Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style s čim naj se mazem

s čim naj se mazem

lp!
Prosim pomagajte mi!Imam zelo suho kozo, in kljub kremam od Nivee itd.ko si nanasam puder mam same kose suhe koze gor, ne vem kaj naj storim, pa zanima me, kaksen puder upor.nekatere punce da imajo tako lepo kozo, ki se vidi da je napudrana, samo tako ciste linije, tako gladka sijoca…povejte mi prosim, ?Imam zelo svetlo polt, zato me zanima tudi tip pudra …itd.res help!!

Prva in osnovna stvar je dobra vlazilna krema! Priporocam ti, da si enkrat tedensko naredis peeling,ker ta odstrani odmrle celice in tako bos imela bolj gladko,nezno kozo (priporocam ti peeling Christian Breton Za suho kozo – kupis ga v Mullerju). Potem pa nanesi vlazilno kremo – lahko iste znamke in sele potem je koza pripravljena za tekoci puder! Super in vlazilen je puder Max factor Hypersmooth.
LP

cau,
najprej si kupi eno dobro “podlago” – torej dobro vlazilno kremo,potem pa sprobaj se eno ful dobro zadevco od Nivee – obarvana krema,ki zgleda cisto tako kot puder,ampak to ni.Pri tej kremi se sploh ne vidi,da si napudrana,saj ne zamasi por tako grdo kot drugi mocni pudri.Je pa seveda tudi bolje za kozo,ker lahko diha.

moja prijateljica ima suho kozo in edina krema ki ji dobro dene je od vichiya, ne vem tocno ime, ampak una vlazilna za ultra suho kozo. glede pudra pa poskusi od shiseida, imajo linije za suho kozo in so zelo kvalitetni. ce hoces jo lahko vprasam za natancen tip pudra, ker ima tudi ona zelo svetlo polt.
lp

ola!
ja lepo prosim ce poves katero kremo upor.kolegica!

pojdi v lekarno in vprasaj za kremo od vichy-a za zelo suho kozo in bo prodajalka vedela katera krema je to.
lp

Krema Dermalogica je zakon.

New Report

Close