Royal baby
Na kakšno ime bi pa stavila? A ni pisalo, da so ustavili vplačila, ko se je zvedelo da bo punčka. Zdaj pa pravijo, da imajo rezervirana imena za fantka.
https://www.slovenskenovice.si/bulvar/tuji-traci/clanek/napaka-buckinghamske-palace-razkrili-spol-otroka-176720
Lahko pa da bo imela napovedan carski rez – to včasih naredijo, če je otrok predolgo notri in bi porod bil nevaren za mamo in otroka zaradi otrokove velikosti, kar pri prekoračenem PDP je.
[/quote]
Ženska je že rodila pred par dnevi. Jutri, ali v ponedeljek bodo objavili. Najbrž bodo datum rojstva zamolčali. Big deal.
Očitno tudi ti spremljaš. Če bi ti bilo tako zelo brez veze, ne bi odpirala teme Royal baby….saj se ve, kaj prinaša ;)))
[/quote]
Spremljam NEPROSTOVOLJNO. Doživljam posilstvo že samo, če odprem kateri koli medij, že skočijo te šeme pred oči. Celo na forumu royal baby. Pa dajte mi odgovorit na vprašanja no.
Spremljam NEPROSTOVOLJNO. Doživljam posilstvo že samo, če odprem kateri koli medij, že skočijo te šeme pred oči. Celo na forumu royal baby. Pa dajte mi odgovorit na vprašanja no.
[/quote]
Jaz tudi (kot ti) teh bedarij ne spremljam. Izognem se branju takih naslovov in tem. Včasih pa poškilim ;). Posilstvo? Zakaj že? Časopisi so polni razno raznih tem…vedno se kdo čuti posiljeneja ::)
Jaz tudi (kot ti) teh bedarij ne spremljam. Izognem se branju takih naslovov in tem. Včasih pa poškilim ;). Posilstvo? Zakaj že? Časopisi so polni razno raznih tem…vedno se kdo čuti posiljeneja ::)
[/quote]
Roko na srce, mene skrbi, da nas mediji fopajo z bebavimi novicami. Saj razumem trač mora bit. Vendar 90% tega sranja? Svet gre v qu.rac.