Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Rupel poslal protestno noto

Rupel poslal protestno noto

in zagrozil z poslabšanjem odnosov med prijateljskima državama.

v imenu koga???

V imenu države Slovenije, ki je bila grobo in brez dokazov obtožena težkega kriminalnega dejanja.

V imenu državljanov,tudi mojem…

Haaahahahhahaaaahahahahahahahahaaaaaa

Nekaj kriminalcev še ni cela država.

Rupel je nam, Fincem in celemu svetu nazorno pokazal, kako ta vlada dojema svobodo medijev. Očitno je pri tem zmotno mislil, da bo predsednik finske vlade ravnal tako, kot ravna naš in poklical odgovornega urednika javne TV ter mu navil ušesa.

Pa so mu Finci dali lekcijo demokracije – škoda le, da se od nje naša vlada ni nič naučila. Morda pa so kaj iz tega potegnili volilci.

Naj pošilja v svojem imenu. Mene ni nihče užalil. Tudi toži naj se JJ osebno in ne spet krast mojega denarja.

Še nekaj. Na Finskem zapirajo ljudi, pri nas pa nič. Pri nas nobeden pa denarja ni vzel.

Banda Janševska fašistična.

Denar za tožbe naj gre od provizij, ki niso protizakonite. Saj se ti utrga, ko takole slišiš. Pograbit denar, preimenovat in kar naenkrat je vse po zakonu. nekaj podobnega je bilo z ženo in partnerko. Tožbe naj plača tisti, ki je dobil provizijo oz. podkupnino !!

Sicer pa… samo to znajo govorit, da bodod tožili. In verjamem, da bodo te kljub stavkam itd. hitro zaključene. Za navadno rajo, ki se toži recimo v firmah zaradi krivičnih plač, pa se bodo vlekel dokler ne bo vse skupaj zastaralo.

Tudi to, da zganjamo tak cirkus po vseh medijih, je ogledalo naše države.

Država Slovenija ni bila obtožena ničesar. Obtoženi so bili določeni ljudje, ki so trenutno na oblasti. Država Slovenija je država vseh njenih državljanov in jaz kot državljanka bom zelo vesela, če se bo ta zadeva razčistila.
Tožijo naj tisti, ki so bili obtoženi in užaljeni in to s svojim denarjem, tako kot vsak državljan, ki gre tožit. Naš davkoplačevalski denar pa naj porabljajo za tisto, čemu je namenjen.

A pa lahko Jaka toži Franclna, če je Francl oklevetal Janeza? (le kaj ima Jaka s tem?)

A lahko slovenska vlada toži novinarja, če je ta užalil Janeza?

Pomoje toži lahko, ampak bo tožba zavrnjena, dejstva se ne bodo ugotavljala…….pa bo namen dosežen, Janez na sodišču ob taki tožbi ne bo spoznan za krivega.
Plačali bomo spet mi tako kot vedno.

kdo je bil obtožen, Slovenija????

ne bil je obtožen JJ on pa kolikor vem ni Slovenija- je predsednik vlade in predstavlja vlado???

Slovenijo predstavlaja g. Turk!:)

kakšni pravni strokovnjaki..
a sploh veste kaj pomeni biti obtožen??
a je kje kaka obtožnica?? je na njej JJ

če branjevka reče ycvxcvxcvx je to obtožnica…
gre za klevetanja.. in omalovaževanje dobrega imena..

kakšno buklo kdaj v roke vzamte stručkoti..

svašta..

Janša: država, to sem jaz.

To si pa ti rekla.

ne to misli JJ.

danes je celo NSi obrnih hrbet Janši in je njen predstavnik dejal, da ne bi iz tega smeli delati medržavni spor, kaj ti bil je obtožen JJ in ne vlada še manj Slovenija. Škoda da je prepozna Bajuk pogruntal našega Janezka in je temu že uspelo uničiti to desno stranko!

Kolikor sem zasledil so očitki leteli le na ‘J’ in nekatere osebe na ministrstvu za obrambo. Torej naj oni tožijo finsko TV zasebno.

Edini, ki je izrekel žalitev na račun Slovenije je bil bivši direktor Patrie, ki je zatrjeval, da so poslovali v skladu z običaji (naše države), torej s plačevanjem provizij (ki so na nek način verjetno tudi podkupnine).
Morda bi pa naša vlada morala razmisliti o tej tožbi, saj je ostalo (razkrivanje provizij oz. podkupnin) bilo le posledica razumevanja ljudi v Patriji, da le z podkupninami oz. provizijami lahko sklenejo posel s Slovenijo.
Trditi, da so se milijonski evrski zneski, delno ali v celoti, nakazovali po pomoti na račune nekaterih (Wolf in Cekuta) se mi zdi pa smešno.

Obtožba v pravni terminologiji res pomeni nekaj druga. Pa menda ja ne pričakuješ, da se bodo laiki pogovarjali tako. Obtožba v pogovornem jeziku, pa lahko pomeni tudi to o čem smo pisali.

evo kaj pomeni, ni potrebno mešati obsodbe in obtožbe!:)

http://o.abecednik.com/obtoziti.html

New Report

Close