Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ruska zastava vihra ponosno v Bakhmutu!

Ruska zastava vihra ponosno v Bakhmutu!

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 03.04.2023 ob 18:02

antiZ, 03.04.2023 ob 17:54

Julij Cezar, 03.04.2023 ob 17:51

wd40a, 03.04.2023 ob 15:21

in kaj čakajo? da bo šlo zares?

kuhar z najemnisko vojsko je razbil kompleten nato arsenal…pametnemu dovolj…

dokazov za to pa še zmer nikjer

seveda seveda, bos ti imel dokaz ko ti wagner potrka na vrata hehe

Pokaž ga če ga maš, kaj sam fantaziraš?

wd40a, 03.04.2023 ob 17:30

antiZ, 03.04.2023 ob 17:16

wd40a, 03.04.2023 ob 17:13

antiZ, 03.04.2023 ob 16:59

drugač pa iščem fotko s to Rusko “zmago” v Bahmutu in jo končno najdem ej  .https://www.youtube.com/watch?v=kvwPVshMQAg

sori ampak ta kanal je pa žalost…

sorry, če dam v YT iskalnik “russian flag in bahmut” in sfiltriram na “today”, je to vse kar od zastav vrže ven.

Russian ‘mercenaries’ plant the flag in the center of Bakhmut – Newsnpr

men tole ven vrže MS brskalink, želje gor al dol… ne vem pa kaj je po dveh dneh.

Ej, to je blo objavljeno na 1.April 🙂 nč ne rečem.. neč ne vem 🙂

antiZ, 03.04.2023 ob 18:07

Pokaž ga če ga maš, kaj sam fantaziraš?

ti rabis dokaze, jaz pac ne, nasvet, pot pod noge in v bahmut pa se prepricaj

antiZ, 03.04.2023 ob 18:05

wd40a, 03.04.2023 ob 17:56

antiZ, 03.04.2023 ob 17:39

na tej strani piše; Open-source intelligence-gathering accounts then located the flag site, claiming it was in central Bakhmut and about a street from the government building. However, some Western experts remain skeptical about the significance of this move, saying that there is no sign of a large number of manpower or armored support vehicles appearing in the area.

Ta zastava pa tud če jo je rus izobesil, ni ruska. Je črna, wagner ma črno zastavo, Putin se je wagnerju itak odpovedal, kaj pa veš kaj se grejo. Če bi res bila ruska zastava sred bahmuta bi se putin s tem fino hvalil, tako pa nikjer nič

ja menda se zveri trgajo med seboj. Ampak ja, noben ne ve kaj se točno dogaja.

če že kdo na YT je mogoče torsten iz military   history, ki analizira vse kar mu pride pod roke, je pa precej temeljit in tevtonsko… dolgočasen ampak ta tudi za vsako novico pove približno koliko je za verjet. sicer pa kup znalcev, pa eno samo gobezdanje. Ne vem… ne spremljam več skoraj nič, narest itak ne moreš nič.

Militär & Geschichte mit Torsten Heinrich – YouTube

Dejstvo je da je wagner pase in da zdej po novem ruske državne gigantske firme ala gazprom ustanavljajo svoje privat vojske, plin ne gre dost v promet odkar jih je evropa skenslala, vojska bo šla mogoče bol. Komplet folku tam se je utrgal. Spušili bojo vse, kar so 15 let gradili. In narod še kar hajpa tega zločinca. Za koga že? Budale ….

Folk… ko v narodu presežejo bedaki kritično maso, pametni nimajo več izbire. Nekateri zbežijo, drugi so žrtve… dokler se sistem ne podre. Meni zgleda kot da je ves svet enak. Modri je včasih jamral kako se mora zadeva zresetirat. Mogoče ima prav. 3 leta nazaj smo reševali greto, potem dveleti farmacijo, zdaj putina…. in takoj ko se trend obrne, je stvar ki je bila ključna za preživetje postala popolnoma nepomembna.  In če so rusi total v kurcu, smo mi samo v kurcu… na dolgi rok, je sploh kaj razlike…

wd40a, 03.04.2023 ob 18:23

Folk… ko v narodu presežejo bedaki kritično maso, pametni nimajo več izbire. Nekateri zbežijo, drugi so žrtve… dokler se sistem ne podre. Meni zgleda kot da je ves svet enak. Modri je včasih jamral kako se mora zadeva zresetirat. Mogoče ima prav. 3 leta nazaj smo reševali greto, potem dveleti farmacijo, zdaj putina…. in takoj ko se trend obrne, je stvar ki je bila ključna za preživetje postala popolnoma nepomembna.  In če so rusi total v kurcu, smo mi samo v kurcu… na dolgi rok, je sploh kaj razlike…

Razlika je v tem ali si živ ali mrtev, bog ne daj kje vmes.

Julij Cezar, 03.04.2023 ob 18:20

ti rabis dokaze, jaz pac ne, nasvet, pot pod noge in v bahmut pa se prepricaj

Smešen si 🙂

Bedak ne rataš čez noč … to se zgodi, če se zavestno odločiš in prepustiš drugim, da mislijo, delajo in govorijo namest tebe. Ne moreš pa pričakovat, da imajo vsi ljudje na svetu enake probleme in se ukvarjajo z enakimi vprašanji. Polovici sveta  dol visi za Ruse in Evropo, jim je vseen al živijo v demokraciji al tiraniji, ukvarjajo se s tem, kaj bodo dal na krožnik in kje bodo dobil čisto vodo. Tako je to ..

enaki so, 03.04.2023 ob 16:50

BTDT nepr., 03.04.2023 ob 16:12

Mah, Rusi so kot Srbi, stalno hodijo po drugih, ko pa se ti uprejo, se jim pa zrola…

Osebno poznam nekaj Ukrajincev, ki so tocno taki.

Ukrajinke in Ukrajinci so si enaki, isti. To je  tako tupavo v glavo, kot da nimajo pameti, kaj si  to enega dreka Slovenija  na vleče. Mislim da so Ukrajinci in Rusi mentalno na istem nivoju kot črnci.  Pri denarju pa znajo.. To pa vejo vse, bolj kot mi,  le da je to  grozno čudn narod.

antiZ, 03.04.2023 ob 18:46

Bedak ne rataš čez noč … to se zgodi, če se zavestno odločiš in prepustiš drugim, da mislijo, delajo in govorijo namest tebe. Ne moreš pa pričakovat, da imajo vsi ljudje na svetu enake probleme in se ukvarjajo z enakimi vprašanji. Polovici sveta  dol visi za Ruse in Evropo, jim je vseen al živijo v demokraciji al tiraniji, ukvarjajo se s tem, kaj bodo dal na krožnik in kje bodo dobil čisto vodo. Tako je to ..

potem si ti najvecji bedak, sem.prrpricam da vestno volis, totej zavestno prepustis da drugi odlocajo o tebi….res si bedak hehe

Ti, wd 40, se smatraš za pametnega ?

Da vem, ali boš bežal ali boš žrtev ?

In kaj se zgodi z neumnimi ?

Neumni se borijo ?

In sistem mora pasti, ker je dosegel kritično mejo vzdržnosti. Samo ljudi poglej. Skoraj vsi so siti takšnega sistema in življenja. Zaradi forsiranja materializma in razčlovečenja, saj človek ni stroj in zato je sistem nevzdržen, ker ga duhovno mrtev človek ne more več vzdrževati.

Mimogrede, od jutri bo Bahmut znova Artemovsk. Kijev je mesto nasilno preimenoval, ker zveni preveč rusko.

Pred nekaj leti so naziji preimenovali Kijev v Kiiv. Bolano. Preko 1000 se je omenjeno rusko mesto imenovalo Kijev.

In znova bo Kijev, ko bo ruska zastava vihrala nad Kijevsko-pečersko lavro.

Ti nacist, z velikim Z, si tipičen primer debila. Sicer je po eni strani to fino, da se ob debilnih izjavah nasmejim. Po drugi strani pa je to tragično.

Človek se ne more zavestno odločiti, da bo bedak, ker obstoj zavesti, oziroma zavedanja tega dejstva, preprečuje, da bi človek postal bedak.

Zavestna odločitev biti bedak ni možna.

Če ti govoriš sam in ne drugi namesto tebe, še ne pomeni, da nisi bedak. To se vidi pri tebi, ker govoriš bedarije.

robi9, 03.04.2023 ob 19:21

Ti, wd 40, se smatraš za pametnega ?

Da vem, ali boš bežal ali boš žrtev ?

In kaj se zgodi z neumnimi ?

Neumni se borijo ?

In sistem mora pasti, ker je dosegel kritično mejo vzdržnosti. Samo ljudi poglej. Skoraj vsi so siti takšnega sistema in življenja. Zaradi forsiranja materializma in razčlovečenja, saj človek ni stroj in zato je sistem nevzdržen, ker ga duhovno mrtev človek ne more več vzdrževati.

boril? Za koga? Švicarski norartis, avstrijski hofer, špar, madžarski NKBM, Italjanski Generali? Naše Politike? Srbsko peto kolono? avstijsko? Kriminalce, ki nas obirajo zadnjih 30 let? Kar za družino in soseda se ne mi, ker mi ne bodo pustili. Za grenivko, južno, julčka… tebe? Torej… Povej mi… za koga naj se borim.

wd40a, 03.04.2023 ob 19:32

boril? Za koga? Švicarski norartis, avstrijski hofer, špar, madžarski NKBM, Italjanski Generali? Naše Politike? Srbsko peto kolono? avstijsko? Kriminalce, ki nas obirajo zadnjih 30 let? Kar za družino in soseda se ne mi, ker mi ne bodo pustili. Za grenivko, južno, julčka… tebe? Torej… Povej mi… za koga naj se borim.

zase se bori, zase, vsak se bori zase, le bedaki se za ideale hehe

Ja, zase. Ali pa proti Rusom, če sovražiš Ruse.

robi9, 03.04.2023 ob 19:49

Ja, zase. Ali pa proti Rusom, če sovražiš Ruse.

smešno. jaz to pravico imam, ukrajinci pa ne…. mi je slučajno padel naslov v oči..

zelo smešno… vidva sta podobci ene posebne sorte…

Zavedati se moramo, da so VSI naši mediji v lasti “zahoda”, posredno ZDA. In vemo tudi, da oni dokaj obvladajo propagandno vojno.

Tako da “dejstva” v tej vojni nikakor niso tako jasna in črno-bela. kot nam mediji “servirajo”. In seveda – znajo igrati na čustva ljudi – prikažeš jokajočo žensko, po možnosti še z otrokom – le kdo je lahko tako trdosrčen, da ne bi sočustvoval z njihovo nesrečo?

Seveda, oni, na drugi strani, oni so pa “brezčutni divjaki, barbari ….”. Pa so tudi tam že 8 let iste slike – jokajoče ženske z otroci, a njih niso in n ekažejo – bi se kdo spozabil in sočustvoval še z njimi.

In v tej “bitki za čustva” biznis “cveti” – denar iz sklada za mir bodo porabili za proizvodnjo municije. Ja, tusi Slovenija pristavlja lonček – menda ja ne bomo ostali praznih rok pri tem čudovitem poslu.

Če pa ima kdorkoli kakršenkoli pomislek je pa tu takoj grožnja – bodo prišli Rusi (saj tudi Zelenski tako pravi – bo že držalo). Sploh ne tako drugače od nedavne zgodovine – če ne boste pridni, bo pa Bergamo. In je velika večina prepričana – pa še preveč se ji ni potrebno truditi z razmišljanjem.

Aja, v jeseni sem bil v eni od bivših sovjetskih republik. Srečal starejšega občana, ki si je zaželel pogovora z tujcem. In je povedal tako:

Rusi – dobri ljudje.

Ukrajinci – dobri ljudje.

Toda Amerikanci – oni so barabe.

Pač mnenje starega, izkušenega človeka, ki še pomni čase Sovjetske zveze.

Poslovenjeno retardirano govedo, nehaj uporabljati prekleto besedo Srbi, a je prav?

mentalna sirota, 03.04.2023 ob 20:04

Zavedati se moramo, da so VSI naši mediji v lasti “zahoda”, posredno ZDA. In vemo tudi, da oni dokaj obvladajo propagandno vojno.

Tako da “dejstva” v tej vojni nikakor niso tako jasna in črno-bela. kot nam mediji “servirajo”. In seveda – znajo igrati na čustva ljudi – prikažeš jokajočo žensko, po možnosti še z otrokom – le kdo je lahko tako trdosrčen, da ne bi sočustvoval z njihovo nesrečo?

Seveda, oni, na drugi strani, oni so pa “brezčutni divjaki, barbari ….”. Pa so tudi tam že 8 let iste slike – jokajoče ženske z otroci, a njih niso in n ekažejo – bi se kdo spozabil in sočustvoval še z njimi.

In v tej “bitki za čustva” biznis “cveti” – denar iz sklada za mir bodo porabili za proizvodnjo municije. Ja, tusi Slovenija pristavlja lonček – menda ja ne bomo ostali praznih rok pri tem čudovitem poslu.

Če pa ima kdorkoli kakršenkoli pomislek je pa tu takoj grožnja – bodo prišli Rusi (saj tudi Zelenski tako pravi – bo že držalo). Sploh ne tako drugače od nedavne zgodovine – če ne boste pridni, bo pa Bergamo. In je velika večina prepričana – pa še preveč se ji ni potrebno truditi z razmišljanjem.

pozabljaš na eno. propagando so pogruntali sovjeti. še naciji so se učili od njih. In Tito. In še vedno deluje. Bolje kot kadarkoli. In vedo da so zmagali če razkoljejo Evropo. In glede na to da poznajo naše razmere, jim ni treba veliko prilivat na ogenj.

mentalna sirota, 03.04.2023 ob 20:09

Aja, v jeseni sem bil v eni od bivših sovjetskih republik. Srečal starejšega občana, ki si je zaželel pogovora z tujcem. In je povedal tako:

Rusi – dobri ljudje.

Ukrajinci – dobri ljudje.

Toda Amerikanci – oni so barabe.

Pač mnenje starega, izkušenega človeka, ki še pomni čase Sovjetske zveze.

in koliko je imel ta starejši občan osebno opravka z amerikanci? Ker ko jaz govorim s penzionisti, se na njihova mnenja ne bi kaj preveč zanašal.

ti mors bit pa pod premocno dozo,mas napacnga dohtarja

Ukro vojska ima že več kot 330.000 mrtvih in pogrešanih, je povedal nekdanji inšpektor ZN za orožje v Iraku Scott Ritter.

“Ukrajina se trudi zmanjšati svoje izgube, a dejstvo je, da so te večkrat višje od uradnih podatkov.” Poveljnik oboroženih sil Ukrajine Valerij Zalužni je v pogovoru z načelnikom združenega štaba ZDA Markom Milleyem povedal, da je umrlo 250.000 ukrajinskih vojakov, okoli 83.000 pa jih pogrešajo, od tega okoli 60.000 najverjetneje mrtvih. To daje približno številko 315.000 mrtvih,« je poudaril Ritter.

New Report

Close