Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Rupel politik brez sramu in morale !!!!!!!

Rupel politik brez sramu in morale !!!!!!!

Neverjetno !!!!!
Dimsi je spet prestopil .
Udinjal se bo SD-ju in zmagovalnemu trojčku .
Kaj vse je pripravljen ta človek narediti samo , da ostane v vladi ???

Če ponudiš svoje usluge drugi stranki , potem jo po moje zamenjaš !!!!
Sploh pa , če hočeš na vsak način ostati v vladi , tvoja stranka je pa poražena .

Meni je še zmeraj bolj od tega, da Rupel sili h koritu, zanimivo to, da sedaj vse kritike letijo na Rupla in ne na Pahorja, ki ga je na to mesto imenoval.

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

A Turk pa nima telefonskihj številk? Saj je bil v ZN. Mogoče jih res nima, ker je bil pošten, umirjen in se ni vsiljeval vsakomur. Na Ruplu me marsikaj moti, najbolj pa, da izsiljuje. Tožariti dražvo, ki mu daje kruh in mu sedaj da celo službo… ej, mene bi bilos ram v dno duše. Ima ta človek vest?

No, toliko brezmadežen pa tudi Türk ni.
Tožba države same se meni pač ne zdi nekaj sramotnega, to je isto, kot tožiti svojega delodajalca, če meniš, da so kršene delavske pravice. Pa isto daje kruh.
Zagotovo pa je Rupel lisjak, ni kaj.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Nekaj je zadaj.Tudi mene zanima, kaj!? Bojim se pa,da nikoli ne bomo zvedeli.Naprej bo plaval po vrhu….

Pahor je hotel Turka utišati, ker ne bo dovolil, da se napovedi uresničijo. Veliko jih je prerokovalo, da bo neodločen in da bo glavni GG in drugi iz trojčka. Zdaj se je izprsil in evo ti!
Prav ima.So pa kolegice iz trojčka med zobmi izjavljale, da je to pač njegova legitimna pravica.Zakaj ne upajo povedat svojega pravega mnenja?

zahvalite se Turku, ki ni hotel Rupla poslati na Dunaj.Zdaj bo imel Rupel precej večji vpliv, kot bi ga imel kot veleposlanik na Dunaju.

ta rupel je prebarvanec klase

Rupel je svetovljan in odličen diplomat. Vajgel mu ne seže do kolen, kamoli šele Turk! Dva nevoščljiva domišljavca.

Tale Pahor ni od muh..pozna dobro svojo srenjo in si prav tako ne do pustil ukazovati od nje kot si ni pustil Drnovšek.

To bo še hec; pravi užitek jih je opazovati:-))

Krepka točka minus za Pahorja. Če pa že ni šlo drugače, bi ga vsaj dal ne na področje zunanjih, temveč raje zunajzemeljskih zadev.

Vsak, ki potuje po svetu in zna uporabljati jedilni pribor še ni svetovljan. Svetovljanstvo je stanje duha, ki nima z ruplovsko oholostjo in samovšečnostjo prav nič skupnega.

Škoda, da je bob leta že določen. Pahor ne stoji za obljubami. Predvsem pa podpira tega Rupsija, pa saj človek ne more verjet. Nikoli več ne volim SD sem jih prvič pa zadnjič. Pahor ima pri meni minus točke in še čakam na kakšno pošiljko.

Levičarji zdaj pa imate.HAAHAHAHAHAHAHAH.

hahaha, ja pa ne samo levičarji, Rupla bomo imeli vsi še 4 leta!:)

hahaha, ja pa ne samo levičarji, Rupla bomo imeli vsi še 4 leta!:)[/quote]

Upam, da se nam ga je uspelo znebiti dokončno. Kar vi ga imejte, pa obilo uspeha z njim.

Za zagato se kar lepo zahvalite samopašnemu Turku, ki zaradi osebne zamere ni hotel poslati Rupla na Dunaj.Nezrela in predsednika nevredna poteza.Sluzasti Jaša Zlobec je bil svoj čas primeren za veleposlanika v Belgiji,Rupel, diplomat z ogromno izkušenj, pa da ni primeren za veleposlanika? Prosim, nehajmo se hecat.

Pahor je s tem pokazal Turku, da ima njegovega uvajanja predsedniškega sistema in smaopašnega poseganja v vse sfere dovolj.Imam občutek, da se Pahor in Turk ne bosta gledala nič lepše, kot svoj čas Janša in pokojni Drni.

ja, zakaj so pa potem koroški slovenci veseli, da ga ne bo na Dunaj in podpirajo Turka, če je vse tako lepo in prav z njegovimi kvalifikacijami, takimi in drugačnimi.

mater, pa vas res ne motijo takšne mnogoživke!:)

Za politika ni pomembno, ali ima moralen, ampak to, da je pri koritu. Njemu to vedno uspeva.

Vsak, ki potuje po svetu in zna uporabljati jedilni pribor še ni svetovljan. Svetovljanstvo je stanje duha, ki nima z ruplovsko oholostjo in samovšečnostjo prav nič skupnega.[/quote]
točno tako

“Rupel ne bo mogel iz svoje kože”

“Brglez vidi večji problem v Ruplovem karakterju. »Z Ruplom ne bo večjih težav, če bi se obnašal tako, kot so se dosedanji svetovalci premierja, torej da bi svetoval premierju, ne pa javno sporočal svoja stališča. A Rupel najbrž ne bo mogel iz svoje kože. Še vedno, ko je bil na nižjih položajih kot vodja, se je zapletel v konflikt z nadrejenimi. In ta konflikt je vedno želel razrešiti v javnosti, kar se utegne ponoviti tudi pri Pahorju.« Zapleti se utegnejo pojaviti, tako Brglez, tudi, ker bo Rupel bržčas želel biti tudi v prihodnje akter na področju zunanje politike.”
Vir: Finance

Vprašanje, kako se bo udinjal, po moje bo kar hitro pokazal svoj pravi jaz. Ker za takšne kot je Rupel velja pregovor “dlako menja, kože ne”….(nekako tako).

Kaj če bi odprli še rubriko, kjer delavci delajo ob tekočih trakovih? Potem pa hodijo gledat na bankomat, ali je že nakazana plača. Plače pa ni in ni.
Pa delavci, ki morajo priti točno do ure v službo in spet točno ob uri lahko odidejo z delovnega mesta. V tovarni stroji ropotajo na ves glas, tri izmene. Vsak ve, kje mu je mesto. Sklanja se tako 8 ur. vedno isti gibi. Monotonost.
In negotovost. Ali bodo spet odpuščanja?

se strinjam, jejjej, če odpremo debato na to temo, večini ne bo več do smeha.

mater naj zajebe še slovensko manjšino v Italiji, tako kot jo je v Avstriji!!!

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=188499&rss=1#1228755950

New Report

Close