Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek s budget

s budget

Ali kupujete S budget artikle?
Bral sem zanimivo raziskavo kako poskrbeti za vse vrste kupcev.
Naredi nikakvo embalažo in nizko ceno pa pokriješ en segment
Naredi všečno embalažo enaka kvaliteta vendar pozicioniraj z višjo ceno. Dober primer je naš Spar.

Gre za skoraj enako kvaliteto v nekaterih primerih 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} enako vendar zaradi tega ker nekateri kupci iščejo poceni in ni važno kako zgleda, potem pa imamo take ki niti pogledajo ne kar ne zgleda odlično, cena pa skoraj ne igra vloge.

to da nekdo takole oznaci poceni robo kot jo je spar, ni dobra ideja, vres zakaj ne, ker stigmatizira kupca in ljudi je sram kupovat poceni…če bi špar imel embalažo kot vso ostalo, bi veliko več prodal s budget izdelke…

drugače pa sem probala nekaj teh izdelkov in kosajo se lahko z drazjimi… naceloma pa nikoli ne kupujem robve, ki je ze apriori oznacana za poceni, reveze! To je napaka, to se ne bi smelo dogajat, revez je ze tako prizadet, v stacuni je nato še 2x…ko vsak vidi kaj kupuje…poceni robo…

Ma daj…
Jaz kupujem S budget in Spar blagovno znamko, pa tudi v Lidla in Hoferja hodim. In kaj zdaj? Sem revez, ki gleda samo na ceno? Sem!

Gledam na ceno, ker mi je hudo butasto, da kupujem blagovne znamke pri katerih placam najprej znamko, potem embalazo in na koncu vsebino, katero pa v bistvu edino potrebujem. Trenutno imam kar posortirane stvari, katere kupujem pod trgovsko blagovno znamko in katere ne, probam pa vecino novosti in ce mi je stvar ok, potem to kupujem. Recimo nazadnje sem kupila kislo smetano SB in mi je cisto ok, boljsa od Lidlove naprimer.
Mi pa izdelki pod blagovno znamko Mercator vecinoma ne sedejo (ceprav kisla smetana mi je ok), v Tusu pa iz principa ne kupujem in tistih par stvari, kar jih poznam od tasce, mi niso vsec.

A vi resno razmišljate, kaj si drugi mislijo, kaj imate v vozičku????

Pa a res kakšen bedak obstaja, ki ocenjuje ljudi po tem, kar vozijo pred sabo?

Ja za crknt!

Hm no ja, se spomnim ene teme pred časom, ko je ena pisala, da se včasih zgraža nad tem, kaj vse ljudje kupujejo (imajo v nakupovalnih vozičkih ali košaricah), pa ji je kar nekaj drugih pritegnilo.

Sem že kupila SB določene izdelke in jih bom še. To pa zato, ker mi preprosto ugajajo, cena je sprejemljiva , pa neglede na zunanjo embalažo.
Sicer je tako, da določene izdelke kupim v Lidlu, določene v Hoferju, nekaj v Sparu in računica se nam izide. Mercator pride na vrsto, ko se mi mudi, ker mi je najbližja štacuna, pa še to le najnujnejše stvari.

Lep pozdrav !

Ne, ker ko mi bo ostalo le to, da kupujem tako sedemrazredno svinjarijo, bom vedela, da je boljš, da grem na RK.

Jaz sem ugotovila, da so S budget “jaffa piškoti” definitivno boljši od marsikaterih drugih – sploh od tistih, ki ima notri tisto usrano “marmelado”.

S čim se pa prehranjuje tvoja gosposka rit?

S čim se pa prehranjuje tvoja gosposka rit?[/quote]

Ponavadi z usti, če pa ti ješ tako svinjarijo, da ti gre prec skoz rit vn pa izvoli.

…SB nikakor ni.Tud jaz kupujem poceni hrano,ampak dobro.Se pravi,tud če je pocen pa ne dobra,ne kupim več.Maš pa 1raz. robo pa za nič.Tako,da cena ne vpliva kaj dosti na kvaliteto.Glede kvalitete bi pa tud lahko debatirali še in še.Sploh,če se spomnimo na pesticide.Sicer pa že roba z domačega vrta ni več,kot je bila.

Od kdaj pa ima S budget jaffa kekse?

Odgovor na izvorno vpr. Ja, kupujem.

S čim se pa prehranjuje tvoja gosposka rit?[/quote]

Ponavadi z usti, če pa ti ješ tako svinjarijo, da ti gre prec skoz rit vn pa izvoli.[/quote]

Kolk si pa ti naduvana! Pazi, da se ne razpočiš 😛

Hm no ja, se spomnim ene teme pred časom, ko je ena pisala, da se včasih zgraža nad tem, kaj vse ljudje kupujejo (imajo v nakupovalnih vozičkih ali košaricah), pa ji je kar nekaj drugih pritegnilo.[/quote]

Da bi jaz zjala v druge vozičke, kaj imajo ljudje notri, no way.

Jah, firbec je hujši od lakote!

Ponavadi z usti, če pa ti ješ tako svinjarijo, da ti gre prec skoz rit vn pa izvoli.[/quote]

Kolk si pa ti naduvana! Pazi, da se ne razpočiš :P[/quote]

Evo sem že razpočena nazaj in jutri grem samo zarad tebe v Špar po en S-budget…..papir za skret. 😉

Kolk si pa ti naduvana! Pazi, da se ne razpočiš :P[/quote]

Evo sem že razpočena nazaj in jutri grem samo zarad tebe v Špar po en S-budget…..papir za skret. ;)[/quote]

Raje ne, ne priporocam, ni dober. Je pa dober Lidlov, Hoferjev in Mulerjev, tudi 3 slojni, 4 slojni pa sploh.

V sparu sem kupila čokoladni sladoled s budget, pa mi je kar ok. Plača je pa učitlejska, za ene veliko, za druge drobiž. SB me ni sram kupovati, če je dobro, potem kupim. Nisem še opazila, da bi mi kdo pretirano v košarico ali voziček zijal.

Kupujem izdelke s budget in sicer moko, sladkor… kupila sem že sladoled čokolada v banjici, ki je meni full všeč. Enkrat sem kupila že tudi pralni prašek in ga ne kupim nikoli več, to pa zato, ker se tako peni, da je joj. Sem dala cunje prat v pralni stroj in ko naj bi stroj opral, je bilo vse polno pene. Nikoli več!

a niso ti izdelki v mejah dovoljenega? samo enkrat kupila testenine, mi niso OK, npr. mercator sir generic mi je po okusu plastičen

pomarančni sok S Budget je od Dane, stane 50 centov, original od Dane pa nad 1 EUR. Seveda, da ga bom kupila!

New Report

Close