Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Rusija uničuje vse zaloge kovid cepiv

Rusija uničuje vse zaloge kovid cepiv

Michael Baxter — Real Raw News 4. marec 2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je ukazal uničenje vseh zalog cepiva proti covidu-19 na ruskem ozemlju, pri čemer je navedel nesporno povezavo med tem, kar so poimenovali “moskovski Vax”, in nenadnim porastom okužb s HIV pri cepljenih osebah, je za Real povedal agent FSB Andrej Zakharov. Surove novice.

Čeprav Putin ni podal uradne napovedi, je zadolžil svojo desno roko, obrambnega ministra Sergeja Šojguja, da bolnišnice, klinike in lekarne očisti različic cepiva Sputnik in CoviVac. Vojska bo zagotovila skladnost z revizijo skladišč cepiv in izvajanjem pregledov na kraju samem.

Tako kot predsednika Trumpa je tudi Putina zavedla laž; globalni konzorcij zvijačnih zdravnikov, zdravstvenih delavcev in vladnih marionet je spletel prepričljivo nit o virusu, ki bo pustošil po svetu, če ne bodo razvita cepiva za čimprejšnje cepljenje prebivalstva. Svetovna zdravstvena organizacija se je infiltrirala v rusko ministrstvo za zdravje in v svet ministrov in državno dumo podtaknila agente zla, zahodna propaganda – bajke o ljudeh, obolelih za covidom, ki padajo mrtvi na ulici – pa je pronicala skozi nekdaj varne meje Rusije. Noben narod ni bil imun na najbolj dovršeno kampanjo dezinformacij v zgodovini človeštva.2. decembra 2020 je Rusija začela svoj prvi poskus množičnega cepljenja, s čimer je v prvem tednu premagala druge države in dobavila 6,9 milijona odmerkov. Do 21. junija 2022 je vsaj en odmerek prejelo 81,5 milijona ljudi, pri čemer je bilo 74,3 milijona popolnoma cepljenih. Na zahodu in v Rusiji so prejemniki cepiva imeli stranske učinke, kot so srčne bolezni, epileptični napadi in krvni strdki, mnogi pa so umrli doma, v službi ali na ulici.

»Ameriška Cia je briljantna. Ko se je neškodljivi Covid razširil, so si izmišljevali zgodbe o toliko ljudeh, ki so umirali, da bi vsi prosjačili za cepivo. Potem, ko so prišla cepiva, smo res začeli umirati in vlade lahko za to krivijo Covid, ne cepiv. To je bila tako pametna zarota, da ji je svet verjel,« je dejal Zakharov.

Decembra 2022 je Ministrstvo za zdravje poročalo o dramatičnem porastu okužb z virusom HIV po vsej državi med osebami, ki so prejele tri ali več cepiv proti Covid-19 in niso ustrezale standardni demografski kategoriji – homoseksualci in uporabniki igel. Med letoma 2015 in 2019 je bilo v Rusiji povprečno 16.000 novih okužb na leto. Leta 2022 je ta številka skokovito narasla na 63.000, vključno z uporabniki celibata, ki ne uživajo drog.Vladimir Putin, je dejal Zakharov, je prišel do neizogibnega zaključka, da lahko cepiva povzročijo, da oseba razvije HIV in aids. Dokazi so bili neizpodbitni; več vbodov kot je oseba prejela, večja je verjetnost okužbe z virusom HIV. Putin je na korelacijo gledal kot na več kot le naključje – cepivo je bilo prilagojeno za zdravljenje sindroma pridobljene imunske pomanjkljivosti.

“Lažna bolezen zavede ljudi, da dobijo cepivo, ki jim daje prave bolezni,” je dejal Zakharov. »Samo satanski ljudje so si lahko zamislili to. Za predsednika Putina je to zelo osebna zadeva.«

Putin, je dodal, je ostal “čistokrven” ali necepljen, vendar so eni od njegovih hčera dva tedna po tretjem vbodu diagnosticirali HIV.

»Predsednik Putin ji je rekel, naj ne dobi več cepiv, vendar je zahodnjaška, sprejela je laži in zdaj mora vse življenje ostati na zdravilih. To je razjezilo predsednika Putina,« je dejala Zaharova.

Hčerkina diagnoza je bila kaplja čez rob. Putin je v sredo odredil uničenje cepiv proti covidu-19 in prepovedal ves uvoz cepiv. Ruska vojska, je povedal naš vir, je že uničila cepiva v bolnišnicah v Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanu, Čeljabinsku, Samari, Nižnem Novgorodu in Saratovu ter bila prisiljena “odstaviti” bolnišnično osebje, ki se je uprlo čistki cepiv. Putin naj bi dejal, da ne bo miroval, dokler ne bo razbita vsaka viala.

Poleg tega je Putin ukazal usmrtiti 130 znanstvenikov, odgovornih za ustvarjanje cepiva Sputnik.

»Tukaj krivcev ne pripeljemo pred sojenje – izguba časa. Zakaj bi izgubljali čas, če vemo, da so krivi. S temi zadevami se ukvarjamo resno,« je dejal Zakharov.

Za zaključek smo Zaharovo vprašali, ali bi Putin ukazal tako drastičen ukrep, če njegovi hčerki ne bi diagnosticirali HIV.

»Ne, še vedno bi poskrbel za te kriminalce. Toda njena diagnoza je izkristalizirala njegovo sovraštvo do teh zlobnih ljudi. V Rusiji ne bo več cepiv,« je dejal.

???

Odgovor na objavo uporabnika
Linkkkk, 09.03.2023 ob 14:56

???

Sem ga jaz šel izbrskat (link)

( https://www.reddit.com/r/wokchefjosh/comments/11insji/putin_orders_destruction_of_all_covid19_vaccines/ )

Odgovor na objavo uporabnika
Prof. D., 09.03.2023 ob 15:12

Sem ga jaz šel izbrskat (link)

( https://www.reddit.com/r/wokchefjosh/comments/11insji/putin_orders_destruction_of_all_covid19_vaccines/ )

Tale bo pravi:

( https://archive.is/DD9wz )

Hvala.

RUSSIA 💓

https://apnews.com/article/fact-check-russia-vaccine-sputnik-888212089010

New Report

Close