rožmarinov tonik za lase
Rozmarinka, 15.11.2024 ob 17:45
Ne vem kaksen tonik imas v mislih.
Sama uporabljam rozmarinov hidrolat lastne pridelave ze priblizno leto dni. Po vsakem umivanju las, si ga pospricam po celotnem lasiscu. Lahko potrdim, da mi lasje manj izpadajo, so bolj “zivi” in lesketajoci.
Nekje sem videla recept za izdelavo, a ne najdem več. Bodi dobra in mi napiši. Hvala!
bom pa jaz, 15.11.2024 ob 18:51
Meni pomaga
O, najlepša hvala za link. Bom naredila.
Hidrolat je stranski produkt pri destilaciji zelisc in drugih rastlin. Glavni produkt je etericno olje. Za destilacijo potrebujes destilator in nekaj znanja o tem. Zato samo povedati kako se to naredi, ne bo dovolj. Veliko je tecajev in napisanega na spletu o destilaciji. Ce te zanima, je res lep hobi.
Rozmarinka, 15.11.2024 ob 19:38
Hidrolat je stranski produkt pri destilaciji zelisc in drugih rastlin. Glavni produkt je etericno olje. Za destilacijo potrebujes destilator in nekaj znanja o tem. Zato samo povedati kako se to naredi, ne bo dovolj. Veliko je tecajev in napisanega na spletu o destilaciji. Ce te zanima, je res lep hobi.
Ja, to je malo komplicirano. Sem pa prebrala prejšnji zapis /link/ in bom tisto poskusila. Hvala vseeno.
res pomaga?, 15.11.2024 ob 17:33
Res pomaga pri izpadanju las? Ima kdo te izkušnje? Ali je spet neka natega?
Meni je tole pomagalo
Tu je pa video