Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style S čim naj od zunaj nahranim lase? Maska, vtiranje?

S čim naj od zunaj nahranim lase? Maska, vtiranje?

Lasje imam bolj švoh, malo od barvanja, malo od teha, ker se staram, pa suho vlazno vreme… jem kar dobro, ovseno, proseno kašo, orescke, semena, cimvec zelenjave, skratka skusam jesti cimbolj zdravo. Bi pa rada pomagala lasem tudi od zunaj. S cim bi nagphranila lasišče, da bi bili lasje cimbolj nahranjeni? Bolj mislim prav na lasisce kot lase. Ali pozna katera kaksno vitaminsko kuro? tudi tako za kupit mislim.


Olivno olje na mokre lase. večkrat vtiraš nežno. se pozna kmalu da so lasje boljši.

pa saj menda veš, da lasišče nima ust in da ne moreš hranit las. To je marketinški nateg. Če že zdravo ješ, drugega ne moreš. Pobrij se na nulo kot se plešasti moški in boš izžarevala ženstveno energijo in se otepala moških, še posebej desija se pazi.

Postriži si konice, nehaj se barvati, ker tudi barva uničuje lase. Poskrbi tudi za raznovrstno prehrano (tudi beljakovine, ne samo zelenjavo in sadje). Baje pomaga tudi maska iz jajčnega rumenjaka.

Je meni najboljsi. Ali pa kokosovo olje (ga segrejem v mikrici da je vroc in ga vtrem v lase 2 urci pred pranjem. Najboljsa maska za lase mi je od gaialune. Si pa doma naredim tudi z banano, ali pa z olivnim oljem in rumenjakom. Plus redno strizenje spic (na 3-4mesce) kaj ti pomeni 40 cm las in od tega 20 cm razcepljenih konic. No meni ne, aicer pa csak po svoje ane

Priporočam Biologique Recherche Lotion Keractive
Losjon jača in obnavlja poškodovane lase, ter naredi na laseh zaščitno oblogo.
Vsebuje :
-njivsko preslico ali konjski rep:rastlina, ki vsebuje zečlo visoke količine silicijevega dioksida in silicijevih kislin, v oblikah, ki se močno absorbirajo v telo. Silicij je mineral, bistvenega pomena za zdravje ljudi in 2. najpomembnejši element(po kisiku) v zemeljski skorji.
-koprivo
-ekstrakt brezinega lubja
-ekstrakt kvasa za jačanje lasu
-vitamin B5 za zaščito lasu
-vinski kis za lesk
Losjon nanesemo na dolžino lasu in NE izpiramo.

Pomembna je tudi uporaba primernega, neagresivnega šampona, npr: Biologique Recherche Shampooing Traitant VIP o2, ki lase nežno očisti, uravnava pH lasišča, ščiti pred zunanjimi agresorji in da lasem volumen.
Za več informaci, lahko vedno pokličete na 041 771 689 (Salon Lepote Shape)

Lasje so mrtvi. Ne moreš jih nahranit. Lahko samo “zamašiš” – to pa lahko naredi vse, od silikonov v večini izdelkov, do naravnih olj in masla. Ampak je vse začasno, las je še vedno isto bogi spodaj. Edina izjema so tretmaji, ki se vežejo z lasom in ga dejansko prestrukturirajo (keratin).

Pozdravljeni,
Sama sem imela problem z zelo suhimi lasmi in suhim lasiščem.
Lasje niso imeli tistega lepega videza sijočih, zdravih las.
Pred dvema mesecema sem začela uporabljati šampon in masko s črno kumino.
Rezultat je res čudovit.
Poleg tega, sem za šampon in masko skupaj plačala cca. 10€.

Sama sem si lase okrepila, zgostila in se skoraj znebila zlomljenih konic tako, da sem redno obiskovala frizerko- striženje 1x na mesec in uporabljala šampon, balzam in masko od frizerke znamke Paul Mitchell pri vsakem pranju t.j. 2x na teden. in ja prav si prebrala, 2x na teden sem uporabljala masko, pa čeprav vsi pišejo kako ti zmasti lase- meni jih ni!
Izdelke od Paul Mitchell boš našla pri skoraj vsakem frizerju ali pa direkt na njihovi spletni trgovini. https://www.paulmitchell.si/sl/

Pa vso srečo želim!
Upam, da ti moj nasvet pride prav! 🙂

New Report

Close