Rženovi
finančno pomagate.DA5na 1919. pop tv jim je za silo uredil kočurino.okol hiše pa ni bilo nobenga BMW,ne štirikolesnokov ali raznih motorjev kot ste natolcevali.še nad LCDjem so bili navdušeni,češ kako je velik čeprav danes dobiš tv z diagonalo skoraj 2m za 800 eur.velika hvaležnost se je zrcalila z njihovih obrazov.p.s. sem se enkrat sosedom čudil ko so imeli plesen .a v novejši hiši.z varikino ali kisom,sem jim svetoval,jo vsaj omilite.pa so jo.in okna odpret.in so jih..fiki je lepo narisal motor .bravo,majstore.svaka čast.sicer vsaka
no ja, če imaš kakšen liter goriva v rezervuarju se lahko z bmw in štirikolenikom zapelješ sto metrov stran in ga tam parkiraš, ko se snema.., sm pogeldal čist tako, da vidim kako jim bo ratalo zrihtat hišo, pa so stopnice kar dost navpične, kot lojtre amapk drugač pač ne gre, družina me ni preričala, uhan v ušesu in farba las žene, ehhh, niso oni taki reveži, kot se delajo, se pa rada krešeta na polno, to pa….
Kdo bi pa tebe prepričal? Kakšno nevredno življenje človeka mora bit tvoje merilo za pomoč.
Življenje v jami? Ali je to zate mogoče preveč ekološko in bi jim še zavidal. Res ne vem oz. pač mislim da pač morate pisati take provokativne stvari. Ampak ali vas nikdar , res čisto nikdar ne stisne pri srcu zaradi tega.
Jaz bi od sramu umrla.
Kdo bi pa tebe prepričal? Kakšno nevredno življenje človeka mora bit tvoje merilo za pomoč.
Življenje v jami? Ali je to zate mogoče preveč ekološko in bi jim še zavidal. Res ne vem oz. pač mislim da pač morate pisati take provokativne stvari. Ampak ali vas nikdar , res čisto nikdar ne stisne pri srcu zaradi tega.
Jaz bi od sramu umrla.
[/quote]
jst pa ne…,, ker vem, da se avto in štirikolenik lahko premakne, če je liter goriva v rezervuarju, čudno da niso pokazali vozni park, ker je tam bogu iza nogu brez prevoznega sredstva s toliko šoloobveznimi otroki praktično nemogoče živeti, kamera situacijo lahko polepša al pa pogrša, če nimaš bmw-ja al pa štirikolesnika.., po drugi strani imaš pa lahko tud staro katrco al pa star apn tomos motor , če si res hud revež in, če bi bilo to tako, bi ta avtopark bil stalno pred hišo… ampak nima veze, lepo da se jim je to zgodilo, čeprav mi moški z uhani ne delujejo glih reveži, oni so ja frajerji…, ženske s peroksidno barvo las pa top bejbe.
Jaz pa na to gledam drugače. Niso kar tako brez veze ” pofarbani”, urejeni so vsi, čisti, meni je to lepo. Menda gospa Snežana doma peče sladice, tudi za velike dogodke, kdo bi naročil pri neurejeni in umazani, jaz že ne. To pove veliko o tej družini.
Ni mi jasno, zakaj reven človek, mora biti umazan in neurejen?!
Koliko njih bogatih in res “pofarbanih” smrdi v najdražjih oblačilih?
Imaš prav. Glede peke slaščic. Lepo so urejeni, to je tudi res. Ampak ali ni bilo rečeno, da so imeli plesen v hiši? No, to pa bi mene motilo, če bi naročala slaščice ….
Pa brez zamere.
Jim pa privoščim srečo. Vsakemu privoščim dobro, saj smo vsi povezani v celoto.
Smo kot eno.
Drugače so simpatična družina!
Kje si pogledal? Ko je bilo na sporedu ? Ali se da še kje videti z zamikom?
Kakšen link? Lp.
[/quote]
včerej na popu ob 20 uri, če maš za nazaj, šala mala…, pa dobr, sej je logično, da ob 4 otrokih, pa tam res bogu iza nogu, ko niti službe v bližini ne moreš dobiti je res svetovna jeba…, pač tukej so pisali, da imajo bmw- ja in štirikolesnik…, ker so videli na fb, če je to res, pa kdo kupi štirikolesnik, samo tist, ki res ne ve kam z denarjem, to je draga igračka.., ajde bmw, avto je praktično nujen…, stara jajca se dobijo tud za ene 2 jurja, sm boš mogel še 2 jurja za popravilo takoj vržt, kar pomeni, da je bolj na nivoju reveža, da bi imel kakšno staro dacio al pa lada nivo…, kakorkoli naj uživajo..
Kaj ste res tako naivni, da mislite, da snemalna ekipa kar uleti in jih ulovi nepripravljene? Dajte no… Vse je zrežirano, določeno kaj bo kdo rekel, naredil. In normalno, da ne bodo snemali štirikolesnikov in podobnih zadev. Njim dol visi za vse kar imajo, pomembna je gledanost oddaje in družina, ki bo spravila gledalce v jok. Verjetno so jim še sami rekli naj vredne zadeve skrijejo in po stanovanju obesijo slike “srečne družine”. Vse je bilo pripravljeno. Tudi ko je Ana omenila, da bi bilo lepo če bi vsak imel svojo sobo in če bi se dalo tloris spremeniti. Tega ni rekla kar tako, ampak je že vnaprej vedela, da bo vsak dobil svojo sobo in potem kao delavec odkrije podstrešje haha. In že v prvi oddaji… Ana uleti v taksi in spozna taksistko, ki pozna osebo, ki potrebuje prenovo. In Ana spremeni načrte in se skupaj s taksistko odpravi k tej gospe. Seveda je v taksi uletela s snemalno ekipo, čeprav je želela obiskati tri ribnike. Scenarij za otroke v vrtcu…