Ryanair
Zdravo!
Mene zanima, kakšne so vaše izkušnje s plačevanjem letov družbe Ryanair. Baje se da plačevat samo s kreditno kartico, kar je malo riskantno, glede na to, da imajo potem shranjeno tvojo številko. Ne vem, mogoče sem samo jaz malo skeptična… Ali mogoče kdo ve, kje se da pri nas zrihtat let z Ryan airom, baje se ena agencija v Ljubljani ukvarja s tem. Hvala za odgovore in lep pozdrav.
Ja res je plačevati možno s kreditno kartico in res je tudi to, da je rizično !
Sedaj sem letel z to družbo že 2 krat in je bilo vse OK. Čez nekaj tednov pa sem se vrnil iz Londona in na izpizkih od kartice opazil neprijetne in nepričakovane izdatke , ki so bili v višini cca. 100 funtov (39.000.- SIT) , seveda poleg karte in tiste cene ki ti jo povejo pri RYAN AIR-u. Ko sem poklical in hotel izvedeti , kaj so mi še trgali oz. si obračunali, sem na njihovi informacijski telefonski liniji ( KI JE SEVEDA SPET PLAČJIVA 350 SIT/min !!!! ), sem na liniji najprej čakal kar 15 minut , (saj ti seveda tudi tukaj lepo igra glasba v slušalki tako, da ne plačuješ nekaj malega samo za čakanje) in verjetno , bi na liniji čakal še nadaljnih 15 minut ali celo več, če ne bi obupal in odložil slušalko.
Na bani so mi povedali, da sem naročil preko interneta in ne morejo ničesar.
Pozanimal sem se tudi pri forumih v tujini, kjer sem naletel na podobne oz. iste probleme. Nek Anglež mi je odpisal, da je imel enak problem, in so mu povrnili denar, na liniji pa je čakal celih 50 minut, da so na koncu ugotovili krivdo in so mu samo tisti denar vrnili – NE PA DENARJA ZA TELEFON ( 17.500.- !!! )
RYAN AIR – GLEDE CENE O.K.
GLEDE NAČINA PLAČEVANJA = SVINJARIJA
Poznam nekega agenta, ki ti zrihta karto za London po nekaj višji ceni kot na RYANU – samo si pa potem 100% da ti ne bojo kaj več zaračunavali !
Naslov in tel. ti javim kasneje !
LP,
Alex
Hi,
žal ne najdem nič drugega kot e-mail od agenta, ki trži Ryan Air v sloveniji :
AGENT :
TRAVELSHOP24 L.T.D.
E-Mail : [email protected]
Mislim, da je to angleško ali ameriško podjetje , ki pa ima v sloveniji predtavništvo.
Koliko sem kontaktiral po mailu lepo govorijo oz. pišejo slovensko, pa so baje tudi zelo zanesljivi in zelo hitri.
LP,
Alex
Živjo,
Tudi mojega frenda so grdo nategnili z podobno foro, kot jo je že nekdo prej opisal, in so ga pustili čakat na telefonu, da je obupal – jaz pa sem prav tako potoval z to družbo nekaj mesecev kasneje pa sem kupil karto pri agenciji Travelshop – hitro so mi jo zrihtali !!!
Cena pa je bila ugodna !
Ciao,
Goran