Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Rubrika: saj ni res, pa je

Rubrika: saj ni res, pa je

seveda jo lahko daš, saj živimo v pravni državi, to je pa pojem, ki Janši ni docela jasen; namreč, da lahko vsakdo poda prijavo, drugo pa je če jo sprejmejo kot utemeljeno…. zato vam svetujem, da prvo skočite in šele potem rečete hop))[/quote]

tale inšpektorica meni, da je utemeljeno…….avtogol…še enkrat

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Ja to je bil maček, ki sem mu namerno stopil na rep. Ni imel druge možnost kot, da zamijavka. Nato se je pa skril za košaro v kateri so hruške in jabolka :)))))[/quote]
tale tvoj nick, uhhhh, a to ti je prišlo na pamet med onaniranjem? ker verjetno se te nihče več noče dotakniti, no razen mogoče s kakšno palico))[/quote]

Mijjjaaaavvvv 2.

seveda jo lahko daš, saj živimo v pravni državi, to je pa pojem, ki Janši ni docela jasen; namreč, da lahko vsakdo poda prijavo, drugo pa je če jo sprejmejo kot utemeljeno…. zato vam svetujem, da prvo skočite in šele potem rečete hop))[/quote]

tale inšpektorica meni, da je utemeljeno…….avtogol…še enkrat[/quote]

pač, ženska pošteno in vestno opravlja svoje delo, spet nekaj kar je SDS-u neznano; zato pa se čudijo)

Tak je, če si blond 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=LGG2VT9zDrI

Ne se preveč sekirat, sedaj vsaj vidite definitivno s kom imate opravka.

Ranjena zver na koncu še rinta in brca kolikor pač more. Čas je neisprosen in račun pride zmeraj na koncu !!!

zadovoljni?

Zdaj je pa Rokvičeva črna ovca? Saj je samo ubogala svojo šefico KK.

Jao, boj se….

Pravzaprav bi morali tebe vprašati, če si sedaj zadovoljen, ker se je izkazalo, da je dokument MNZ pristen. Ampak to je že “sneg od včeraj”, aneda fleško.

Inšpektorica Tadeja Savnik Ivanuša, zaposlena na Ministrstvu za notranje zadeve, ki ga vodi Katarina Kresal, očitno ne pozna zakonov, ki bi jih glede na funkcijo, ki jo opravlja, morala. Na to razmišljanje nas napeljuje tudi dejstvo, da je nekdanjega premierja Janeza Janšo pozvala k dostavi podatkov o družbi za varovanje, ki naj bi varovala njegovo poroko z Urško Bačovnik.
Krovni zakon o javnih zbiranjih jasno določa, da za verske obrede ter svečanosti ob poroki ne veljajo določila zakona o javnih zbiranjih, iz česar izhaja, da za omenjeni slavnostni dogodek organizirano varovanje ni potrebno.

V nadaljevanju objavljamo 5. člen Zakona o javnih zbiranjih, ki jasno določa, da se omenjeni zakon ne uporablja za verske obrede in svečanosti ob poroki.

Zakon o javnih zbiranjih (uradno prečiščeno besedilo) (ZJZ-UPB2)
Ur.l. RS, št. 113/2005
5. člen
(izključitev uporabe zakona)
Ta zakon se ne uporablja za:

1. javna zbiranja, za katera veljajo posebni predpisi, v kolikor jih ti predpisi urejajo drugače;

2. verske obrede v zgradbah oziroma prostorih, ki so določeni za opravljanje verske dejavnosti in javnih prostorih, ki sestavljajo celoto z zemljiščem, na katerem stoji zgradba, določena za opravljanje verske dejavnosti;

3. svečanosti ob rojstvu in poroki, jubileje, družinske praznike in podobna zbiranja, pogrebne sprevode in druge žalne slovesnosti ter krajevno običajne verske sprevode in procesije, ki potekajo po ustaljenih poteh in ne ogrožajo varnosti cestnega prometa;

4. kongrese, občne zbore in druge zbore, ki predstavljajo način dela državnih organov, organov lokalnih skupnosti, političnih strank, sindikatov, verskih skupnosti, društev oziroma organov upravljanja v gospodarskih družbah in drugih organizacijah ali so zborno delo šol in drugih oblik izobraževanja, če se organizirajo v zaprtih prostorih;

5. zbiranja v zvezi z opravljanjem funkcije poslanke ali poslanca ali občinske svetnice ali svetnika (srečanja z volivci), če potekajo v zaprtih prostorih;
6. spontane ulične nastope.

Določba tretjega odstavka 10. člena, določba tretje alinee prvega odstavka 14. člena v delu, ki se nanaša na rediteljsko službo, ter 26. in drugega odstavka 27. člena tega zakona se ne uporabljajo za državne proslave, ki jih organizira Predsednik Republike Slovenije, Državni zbor Republike Slovenije ali Vlada Republike Slovenije.

očitno tudi SDS ovci ne poznajo predpisov; če nekdo poda prijavo na inšpektorat, mora inšpektor na podlagi tew prijave ukrepati, lahko jo zavrže, lahko pa pozove (domnevnega) kršitelja , da se izjasni o (domnevnem) prekršku, in ravno to je inšpektorica storila; zdaj pa glej ga zlomka, nekdo je podal prijavo( verjetno anonimno) in inšpektorica je pač ukrepala tako kot ji veleva zakon in so vsi skočili v zrak, če pa ne bi ,bi pa spet nekdo drug napravil afero , češ zakaj se ne ukrepa….v vsakem primeru je inšpektorica potegnila kratko; v prvem primeru ker se je držala zakona , v drugem če se ga ne bi– komu je v interesu da je hotel potunkati Kresalovo, je pa itak jasno; pač SDS producira afere in blati ministre-stara in ustaljena praksa, vredna samega Velikega vodje

Pravzaprav bi morali tebe vprašati, če si sedaj zadovoljen, ker se je izkazalo, da je dokument MNZ pristen. Ampak to je že “sneg od včeraj”, aneda fleško.[/quote]
ali sem kdaj dvomil v pristnost dokumenta oz v resničnost prijave? nisem– tudi mene so že nekajkrat (anonimno) prijavili na razne inšpekcijske službe, pa je bila vedno vsaka prijava zavržena kot neutemeljena ko sem pojasnil dejstva…in samo to mora g.Janša storiti, ne pa da zganja cirkus glede tega , potem spravi inšpektorico iz službe; ne vem, je g.Janša priviligiran pred zakonom? mar nismo enaki pred zakonom? vse tole je samo politična igrica SDS-A. nič več nič manj, kar je v bistvu zelo žalostno in žalitev za državljane

Flešgordon… A tudi za trenutek nisi podvomil o pristnosti dokumenta???

mik,
imaš prav, naj rešijo Muro, saj je že zadost, da je JJ vlada s strokovnjakom ministrom Bajukom in njegovim Strumerjem spravila delavce IUV ob vse!

Zadost je, da se je že prejšnja vlada dela iz nas norca in davkoplačevalskega denarja.
ŠKODA, DA TI TEGA NORČEVANJA NISI VIDEL ŽE PREJE!!!
Tole pa ni,
“”””SAJ NI RES, PA JE”””” Ampak, je res!! Pa še žalostno je povrhu!

PRED ODHODOM, SO ŠE ŽAKELJ SPRAZNI, DO DNA, DA NI KAJ IZ NJEGA VZETI!

E, ti,

“podpičnik/ca” kaj te muči,:-) se ne upaš pisati s pravim imenom???
Ali je hudo, držati =zik za zobmi? 🙂

Prababi… ej, pojdi v gozd nabirat gobe in borovnice in maline in… in pazi da ne čmokneš v kakšno brezno. Od tam ni rešitve.

Flešgordon… A tudi za trenutek nisi podvomil o pristnosti dokumenta???[/quote]
zakaj bi dvomil? a ga je sds ponaredil al kaj?)))

Flešgordon… A tudi za trenutek nisi podvomil o pristnosti dokumenta???[/quote]
zakaj bi dvomil? a ga je sds ponaredil al kaj?)))[/quote]

Da, preberi še enkrat tisto, kar si napisal, ampak počasi, besedo za besedo.

zakaj bi dvomil? a ga je sds ponaredil al kaj?)))[/quote]

Da, preberi še enkrat tisto, kar si napisal, ampak počasi, besedo za besedo.[/quote]
nekako ti ne sledim)))

Ti bom pa narisal:

Napisal si sledeče: “…sam se pa ne bi čudil , če ta celotna zgodba ni maslo samega Janše ali njegovih ljudi, ki so jo lansirali v javnost, da blatijo Kresalovo in Pahorja- pač se posložuje metod tistih , ki so mu tako v želodcu ( recimo leta 94 v depali vasi, še pomnite tovariši?)”

Jaz razumem tvojo izjavo tako, da ti dvomiš da tak dokument v resnici obstaja, da je vse skupaj samo izmišljotina SDS…

mmml,
hahaha, pa menda nisem stopila tebi na žulj.:-))))

Gob ne jem, borovnice, maline, robidnice, zgodnje sadje, to imam doma, pa še marsikaj drugega.

Že dolgo vem, da si hudoba, nisem se motila. S tem kar si napisal, vidim, da me bi z veseljem čmoknil v kakšno brezno. Si bom zapomnila!
Za vsak slučaj.
Mi ne groziš samo ti, jih je kar nekaj tukaj!

Pazi se, da ne čmokneš ti v kakšno brezno! Bumerang deluje. Tudi NARAVA, ima svojo moč in se maščuje.

Ne omenjaj me, ne kliči, pa bo vse v redu!

nisi razumel, nisem dvomil o obstoju dokumenta niti o tem da je res bila podana prijava; sem pa prepričan da so to prijavo zakrivili simpatizeji SDS z namenom da oblatijo Kresalovo in Pahorja

New Report

Close