S A U N A A A
To mi boš pravila ti zafustrirana baba, ki vidi seks 1x na 3 leta pa seksa zmeraj misionarca z ugasnjeno lučjo, ker je pač nikakva in nesposobna za slednje, da ni niti tisti osebi s katero seksa zanimiva?? Auččč..a sm te a
[/quote]
En takle komentar sem že prebral tule gor enkrat, si se mi zdela znana ja. Ja pa pejd v savno fukat ampak ne javno, ker ne vem če se to sme. Zaradi mene sicer lahko fukaš sredi kongresnega trga, še temo odpri za to če se ti zdi ideja dobra
Nič nimam proti če seksaš v svoji savni. Seksnje v savnah v katerih so se drugi ljudje pa je neokusno. Frajer naj vama najame privat če je Frajer ne pa de te poriva ali ti njega vsem na očeh. Normalni ljudje tja ne hodijo gledat seks ampak se hodijo savnat. Če nista socializirana raje ostanita doma.
Zdravo!
Mene osebno Sex v savni blazno rajca
🙂
Že večkrat probal, vedno nekaj posebnega. Sicer večinoma v zakupljeni sauni, včasih z malo sreče v skoraj prazni javni in enkrat tudi v swinger klubu pred publiko. Publika me ne moti, če je takšna, ki se strinja s tem. Se pravi v okolju, kjer se to smatra za normalno.
Pogosto fantaziram ta scenarij:
Se dogovorim ali slučajno srečam s privlačno neznanko v sauni. Najprej prikrito opazovanje, nato spogledovanje, nato me neznanka spogledljivo prosi, da jo v sauni pomagam namazati z medom po hrbtu… Privolim. Pri mazanju, masiranju mi roke občasno rahlo zaidejo nekoliko dalje, njej zelo paše, grem še dalje… Ona začne mazati tudi mene, se obrne… “to, kar se namaže, se potem tudi poliže” mi reče in začne Mazi moje nadlahti, prsa, trebuh, kurac (kjer se zadrži nekoliko dlje in posebej dobro namaže). Jaz počnem podobno pri njej… Lahko si predstavljaš, kako se potem zgodba nadaljuje 🙂
Že tudi realiziral, skoraj tako. Žal ne z neznanko. To bi bil še poseben čar.
Sicer pa na kratko, ja sex v savni je neke vrste ekstremen šport. Ne rabi biti sicer tista najbolj vroča, meni najbolj paše kakšna malo manj vroča turška. Vsekakor je pri tem zaželjeno biti v dobri formi in dobro hidriran. Sicer pa jacuzzi vedno top.
Interesentke: [email protected]
Redni obiskovalci saven vemo, da se dogaja marsikaj. Od pomenljivih pogledov, do očitnih dotikov, prihodov parčkov iz saven pri čemer ima moški del “otekel” penis, tudi do raznih fafanj in tudi seksa.
Osebno mi kak poželjiv pogled z ženske strani ali dotik v bazenčkih prav popestri savnanje, sploh so mi interesantne starejše dame. Tisti, ki se sprašujejo zakaj se ljudje zabavajo v savni, verjetno gre za kombinacijo golih teles, vročine in sproščanja.
p.s. Da se ne boste ustrašili tisti, ki vas to moti(in razveselili tisti ki bi v savno hodili zaradi tega), savna ni ravno leglo razvrata, je pa to opazno, če redno hodiš, v prvi vrsti pa so ljudje v savni vseeno zaradi savnanja.