Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ruska propaganda strmi v uničenje Zahoda

Ruska propaganda strmi v uničenje Zahoda

Kdo piše ta časopis je plačanec ruski.

Odgovor na objavo uporabnika
Nategovanje, 19.03.2023 ob 19:02

Kdo piše ta časopis je plačanec ruski.

Insajder.

Dnevno se vozi iz Ukrajine na tisoce Ukrajincev, med njimi agentov, bogatašev, krimi združb. To se posilja z vlaki na Zahod proti plačilu. Ne pošilja se jih v nedolžno Rusijo, kot se verjame. Poslanka vse ve kdo je podpisnik Putinovega pakta.

Na zahod se vozi ruske otroke in se jih prodaja pedofilom. To počnejo ameriški fašisti in njihovi neonacisti.

Že kar nekaj let imajo v Ukrajini trgovino z belim blagom.

robi9, 19.03.2023 ob 19:14

Na zahod se vozi ruske otroke in se jih prodaja pedofilom. To počnejo ameriški fašisti in njihovi neonacisti.

Že kar nekaj let imajo v Ukrajini trgovino z belim blagom.

Tebi se ne sanja kaj je res.  Zal se ti ne.

Za propad zahoda ne rabiš rusije, je LGBT+ in ostala propaganda dovolj.

zvarek, 19.03.2023 ob 19:36

Med drugim imaš prav,  le da so vzroki  na nasprotni strani.

Zahod oz.sodoma in gomora je ze propadel.

RAKUN, 19.03.2023 ob 13:00

Dejansko bi moral zahod to grozno vojno ze davno ustaviti z napadom na Rusijo., pa bi bil ze mir.

Ce hoces mir, se pripravi na vojno.

Tako pa se botoks dvojnik šeta po Mariupolu na 20 000 mrtvih nedolznih civilistih in govori kaj ne bo nikoli obnovljeno. Svinja.

Izgini v Ukrajino in BORI, hujskač zahojeni.  Nihče ti ne brani.

Do enega leta nazaj je cela Evropa kozlala po teh nazadnjaških in primitivnih deželah, zdaj ko je vmešan NATO pa posamezniki nabijate čez Ruse.  Kot da vas briga.

Ukrajina ni MOJA država in mi dol visi zanjo, lahko te pa lastnoročno odpeljem direkt tja in te fuknem iz avta, pezde smrldljivo pokvarjeno!

leglo korupcije in kurb, 19.03.2023 ob 20:03

Izgini v Ukrajino in BORI, hujskač zahojeni.  Nihče ti ne brani.

Do enega leta nazaj je cela Evropa kozlala po teh nazadnjaških in primitivnih deželah, zdaj ko je vmešan NATO pa posamezniki nabijate čez Ruse.  Kot da vas briga.

Ukrajina ni MOJA država in mi dol visi zanjo, lahko te pa lastnoročno odpeljem direkt tja in te fuknem iz avta, pezde smrldljivo pokvarjeno!

Plačanec.  Ruski.

yram, 19.03.2023 ob 19:45

Zahod oz.sodoma in gomora je ze propadel.

Predobro ti je šlo,  zato pljuvaš proti sebi in svojim.

zvarek,
19.03.2023. ob 19:36

……………………………………….

……………………………………….

“ZVAREK”,

Seveda če te debilno vprašam zakaj je imel mnogokrat IRAN največ operacij spremembe spola na svetu ne bi debilno znalo odgovoriti. Včasih ga prehiti Tajska pri temu. Včasih pravijo, da ima katoloiško tradicionalna Brazilija največ transic. V marsikateri afriški ali azijski državi je še več tega.

Zato pa je RUSIJA najbolj debilna država vseh časov, ker misli, da branijo svoje tradicionalne vrednote pred Ameriško zahodno dekadenco. Bolj zaostala je le še KENIJA kjer mislijo, da levji samci seksajo med sabo, ker so videli v puščavi seksati pederske turiste iz zahoda.

Jasno je, da ker si debilno tudi samo nasedaš takšnim stvarem.

Volodolodimir.

Veš da, 19.03.2023 ob 20:12

Predobro ti je šlo,  zato pljuvaš proti sebi in svojim.

Sori ampak ne ukrajinci, ne rusi, niti razni svabi in ostala eu niso moji. Ce so tvoji razumem, ampak nikar ne govori da so moji, ker niso.

Ruse izselit, 19.03.2023 ob 13:05

Svinja ima odzad Kitajca.  Krije mu hrbet, najebal smo ljudje.

Stran z rusi, njihovega diktata in revščine, ne hvala, še slabše so pa kitajske gate, jih potegneš na rit in se že raztrgajo.

New Report

Close