Rupel politik brez sramu in morale !!!!!!!
Meni je še zmeraj bolj od tega, da Rupel sili h koritu, zanimivo to, da sedaj vse kritike letijo na Rupla in ne na Pahorja, ki ga je na to mesto imenoval.
No, toliko brezmadežen pa tudi Türk ni.
Tožba države same se meni pač ne zdi nekaj sramotnega, to je isto, kot tožiti svojega delodajalca, če meniš, da so kršene delavske pravice. Pa isto daje kruh.
Zagotovo pa je Rupel lisjak, ni kaj.
Pahor je hotel Turka utišati, ker ne bo dovolil, da se napovedi uresničijo. Veliko jih je prerokovalo, da bo neodločen in da bo glavni GG in drugi iz trojčka. Zdaj se je izprsil in evo ti!
Prav ima.So pa kolegice iz trojčka med zobmi izjavljale, da je to pač njegova legitimna pravica.Zakaj ne upajo povedat svojega pravega mnenja?
Za zagato se kar lepo zahvalite samopašnemu Turku, ki zaradi osebne zamere ni hotel poslati Rupla na Dunaj.Nezrela in predsednika nevredna poteza.Sluzasti Jaša Zlobec je bil svoj čas primeren za veleposlanika v Belgiji,Rupel, diplomat z ogromno izkušenj, pa da ni primeren za veleposlanika? Prosim, nehajmo se hecat.
Pahor je s tem pokazal Turku, da ima njegovega uvajanja predsedniškega sistema in smaopašnega poseganja v vse sfere dovolj.Imam občutek, da se Pahor in Turk ne bosta gledala nič lepše, kot svoj čas Janša in pokojni Drni.
“Rupel ne bo mogel iz svoje kože”
“Brglez vidi večji problem v Ruplovem karakterju. »Z Ruplom ne bo večjih težav, če bi se obnašal tako, kot so se dosedanji svetovalci premierja, torej da bi svetoval premierju, ne pa javno sporočal svoja stališča. A Rupel najbrž ne bo mogel iz svoje kože. Še vedno, ko je bil na nižjih položajih kot vodja, se je zapletel v konflikt z nadrejenimi. In ta konflikt je vedno želel razrešiti v javnosti, kar se utegne ponoviti tudi pri Pahorju.« Zapleti se utegnejo pojaviti, tako Brglez, tudi, ker bo Rupel bržčas želel biti tudi v prihodnje akter na področju zunanje politike.”
Vir: Finance
Vprašanje, kako se bo udinjal, po moje bo kar hitro pokazal svoj pravi jaz. Ker za takšne kot je Rupel velja pregovor “dlako menja, kože ne”….(nekako tako).
Kaj če bi odprli še rubriko, kjer delavci delajo ob tekočih trakovih? Potem pa hodijo gledat na bankomat, ali je že nakazana plača. Plače pa ni in ni.
Pa delavci, ki morajo priti točno do ure v službo in spet točno ob uri lahko odidejo z delovnega mesta. V tovarni stroji ropotajo na ves glas, tri izmene. Vsak ve, kje mu je mesto. Sklanja se tako 8 ur. vedno isti gibi. Monotonost.
In negotovost. Ali bodo spet odpuščanja?
mater naj zajebe še slovensko manjšino v Italiji, tako kot jo je v Avstriji!!!