Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ruska katastrofa na področju Vuhledarja

Ruska katastrofa na področju Vuhledarja

Rusi izgubili preko tisoč vojakov in 32 tankov ter ostalih bojnih oklepnih vozil na področju Vuhledarja.

Če bo zelenski pritlikavi psihopatski zadrogiran naci še dolgo divjal, bo mu zmanjkalo ljudi za orožje s katerim Ukrajino vsi zalagajo.

In če ne bo svetovne vojne bo Zelenski končal v Hagu z dosmrtnim zaporom, Pa se vam lahko zdi še tako neverjetno, ker vam je medijska cenzura oprala ze tako prazne buče. Njemu za lasten narod sploh ni mar.

Zelenko je narodni heroj. Slava Ukrajini !

Odgovor na objavo uporabnika
Ulla194, 10.02.2023 ob 12:27

Zelenko je narodni heroj. Slava Ukrajini !

Seveda je, ves narod stoji za njim, še srbom je končno jasno in podpirajo prave, sam določenim rusofilom ni še čist jasno zakaj gre. Zelenski je Rusom pokazal kdo so v resnici Ukrajinci, Rusi pa zdaj vsi zmedeni. Od diktatorja navzdol vsi z meglo v glavi.

Ja itak. Jebeš ti takega heroja, ki je v smrt porinil kdo ve koliko ljudi. To bo pris ko o na plan sele po vojni. Sam se pa skriva kit voluhar globoko v luknji. Take heroje so že bili v zgodovini, od Musolinija pa vse do Hitlerja.

Ljudje ste zabiti, kot je javno povedal Jelinčič. Tako z lahkoto vas vladajoči obračajo, da se jim lahko samo smeji.

Meni je sicer vseeno. Ne briga me ne Rusija, ne Ukrajina, Če pa pride do jedrske vojne boste pa kriva izključno vsa zabita rvropska drhal, ki ploskate zapohanemu sociopatskemu fašistu, ker vam vladajoči tako zapovedujejo.

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz vem☝️, 10.02.2023 ob 12:45

Meni je sicer vseeno. Ne briga me ne Rusija, ne Ukrajina, Če pa pride do jedrske vojne boste pa kriva izključno vsa zabita rvropska drhal, ki ploskate zapohanemu sociopatskemu fašistu, ker vam vladajoči tako zapovedujejo.

Jasno, tebe je strah za lastno rit, ker če bi Zelenski predal državo Rusom, pa tega ti ne bi občutil ane? Sanjaj sine,, sanjaj. Musolinija in Hitlerja  lahko primerjaš edino s Putinom in vemo kako sta onadva končala in kako bo končal Putin.

Zelenski je legenda. Čuvar svojega bojevitega naroda.

STOP RUSKEMU GENOCIDU.

STOP VOJNI.

SLAVA EU.

SLAVA UKRAJINI

Takele vojne hujskače so med II. sv. vojno obesili….

Za Jaz vem v opozorilo!

Vesel oče, za mir na svetu

Δόξα Σοι τῷ δείξαντι τὸ φῶς.
Δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ καὶ ἐπὶ γῆς εἰρήνη ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία.[note 1]
Ὑμνοῦμέν σε, εὐλογοῦμέν σε, προσκυνοῦμέν σε, δοξολογοῦμέν σε, εὐχαριστοῦμέν σοι, διὰ τὴν μεγάλην σου δόξαν.
Κύριε Βασιλεῦ, ἐπουράνιε Θεέ, Πάτερ παντοκράτορ, Κύριε Υἱὲ μονογενές, Ἰησοῦ Χριστέ, καὶ Ἅγιον Πνεῦμα.
Κύριε ὁ Θεός, ὁ ἀμνὸς τοῦ Θεοῦ, ὁ Υἱός τοῦ Πατρός, ὁ αἴρων τὴν ἁμαρτίαν τοῦ κόσμου, ἐλέησον ἡμᾶς, ὁ αἴρων τὰς ἁμαρτίας τοῦ κόσμου.
Πρόσδεξαι τὴν δέησιν ἡμῶν, ὁ καθήμενος ἐν δεξιᾷ τοῦ Πατρός, καὶ ἐλέησον ἡμᾶς.
Ὅτι σὺ εἶ μόνος Ἅγιος, σὺ εἶ μόνος Κύριος, Ἰησοῦς Χριστός, εἰς δόξαν Θεοῦ Πατρός. Ἀμήν.
Καθ’ ἑκάστην ἡμέραν εὐλογήσω σε, καὶ αἰνέσω τὸ ὄνομά σου εἰς τὸν αἰῶνα καὶ εἰς τὸν αἰῶνα τοῦ αἰῶνος.

KO AMEROV VEČ NE BO

Ko amerov več ne bo,

bo vse tako kot zdaj,

bo zemlja in nebo,

ne bo vojn, bo raj,

bo mir in lepo,

ko amerov več ne bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close