Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ruth Podgornik Reš

Ruth Podgornik Reš

Včeraj sem nekje na sredini začela gledat dokumentarni film o tej gospe. Jo poznate? Vem da je letos tudi kandidatka za slovenko leta. S čim se drugače ukvarja, razen s tekom?

Jaz sem ga že drugič gledala. Je pa vrtnarka, no imajo svojo vrtnarstvo, saj je bila dostikrat na tv glede zelenih nasvetov.

Ja, naredila je faks, agronomijo.
Si predstavljate, ima vrtnarijo, piše knjige, predava, vodi tečaje, piše blog, pa še marsikaj druge, poleg pa še teče maratone. Da gospodinjstva in družine ne omenjam.
In vsaka ji čast, gospa ima 50 let!

kapo dol, aktivna, prijetna gospa, ki nosi svoja leta na najboljši način. kakšno nasprotje zagrenjenim mladim mamicam, ki se težko znajdejo v dvojni vlogi – biti mama in žena.
in še en dokaz, da ženska ob vseh obveznostih, ki jih ima, ne sme pozabiti nase.
ji želim še veliko zdarvih in uspešnih let.

Meni je strašno všeč – posebej sem čutila z njo, ko je postala pod silnim naporom čisto nebogljena in otroška, a vendar trdno usmerjena k cilju. Film sem obakrat pogledala in se zraven spet nekaj novega naučila….
Ruth prav gotovo nima časa za tale forum, a ji vseeno čestitam za pogum in vztrajnost!

Za tiste, ki smo zamudili film je mozen ogled tule:
http://tvslo.si/predvajaj/ruth-246-8-dokumentarni-film/ava2.123506406/

Z njo sem imela službeno opravka in po tej strani je hinavka, ki gleda le na lastno rit.

Ja tudi vrtnarji jo ne marajo vsi….sem jo kje omenila v kaki vrtnariji pa so jo prešimfali

Je pa res extra velika ta slovenceljska zavist. Begonija in mikiii, to leti na vaju,

Spoznala sem jo v vrtnariji, sploh ni bla hinavka, zelo dobra duša. Prvič sva se videle, pa mi je marsikaj svetovala in vse je uspevalo 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Naj počiva v miru.

Ja tudi vrtnarji jo ne marajo vsi….sem jo kje omenila v kaki vrtnariji pa so jo prešimfali[/quote]

Ruth je bila najbolj topla ženska, kar sem jih spoznala v mojem živjenju. Kot sodelavka enkratna, poleg službe sva imeli vedno na tapeti tudi otroke, družino, hobije,… Ostalo nama je ogromno odprtih planov, potrudili se bomo, da jih speljemo brez nje, težko bo.
Med vrtnarji pa je tako kot v vsaki drugi branži; slovenska foušija seka na vse konce in kraje.

Ruth, hvala za vse!

New Report

Close