rosvita zadnje čase precej navijaška (v določeno politično smer) postala. Bo treba na POP TV ali Planet prešaltat, če bo še naprej taka.

Lahko pa gledaš Odmeve takrat, ko jih vodi Tanja Starič. Tudi ona je navijaška in to zelo, v tvojo smer.

Lahko pa gledaš Odmeve takrat, ko jih vodi Tanja Starič. Tudi ona je navijaška in to zelo, v tvojo smer.
[/quote]

Saj zato sem pa omenila Rosvitko. Ker se spomnim pogroma, ki ste ga uprizorili proti Staričevi. Pa je samo povzela komentarje (tudi vaši, dragi moji desničarji) na portalih. medtem ko pa Rosvita zadnje čase postaja zelooo navijaška. Bi rekla, da se obeta uredniški položaj.

Ampak, saj imamo izbiro. 🙂

Ker so ti mediji španska vas, seveda pojma nimaš, kako je s kakšnim medijem.

Ker so ti mediji španska vas, seveda pojma nimaš, kako je s kakšnim medijem.
[/quote]

Prav, pa nimam pojma. Rosvitka je pa postala navijaška in je ne mislim več gledati.

Prav, pa nimam pojma. Rosvitka je pa postala navijaška in je ne mislim več gledati.
[/quote]

A vedno izgleda zadeta?

[/quote]
Ampak nas pa res ne zanima, ali boš ti gledala rosvito ali ne. Pametno je imeti informacije iz različnih virov, poloticnih prepricanj ali kar koli ze. Potem si pa.naj vsak ustvari mnenje. Gledat in spremljat samo en medij, pa naj bo navijaški v eno ali drugo smer, ni ok. To je tako, kot da si sam sebi daješ prav.
Sam spremljam.leve, desne, tuje medije, tiste ki so mi všeč in tiste ki mi niso. Nato si poskušam ustvariti sliko situacije.

Rosvita je pristranska že od nekdaj, saj to ni nobena skrivnost.
Pa res … Uredniški položaj.

Ampak nas pa res ne zanima, ali boš ti gledala rosvito ali ne. Pametno je imeti informacije iz različnih virov, poloticnih prepricanj ali kar koli ze. Potem si pa.naj vsak ustvari mnenje. Gledat in spremljat samo en medij, pa naj bo navijaški v eno ali drugo smer, ni ok. To je tako, kot da si sam sebi daješ prav.
Sam spremljam.leve, desne, tuje medije, tiste ki so mi všeč in tiste ki mi niso. Nato si poskušam ustvariti sliko situacije.
[/quote]

Ampak tema je pa o Rosviti. :-))

New Report

Close