Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Rusi zavzemajo mesto za mesto. Mediji so nam lagali!

Rusi zavzemajo mesto za mesto. Mediji so nam lagali!

Kaj vse smo slisali. Rusi so brez hrane, orozja,… Morala je na nuli. Sedaj pa je padel Solidor, Bahmut,…Kdaj se nam bodo mediji opravicili za vse lazi od covida dalje?!

normalni smo to vedeli že na začetku. Niso brez veze blokirali ruske medije. Zdaj se raje vprašajmo, bruseljski hlapci, kje se bo ruska vojska ustavila? Jaz menim, da bodo šli naprej, do Poljske in vseh, ki pošiljamo orožje. Vmes pa ni za penzije, zdravstvo in mnogi že pri hrani varčujejo

rusofilski srboslavci se vsaj toliko potrudite, da ne bo že iz napak v naslovu razvidno, za koga gre.

“Ruske sile napredujejo proti dvema mestoma v regiji Zaporožje na jugu Ukrajine, kjer so se ta teden zaostrili spopadi z ukrajinskimi silami… “

Dobesedno pišejo o tem na 24 ur. Eni imate motenost za hobi.

Ne verjamem, da ima Rusija namen it kam naprej od tistega dela Ukrajine, ki ga je začrtala.

Da pa mediji lažejo na veliko o tem je pa jasno. Kdaj se je pa podarilo toliko orožja, kot se ga Ukrajini? Nikoli, nikjer. In kaj vse še Evropa počne pod komando Amerike?

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz vem☝️, 23.01.2023 ob 09:33

Ne verjamem, da ima Rusija namen it kam naprej od tistega dela Ukrajine, ki ga je začrtala.

Da pa mediji lažejo na veliko o tem je pa jasno. Kdaj se je pa podarilo toliko orožja, kot se ga Ukrajini? Nikoli, nikjer. In kaj vse še Evropa počne pod komando Amerike?

Rusi so hoteli, kar je njihovega. Mediji so to napihnili v napad na demokracijo. Zdaj imamo pa vojno. Mi jo imamo, saj mi izgubljamo.

Včeraj me je pa zvilo, ko sem slišala iz dnevne Scholza, ko je rekel, da bosta z Makaronom ‘und unseren amerikanischen Freunden’  (in z našimi ameriškimi prijatelji) pomagala Ukrajini. To je pa res retorika povojne Zahodne Evrope v boju proti rdečkarjem iz Rusije.

Kako arhaično  … z našimi ameriškimi prijatelji … ja seveda! Kdo je pa pomagal Nemčiji na noge po WW2? Ameriški Marschalov plan! Nemčija in Francija sta najbolj profitirali od ameriške pomoči po WW2! Zdaj plačujemo davek za njihovo prijateljstvo mi, evropski Slovani, ki nismo imeli nikoli nič od Amerike, po padcu Berlinskega zidu pa le najslabše.

Največji frajerji smo bili kot Neuvrščeni. In tudi standard je bil dober. Tudi navadni delavci so si lahko privoščili dopust na morju z družino vsako leto. V ameriški Evropi si tega ne morejo več privoščiti.  Mi bomo pa počasi opustili slovenščino v industriji in jo nadomestili z angleščino.  Počasi boste tudi prošnje za delo pisali v angleščini.

Toliko o njihovih ameriških prijateljih …

https://liveuamap.com/ – v realnem času z source.

Vsi mediji lažejo, ne samo A in B.

Seveda ne bodo napadali druge drzave. To so lazi podobne kot so nam jih prodajali za covid, da so nas strasili in bi se cepili.

Idioti da ni večjih. Toliko imate streamerjev ki vsakodnevno na ZEMLJEVIDU kažejo napredek enih in drugih, ampak morate tukaj jamrati in cviliti kako vam nevemkaj prikrivajo. Če bi vas dogajanje v ukrajini res zanimalo, itak da to spremljaš v podrobnosti na kanalih ki so zato namenjeni. Ampak vi samo bluzite v nedogled.

mirandda, 23.01.2023 ob 08:37

normalni smo to vedeli že na začetku. Niso brez veze blokirali ruske medije. Zdaj se raje vprašajmo, bruseljski hlapci, kje se bo ruska vojska ustavila? Jaz menim, da bodo šli naprej, do Poljske in vseh, ki pošiljamo orožje. Vmes pa ni za penzije, zdravstvo in mnogi že pri hrani varčujejo

Jaz tudi mislim, da se ne bodo ustavili. Samo Madžarska je med Slovenijo in Ukrajino. Ampak jim ne bo nič pomagalo, ker bodo muslimani hoteli islamizirati in bodo islamizirali vse. Rusi jim samo uslugo delajo, ker ljudi pobijajo. Bodo imeli pol manj dela.

Pol pa Ukrajincev ne bo, ker delajo lepo genocid, bodo pa spet musliče navozili in je pričakovati Nemčijo iz Ukrajine, k je že več muslimanov v Nemčiji, kot pa Nemcev, zaradi genocida nad njimi po vojni, govorim za Berlin.

jaz tudi mislim, 23.01.2023 ob 12:14

Jaz tudi mislim, da se ne bodo ustavili. Samo Madžarska je med Slovenijo in Ukrajino. Ampak jim ne bo nič pomagalo, ker bodo muslimani hoteli islamizirati in bodo islamizirali vse. Rusi jim samo uslugo delajo, ker ljudi pobijajo. Bodo imeli pol manj dela.

Pol pa Ukrajincev ne bo, ker delajo lepo genocid, bodo pa spet musliče navozili in je pričakovati Nemčijo iz Ukrajine, k je že več muslimanov v Nemčiji, kot pa Nemcev, zaradi genocida nad njimi po vojni, govorim za Berlin.

Mislim, da čistijo Ukrajino, belcev, da bodo lahko muslimani iz Čečenije in tistih državav navozili, kot plen za udejstvovanje v vojni. Vemo, da je Čečenija ena vodilnih sil v Ukrajini. To so pa muslimani. Kar Putin dejansko v resnici dela je islamizacija Ukrajine. Če gledaš dolgoročno. Kdo drug pa sploh še ima otroke? Sej drugega ni. Ni ne Rusov, ne Ukrajinecev, ne zahodnjakov. To vse izumira, čeprav prebivlastvo skokovito narašča zaradi islamske plenilske mentaliete, vzameš nevernikom, deliš med verniki.. Zato pač le islamski svet skokovito narašča. To bo pa pogubilo vso EU. Putin je pač neumen.

Isto kot pri nas po vojni… ko so cel jug navozili. Jug je bil pa itak islamski.

To je vse zarota, ki je vi nikoli ne boste dojeli, ker ne morete dojeti bizantiske prektanostni in islamske pretakanosti.  OneCoin je še najboljši približek, kaj se dogaja v Rusiji in komunističnih državah. Glup folk do neba. Če bi jim bilo do ljudi, bi imeli Avstrijo in Švico, s temi komunisteki, ne pa Bosne…

Ja za ploskat. V enem letu jim je ratalo par vasic dobit. Močni rusiji, bogati rusiji, največji državi na svetu z menda najmočnejšimi ljudmi, najboljšo vojsko, najboljšo moralo….je v enem letu uspelo dobiti par vasi v ubogi ukrajini in izgubiti par miljonov mladih ljudi ki so zbežali iz rusije. Dosežek res 🙂

jaz tudi mislim, 23.01.2023 ob 12:18

Mislim, da čistijo Ukrajino, belcev, da bodo lahko muslimani iz Čečenije in tistih državav navozili, kot plen za udejstvovanje v vojni. Vemo, da je Čečenija ena vodilnih sil v Ukrajini. To so pa muslimani. Kar Putin dejansko v resnici dela je islamizacija Ukrajine. Če gledaš dolgoročno. Kdo drug pa sploh še ima otroke? Sej drugega ni. Ni ne Rusov, ne Ukrajinecev, ne zahodnjakov. To vse izumira, čeprav prebivlastvo skokovito narašča zaradi islamske plenilske mentaliete, vzameš nevernikom, deliš med verniki.. Zato pač le islamski svet skokovito narašča. To bo pa pogubilo vso EU. Putin je pač neumen.

tole bo kar držalo. Je pa res čudno, da to nobenemu novinarju, nobenemu politiku v EU ne zategne (aja seveda njih so pa Katarci podkupili). Naključje najbrž?

Vojne v Evropi. Cas je za sporazum in mir.

Ruska vojska ne bo šla nikamor iz Ukrajine. Uničili bodo neonaciste in ameriške fašiste, ki že devet let izvajajo genocid nad Rusi in to je to.

Z našimi izdajalci in fašisti, pa bomo morali sami opraviti. Ne bodo nam Rusi delali usluge.

raje poglejte tele brhke ukrajinke inrusinje na chatur pa na teen kanalih kak si jo mencajo za tokense. men zdej obilno špricne ko si ga drkam na njih

bravo464, 23.01.2023 ob 12:30

Ja za ploskat. V enem letu jim je ratalo par vasic dobit. Močni rusiji, bogati rusiji, največji državi na svetu z menda najmočnejšimi ljudmi, najboljšo vojsko, najboljšo moralo….je v enem letu uspelo dobiti par vasi v ubogi ukrajini in izgubiti par miljonov mladih ljudi ki so zbežali iz rusije. Dosežek res 🙂

Med drugo svetovno vojno so izgubili 20 milijonov ljudi. Tako, da mislim, da se s tem ne ubadajo prevec.

Do kod bo šla ruska vojska?

Do Počajevske lavre. To je zgodovinsko in etnično rusko ozemlje. nasilno ukrajonizirano od leta 1917, ko so Judje izvedli boljševistično revolucijo, Zahod pa je to revolucijo financiral.

Ukro fronta v Donbassu že kaže prve resne razpoke. Ko se bo sesula, bo imela Rzska vojska prosto pot do Kijeva. Kijev pa ni kar tako imenovan Mati vseh ruskih mest. Kijevsja Rusija je začetek ruske državnosti.

New Report

Close