ROŽE
Odvisn v katerem koncu Slovenije se nahajaš in kako daleč si se pripravljena zapeljat do njih in seveda kakšne rože boš imela. Jest bom mela sončnice povsod, pa bom dala za vse rože, poročni šopek, 2x za avto, naprsne šopke, 1x za v gostilno + vse mašne skupaj 40.000 sit, in sicer v okolici Novega mesta, natančneje v Prečni.
Lp, E!
Poročim se 16.8., imela pa bom šopek v obliki solzice, tak, da se na slikah lepo vidi. Sem gledala pri svoji fotografinji slike nevest, ki so imele sončnice, pa se sončnice zelo čisto vidijo, ker so žive barve. Na avtu pa bodo šopki v obliki srčka ali nekaj podobnega. Ne, sploh ni nujno da imaš vrtnice, men osebno so zelo lepe, ampak rumene, se nasploh ljubiteljica rumene barve, ampak sončnice se mi zdijo povsem preprosta a zelo lepa roža, pa še obdobje sončnic je avgusta. Nekatere imajo šopke iz šmarnic (za poroke v maju), marjetic, flamingovcev, tako da izbira in odločitev je navsezadnje samo tvoja in ne taka, kot ima večina a ne?
Lp, E!
Sama sem prišla zelo poceni skozi, saj sem za poročni šopek, 10 za na prsa in večjo ikebano za na avto dala 18 000 SIT. Ta gospa ima svojo cvetličarno na Pokopališki 10 v Mostah in ti naredi, kar hočeš. Imela sem pa velik poročni šopek z 20 vrtnicami, tudi na avtu je bilo 20 vrtnic, marjetice, gladiole… Priporočam