Ruparja ni bilo na sodišče
Tudi mene bi bolela, če bi me, kot v primeru tiste novinarke Slovenskih novic … Če bi me ob polnoči klicala pretepena ljubica in bi me sin sredi noči vozil v Ljubljano na urgentne sestanke z ljubico … Mene bi tako bolela glava, da bi me nehala boleti šele, ko bi bilo konec ločitvenega postopka. Mislim, ženi delati takšno sramoto … Ne vem, nobena ženska si tega ne zasluži. Če misli, da ima tako fejst tiča, da bi ga moralo sprobati pol Slovenije, naj se loči, potem pa na juriš.
Žogca, nekatere ženske si zaslužijo točno take može kot jih imajo. Iz tega ali onega razloga partnerja še vztrajata v zvezi. Sta se pač zdilala. Po moje bi mu najraje njegovega tiča odrezala in mu ga nekam zatlačila…če ne bi bilo nekega dogovora, ki se ga silom prilik morata držati. Vsa sramota je pozabljena…za oči javnosti…pa lep nasmeh in topel objem.
Svašta!
Je ona bila iz domobranske ali partizanske družine? Spominjam se, da je njena družina bila aktivna v vojni, samo se ne spominjam, na kakšen način. Vem, da so njeni starši že dolgo pokojni, ona pa živi v stanovanju staršev, menda nekje v centru.