Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Rusijo bodo z 90 tanki spravili na kolena

Rusijo bodo z 90 tanki spravili na kolena

Sankcije bodo hkrati unicile Evropo. Hise mrzle, bencina ne bo, po mestu samo bus ali pes, na dopust samo se z dovolilnico (cepilnim ptnim listom), hrana predraga, na krozniku hisni murni in kobilice in na vsakem vogalu 5G stolp za nadaljnje poneumpljanje raje preden do konca crkne in izprazni prostor za tujce.

Ameriški teroristi so celo srečni in ponosni na svoj terorizem in uničevanje drugih držav.

Saj je to edini način, da ohranijo svojo vodilno vlogo v terorizmu.

https://insajder.com/svet/v-zda-priznali-srecni-smo-ker-so-plinovodi-severni-tok-samo-se-kup-kovine-na-dnu-morja

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 28.01.2023 ob 13:16

Zabita čreda še po treh letih vseh laži in cenzure, ni ugotovila, da so glavni mediji vsi v službi fašistične propagande.

Širjenje rusofobije je njihovo delo za katerega so plačani.

Oprosti “ROBI” ampak tudi jaz sem RUSOFOB in niso zahodni mediji nič vplivali na to. Kaj ali ni RUSIJA neka po mentaliteti kamenodobna zaostala homofobna vukujebina???

Ojoj, zgleda da se je še Vučič obrnil proti Putinu, kaj pa zdaj?

Dejansko prihaja 320 tankov. Ravno danes sporocili.

Francozi bodo poslali pa F16. Kot trenutno kaze.

RAKUN, 28.01.2023 ob 21:39

Dejansko prihaja 320 tankov. Ravno danes sporocili.

Francozi bodo poslali pa F16. Kot trenutno kaze.

Hahaha, celih 320 tankov bo v tretji svetovni vojni? V drugi svetovni jih je bilo samo v eni bitki pri Kursku 6000.

320 jih bodo Rusi zmazali v enem tednu, da malo trenirajo z raketami, potem bo pa Evropi že vsega zmanjkalo.

Vesel oće, 28.01.2023 ob 22:08

Hahaha, celih 320 tankov bo v tretji svetovni vojni? V drugi svetovni jih je bilo samo v eni bitki pri Kursku 6000.

320 jih bodo Rusi zmazali v enem tednu, da malo trenirajo z raketami, potem bo pa Evropi že vsega zmanjkalo.

KRetenos….12 mesecev je mimo…in Rusija se niti Donbasa nima.😃😃😃😃..na fronto posiljajo pa iz muzejskih depojev..T34.

Ukrajina je zadnjic proslavila..uradno stevilko..3000 uniceni Ruski tank

robi9, 28.01.2023 ob 14:39

Vse debilne oboževalce fašizma in neonacizma, obvezno poslat v Ukrajino na fronto.

Njihov nacist zelenko bo vesel vsake pomoči.

Robi, se moski fantje v tej norisnici kaj bojite mobilizacije? Kaj boste naredili, ce pride do tega.

RAKUN, 28.01.2023 ob 22:15

KRetenos….12 mesecev je mimo…in Rusija se niti Donbasa nima.😃😃😃😃..na fronto posiljajo pa iz muzejskih depojev..T34.

Ukrajina je zadnjic proslavila..uradno stevilko..3000 uniceni Ruski tank

Ti si zadnji, ki bi lahko VESELEMU OČETU govoril kreten.

Tianna, 28.01.2023 ob 22:32

Robi, se moski fantje v tej norisnici kaj bojite mobilizacije? Kaj boste naredili, ce pride do tega.

Ne verjamem v mobilizacijo in me tega ni strah.

To je lažniva propaganda strahu in rusofobije, da bo Putin napadel Evropo.

Putinu se jebe za Evropo.

Bi pa se morali moški in na splošno narod sami mobilizirati in postreliti izdajalce in psihopate na oblasti.

Ker so naši domači izdajalci grožnja, ne pa nek Putin.

Putkina je treba poriniti nazaj na izhodiščne meje, tudi na krimu, ko se bo to zgodilo bodo rusi sami pospravili putkina če sam ne bo prej škripnil.

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 28.01.2023 ob 21:11

Oprosti “ROBI” ampak tudi jaz sem RUSOFOB in niso zahodni mediji nič vplivali na to. Kaj ali ni RUSIJA neka po mentaliteti kamenodobna zaostala homofobna vukujebina???

“ROBI” res te sprašujem kaj je narobe z RUSOFOBIJO, če gre pa zares za zaostalo homofobično vukojebino, ki ne spada v civiliziran svet.

Evropa vojsko nima za hurek. Zda namensko slabijo EU in Rusijo in služijo na nas racun. Ne pozabit, da bodo najkasneje po naslednjih predsedniskih volitvah zda odsle iz evrope,… do dneva k bodo ruski tanki v sloveniji (skupen napad s srbijo)…

Miru je konec… uzivajte dokler se lahko. Stopnja slepega zaupanja v zahod je neverjetna…

se pravi še 3 leta da bodo uničili vse ruske tanke pri tem tempu.

za tiannno, o mobilizaciji razmišljate ljudje ki nimate blage veze o voinah, o vojski in ki vojske seveda niste služili. mobilizaija je odlična zadeva za narod, dobim zastonj kalašnika v roke in prvo pospravim vse tiste slovenčke in malo manj slovenčke, ki so mi kdajkoli nagajali in mi škodili, jih imam kar nekaj na spisku. mobilizacije se veselim, čeravno sem že bolj star in dvomim da pridem v poštev ampak nikol ne veš, najbrž bodo prej mene mobilizirali k tiste novodobne fb pa instragram cuzavce in zglajzance ki so kalašnika videli samo na internetu ali še to ne in ki pri 30 ih še ščijejo v plenice.

Mene veš, kje me najdeš. Nazaj se boš obrnil ali pa lizal kakšno globoko kraško brezno pri dnu, hi, hi. hi.

Vesel oče, hrust

Putku tutku da se jebe za Evropo…?

Ja zakaj jo je pa potem napadel?

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 29.01.2023 ob 08:21

“ROBI” res te sprašujem kaj je narobe z RUSOFOBIJO, če gre pa zares za zaostalo homofobično vukojebino, ki ne spada v civiliziran svet.

Imej ti svojo rusofobijo, če ti tako paše.

S sovraštvom, ki ga nosiš v sebi, škoduješ najbolj sebi.

Ker Rusi ne bodo napadli nas, zato strah nima realne podlage.

robi9, 29.01.2023 ob 08:54

Imej ti svojo rusofobijo, če ti tako paše.

S sovraštvom, ki ga nosiš v sebi, škoduješ najbolj sebi.

Ker Rusi ne bodo napadli nas, zato strah nima realne podlage.

“ROBI”,

Saj me ni strah, in tudi tega ne pravim.

Pravim samo, da je opravičeno biti homofob glede na to, da se gre za gnilo zaostalo homofobično vukojebino. Primitivno luknjo, ki ne spada v civilizacijo in je dobro, da nima nobenega vpliva in moči v svetu.

Mar ni to dovolj dober razlog za rusofobijo?

Vsak ima svoje razloge za neko fobijo.

Zame ni to noben razlog.

Kot, če bi jaz sovražil nek narod, ker so tam ljudje, ki sovražijo Slovence.

Kaj to mene briga, če kdo sovraži Slovence. To je njegov problem in s tem se jaz ne bom ubadal.

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 29.01.2023 ob 09:15

“ROBI”,

Saj me ni strah, in tudi tega ne pravim.

Pravim samo, da je opravičeno biti homofob glede na to, da se gre za gnilo zaostalo homofobično vukojebino. Primitivno luknjo, ki ne spada v civilizacijo in je dobro, da nima nobenega vpliva in moči v svetu.

Mar ni to dovolj dober razlog za rusofobijo?

Joj RUSOFOB sem hotel napisati, saj se mi že blede.

robi9, 29.01.2023 ob 09:52

Vsak ima svoje razloge za neko fobijo.

Zame ni to noben razlog.

Kot, če bi jaz sovražil nek narod, ker so tam ljudje, ki sovražijo Slovence.

Kaj to mene briga, če kdo sovraži Slovence. To je njegov problem in s tem se jaz ne bom ubadal.

No ampak kakorkoli že, bolje je da so ljudje RUSOFOBI kot pa da podpirajo tako državo. Ker taka država ne sme imeti vpliva v svetovnem odločanju.

Bolje, da se ljudje brigajo zase in svojo mafijsko fašistično državo.

Počistite pred svojim pragom.

New Report

Close