Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek s čim nad zobobol

s čim nad zobobol

Zdaj sem na lekadolu, poznam sam to in jemljem samo to, če glava, če zobobol. A pomaga še kaj drugega, nalgesin mogoče, ipd

Pomaga lahko samo zobozdravnik. Z vsem naštetim le simptome lajšaš. Drugače pa čist vsak protibolečinski tablet, če je še protivneten je še boljše, pa bolj je močan, bolj prime in dlje drži. Naravno in lokalno pa eterično olje nageljnovih žbic ali pa kar klinček v usta in požvečit.

Vsak tablet proti bolečinam pomaga, najbolj pa obisk zobozdravnika.)). Pomaga pa tudi, če žvečiš klinček (nageljnovo žbico) – vsaj malo.

Ko me je 3 dni noro bolel zob (kljub vsakodnevnem obisku zobozdravnika in jemanju antibiotikov), mi je pomagal edino Nalgesin forte. Tega ti mora predpisati zdravnik, navadni Nalgesin pa lahko kupiš brez recepta. Ampak v tem primeru moraš vzeti 2.

Naj čimprej mine!

Zobozdravnik

ma v bistvu zdravim zob oz živec je šel out in zafilala z zdravilom, rekla da bo bolelo isti dan do večera, mene pa kar že nekaj dni trajba, ok, jutri imam itak zobarja in dobim amalgam, samo se mi zdi kot da je nekaj narobe delala….še zdej imam malo otečena lica

česen

oteklina-vnetje. Če ti je zaprla in te še vedno boli,pojdi nazaj,nekaj ni ok,meni se sliši kot vnetje,pojdi čim prej.

verjetno gre res za vnetje, ja kaj čem, jutri imam zobarja pa da vidimo kaj je bilo….a to se lahko še bolj zagnoji?

klinček in malo vlačenje žajbljevega čaja po ustih – oboje antiseptično. Do jutri bi moralo zdržat, več pa ne.

verjetno gre res za vnetje, ja kaj čem, jutri imam zobarja pa da vidimo kaj je bilo….a to se lahko še bolj zagnoji?[/quote]

lahko pride do res hudega vnetja,ne samo omenjenega živca,oz. zobnega kanala,v skrajnem primeru lahko privede do granoloma!
Obišči dežurnega zobozdravnika čim prej!

New Report

Close