Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Royal baby

Royal baby

Bi za foro stavila 10 funtov na stavnici, ki sprejema stave v povezavi imena Harryja in Meghan, sprašujem ali kdo ve, je to možno storiti samo v Angliji, Irski in Gibraltarju? Hvala.

Pojma nimam. Malo pogooglaj. Sigurno kje piše.
Aja, a je že rodila? ;))

Poskusi pri teh. Ladbrokers, BetVictor, Mr. Green, Royal Panda, William Hill, Betfair

Pa kdo bo trogil vseh enajst imen, od katerih bosta najmanj dva iz plemena izpod palme?

Hvala. Problem nastane, ker ne morem kreirati uporabniškega računa. Kako bi to obšla?

Ne stavi na Diano. Baje slabo stoji. Dorothy je boljša izbira. Bog ve, kako ji bo v resnici ime.

:-). Stavila bi na neko ime, ki ni preferirano. Tko, če bi zadela, bi dobila iz tistih 10 funtov cca jurja. Drgač pa ne upam preveč. Verjetno bi morala prositi nekoga, ki tam živi, če vplača zame to stavo, ker preko neta nisem uspela…

Na kakšno ime bi pa stavila? A ni pisalo, da so ustavili vplačila, ko se je zvedelo da bo punčka. Zdaj pa pravijo, da imajo rezervirana imena za fantka.
https://www.slovenskenovice.si/bulvar/tuji-traci/clanek/napaka-buckinghamske-palace-razkrili-spol-otroka-176720

Najbrž je že rodila v zadnjih 4-5 dnevih. Heri gre na Nizozemsko 8.5. Je prestavil. Kdaj bodo povedali, je vprašanje. Bodo že enkrat.

Al pa če počakajo še kak mesec, zaradi mene komot)

Mah itak lost case, se mi ne da več ukvarjat s tem. Če bi lahko, bi stavila na Marilyn Francis Aleksandra. Za fantka pa Mark David Spencer Monroe.

Lahko pa da bo imela napovedan carski rez – to včasih naredijo, če je otrok predolgo notri in bi porod bil nevaren za mamo in otroka zaradi otrokove velikosti, kar pri prekoračenem PDP je.

Lahko pa da bo imela napovedan carski rez – to včasih naredijo, če je otrok predolgo notri in bi porod bil nevaren za mamo in otroka zaradi otrokove velikosti, kar pri prekoračenem PDP je.
[/quote]

Ženska je že rodila pred par dnevi. Jutri, ali v ponedeljek bodo objavili. Najbrž bodo datum rojstva zamolčali. Big deal.

Ženska je že rodila pred par dnevi. Jutri, ali v ponedeljek bodo objavili. Najbrž bodo datum rojstva zamolčali. Big deal.
[/quote]

Vsak 6. do 7. prvorojenec se rodi čez rok.

Vsak 6. do 7. prvorojenec se rodi čez rok.
[/quote]

Mogoče res. Tudi njena starost upliva na vse skupaj. Koliko je stara 37-38?

Boste videli, jutri bo.

Kaj imate od teh klovnov na dvoru? Zakaj so informacije kot npr. kdaj je kdo od njih prdnil in pod katerim kotom se je usedel?
Kdo je bolj bolnik na sceni, vi ki spremljate maškerado na dvoru ali oni, ki se nastavljajo kot opice v živalskem vrtu?

Očitno tudi ti spremljaš. Če bi ti bilo tako zelo brez veze, ne bi odpirala teme Royal baby….saj se ve, kaj prinaša ;)))

Očitno tudi ti spremljaš. Če bi ti bilo tako zelo brez veze, ne bi odpirala teme Royal baby….saj se ve, kaj prinaša ;)))
[/quote]

Spremljam NEPROSTOVOLJNO. Doživljam posilstvo že samo, če odprem kateri koli medij, že skočijo te šeme pred oči. Celo na forumu royal baby. Pa dajte mi odgovorit na vprašanja no.

Spremljam NEPROSTOVOLJNO. Doživljam posilstvo že samo, če odprem kateri koli medij, že skočijo te šeme pred oči. Celo na forumu royal baby. Pa dajte mi odgovorit na vprašanja no.
[/quote]

Jaz tudi (kot ti) teh bedarij ne spremljam. Izognem se branju takih naslovov in tem. Včasih pa poškilim ;). Posilstvo? Zakaj že? Časopisi so polni razno raznih tem…vedno se kdo čuti posiljeneja ::)

Jaz tudi (kot ti) teh bedarij ne spremljam. Izognem se branju takih naslovov in tem. Včasih pa poškilim ;). Posilstvo? Zakaj že? Časopisi so polni razno raznih tem…vedno se kdo čuti posiljeneja ::)
[/quote]

Roko na srce, mene skrbi, da nas mediji fopajo z bebavimi novicami. Saj razumem trač mora bit. Vendar 90% tega sranja? Svet gre v qu.rac.

PDP itak ni bil znan.
Rojstvo je velika in resnično zasebna stvar.
Pa konec koncev tudi ne gre vedno vse po pričakovanjih.
Srčno upam, da je/bo vse ok, tako kot za vse mamice, ki so v pričakovanju.

Rojstva na dvorih niso bila nikoli zasebna stvar. Ob postelji se je vedno zbralo cel kup ljudi, ki so jamčili, da otrok ni bil zamenjan.

Sekiram se za kraljevo familijo ravno toliko, kolikor se oni sekirajo za moj lajf.

Baje je že toliko čez rok, da je nujno, da ji čim prej sprožijo umetne popadke. Punca bo 38 in pri teh letih se ni za hecat s prvim otrokom.

New Report

Close