S čim naj kombiniram kefir, da bi ga laže jedla?
Ta, za nas prekomerna uporaba začimb izvira iz navad, na “vašem” koncu imajo ljudje probleme s hitro pokvarljivim mesom, odtod tudi prekomerno uživanje začimb, ki pospešijo prebavo in dajo (velikokrat smrdljivemu mesu) neko spodobno aromo in okus. Indija, države Bližnjega vzhoda… začimbe, začimbe. Njim drisko povzročajo “naša” jabolka, nam pa “njihove” začimbe.
Ta, za nas prekomerna uporaba začimb izvira iz navad, na “vašem” koncu imajo ljudje probleme s hitro pokvarljivim mesom, odtod tudi prekomerno uživanje začimb, ki pospešijo prebavo in dajo (velikokrat smrdljivemu mesu) neko spodobno aromo in okus. Indija, države Bližnjega vzhoda… začimbe, začimbe. Njim drisko povzročajo “naša” jabolka, nam pa “njihove” začimbe.[/quote]
kumina je pa tudi “vaša” začimba, ali kimel po domače. Recept slovenke
Ta, za nas prekomerna uporaba začimb izvira iz navad, na “vašem” koncu imajo ljudje probleme s hitro pokvarljivim mesom, odtod tudi prekomerno uživanje začimb, ki pospešijo prebavo in dajo (velikokrat smrdljivemu mesu) neko spodobno aromo in okus. Indija, države Bližnjega vzhoda… začimbe, začimbe. Njim drisko povzročajo “naša” jabolka, nam pa “njihove” začimbe.[/quote]
kumina je pa tudi “vaša” začimba, ali kimel po domače. Recept slovenke :)[/quote]
Ejejej…. Čudno, da ne poznaš razlike med kumino in kuminom. Počasi bom začela dvomiti o poreklu, s katerim se izdajaš tule gor…..