Rovinj vikend paket

Zdravo,
Mogoče kdo ve za kak dober hotel oz dobro nastanitev v Rovinju blizu nudistične plaže in kluba anaconda?
Šel bi za vikend, prespal bi 3 dni, petek, sobota, nedelja in potem možnost podaljšanja dopusta.
Iščem udobno in varno nastanitev, zanima me hotel, kjer strezejo tudi zajtrk in večerjo.
Iščem prostorno sobo v kateri se bom udobno počutil, sef, klima, mogoče malo večja kopalnica, zelo pomembna mi je tudi urejenost in čistoča hotela ter da je osebje prijazno. Namreč grem prvič in bi res rad do max. uzival brez razmišljanja o malenkostih. Najmanj 3 zvezdice, najraje vsaj 4. Budget do 150€ na noč. Ima kdo kakšne izkušnje, priporočila?
Pomembno mi je da lahko parkiram avto na varno parkirišče z kamerami ter mogoče za kakšen dan najamem tudi kolo.
Hvala za pomoč in odgovore.
[attachment=0]rovinj.jpg[/attachment]

Evo hoteli v Rovinju
http://www.rovinj.co/hr/smjestaj/hoteli/
pa sam malo pobrskaj, itak jih ni veliko, sploh tistih top, kar iščeš. Čeprav mislim, da 5* lahko, glede na tvoj budget, kar pozabiš.
Me pa zanima, zakaj tako poudarjaš varnost, ker res ne vem, zakaj v kateremkoli rovinjskem (ali drugem hrvaškem oziroma sploh evropskem) hotelu ne bi bilo varno?

Varnosti nisem poudaril, sem samo omenil, da bi želel da je hotel varen. Seveda mi je zelo pomembno, da je moja osebna lastnina na varnem medtem, ko uzivam na plaži
Razumem, da imamo različne standarde in poglede na te zadeve, zato se ne bom spuščal v debato okoli tega
Hvala za link, nekaj sem potem že včeraj sam prečekiral in vidim, da so cene v Rovinju kar zasoljene.
Se bom zadovoljil s tem kar dobim za ta denar, za prvič bo v redu
Hvala.