Najdi forum

Rotator web page???

Pozdravljeni.

Imam eno vprašanje?

Naredil sem si internetno stran.

Sedaj me pa zanima, a obstaja kakšen programček, ki mi lahko v npr. v internet explorerju vsakih nekaj sekund na novo prikaže mojo stran.

Recimo da bi nastavil, da mi vsakih 5 sek osveži stran ali pa celo, da lahko preklaplja med dvema internetnima stranema?????

Hvala za pomoč.

Če se še prav spomnim lahko ekam v glavo kode vpišeš tale stavek, pri čemer je številka 10 čas, po katerem skoči na napisano stran:

Nisem mislil tako……

želim da se mi npr stran A. osveži v 10 sekundah oziroma da jo internet explorer osveži (F5).

Ali obstaja kakšen program, v katerem pogledam internetno stran, ta program pa mi jo vedno znova naloži npr. po 10 sek gledanja?

Nekaj podobnega kot smo se včasih igrali v dosu

ko si napisal datoteko a.bat

na koncu pa teksta si vnesel a.bat

ta datoteka se je potem zaganjala vedno znova in znova in znova…..

Nekaj takšnega želim.

Hvala za kakršnokoli pomoč

Te pa res ne štekam. Meni dela ravno to, kar praviš. Poglej:

Jaz bi želel da se zadeva preklaplja med:

http://autohitsnow.com/external/surf.php?userid=17039

in med

http://cashortraffic.com/?ref=1935

LP

Tudi mene zanima

Tole boš težko rešil z web stranjo, saj ko v IE (ali kateremkoli drugem browserju) redirektaš na drugo stran, se koda na tvoji strani neha izvajat.

Lahko pa to enostavno rešiš tako, da si napišeš simpl windows programček, ki ti bo to počel. Lahko pa tudi obljubiš procente od zasluženih mastnih $, ali pa kakšen pirček pri Kamnu, pa ti to napišemo lahko tudi drugi :))

A mi ga lahko napišeš?

Procenti? – na te linke se včlaniš in potem tudi ti zaženeš takšenle programček?

Dolgo sem razmišljal kako in kaj – mislim da bi moralo to delati.

Poskusil bi nekaj $ spravit z interneta….

Rabim pomoč….

Ja sem včeraj kar malček obupal: stran se je kar dobro zaščitila pred temi štosi. Predvsem tisti zoprni “Ali res želiš zapustiti to stran” bo delal probleme. Če ne bi bilo simpl: kamn na F5 pa je… :))

Se opravičujem napačna stran!

http://www.autohitsnow.com/index1.php?ref=17201

in tale

http://cashortraffic.com/?ref=1935

Pri 1 strani – autohits dobiš 1.5 kredita: menjava 5000 kredita – 0,16$

pri 2 strani – cashortraffic dobiš 0,8 kredita: menjava 5000 kredita – 0,3$

Problem, ki sem ga zasledil

F5 zaporedoma ti da samo 1x kredit

rabil bi čas nastavti pri prikazovanju strani…

Kam sem gledal ko sem kopiral….

hvala

Tukajle imaš programček , potrebuješ tudi vb6 runtime datoteke, če jih nimaš jih snemi tule .

Z dohtarjem LPS pa že čakava v kamnu na pirček :))

Hvala.

problem…

Sedaj pa strani ki bodo funkcionirale….

sem jih snel – zagnal ponovno računalnik…, vendar noče delati kot jaz želim .. strani zamenjuje nastavil čas 20 sek….

vendar vedno ne da kredita…. kam zapiše file….????????

še nekaj, a imata tudi web rotator za 3 ali več strani?

HVALAAAAAAAAAAAAAAA.

Pivo – ko mi bo uspelo kakšen $ zaslužti vaju obvestim!!!!!!

Hehe, kam zapiše pa je težko rečt, je treba njihove programerje vprašat, ampak skoraj zihr nekam v neko bazo na njihovem serverju.

Maš pa zdaj na tisti strani še specialno verzijo rotiranja do 6X, z drjem pa še kar čakava, bova že hmal pod kamnom 🙂

A imata vidva glede tega kakšno boljšo idejo?

Prava sta mojstra.

Še eno pitanje…. To sedaj moram rolati 24 ur na dan če želim to doseči…

Kaj se dogaja : vedno ko zamenja stran ti vrže na omizje vse, potem je potrebno preklapljati… nič ne moreš takrat delati…

Sedaj pa vprašanje!!!

A se da ta zadeva spravti na kakšno internetno stran, kakšen strežnik ali kaj podobnega ter da bi se tam rolalo, mi bi pa samo pobirali točke – kredite?

Imam ideje – vidva znanje…

Sem kot Ford: pravil je naredite mi osemvaljnik iz enega dela… inžinirji pa to ne gre itd…. vendar po nekaj mesecih dela jim je uspelo…

jaz ne dvomim v vaju…

Povejta mi prosim kam namestim in kako?

pozdrav

Hja gospod Ford, to je pa free verzija, če želite kaj več je pa potrebna provizija ali pa pirčki v avansu 🙂

Sicer ideje so res dobre, ampak tudi stvarniki dotičnih ponudb so zgleda razmišljali v to smer…

lp

Še enkrat hvala za rotatorja.

Hvala za vso pomoč…

Vas obvestim ko bom prišel do 3$.

to je cca – 600SIT.

da zapiše kredit je potrebno 24 sek preteči…

dnevno lahko rolam 12 ur – 43200 sek : 24 = 1800

1800 * 0,8 = 1440 točk

za 3$ rabim 50000 točk, kar znese 34 dni…………

torej bom kar dolgo čakal….

Imaš prav da vedno narišeš: ;)))

Če pa bi šlo spravti kam drugam, da bi samo delalo brez mojega računalnika bi bilo super.

Sam zase lahko potem tudi ti uporabiš.

A si za?

HVALA

Lepo da ti zadeva špila, sam pa bom našel drug način, kako zaslužit $3 v 34 dneh 🙂

:)))

Njbolje, da iz enega dela sestavite osemvaljni računalnik… he he…

lp

iMAŠ PRAV…….

OSEM COMPUTEROV Z RAZLIČNIMI IP JI……..

KJE IN KAKO??????

POZDRAV

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close