ruščina v OŠ
Z veseljem bi ga vpisala k ruščini. Gotovo sta nemščina in španščina bolj popularna jezika, zato pa je za učenje tudi več ponudbe in več možnosti. Zdi se mi, da je danes v prednosti vsak, ki zna kak manj popularen jezik.
Sama si že dolgo želim učiti se rusko, že lani sem iskala tečaj ruščine, pa mi ni uspelo uskladiti termina.
Jaz priporočam ruščino, saj nemščino in španščino še skoraj vsak zna. Jaz se jo že 1 leto učim in je res fajn. Letos bom imela celo 6h na teden. Je zanimiv jezik, pa še rusov je ogromno, tako da ta jezik bo vedno živel. Je pa ruščina tut fajn, ker če se otrok kasneje vpiše na Poljane ima lahko tudi tam ruščino. Pa še študij pri nas obstaja, je kar veliko povpraševanje.
Lp
Ni res, kolegičina hči se je letos vpisala popolnoma brez predzannja; menda naredijo dve skupini pri študiju, eni brez predznanja, drugi z njim.
Sama sem jo študirala in tisto predznanje, ki ga je peščica imela iz srednje šole, se izniči oz. jih ostali dohitijo že tekom prvega letnika, ker je študij izredno intenziven.