Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S čim namazat ketno od bicikla?

S čim namazat ketno od bicikla?

Mislim tako bolj proletarsko mažo za proletarski bicikel, skratka ne predrago 🙂

Hvala, LP!

vsak ole iz kuhne bo dobr.

Malo boljša je pa maža (sprej) za verigo motorke.

tudi motorno olje bo dobro

najboljši je špeh.

Lani sem kupila v Hervisu eno tekočino in eno napravo, ki jo natakneš na kolo in s tem očistila ketne vseh sedmih koles pri hiši. To je bilo vse.

Včasih so hiše imele vogale, a zdaj pa imajo kolesa? :))))

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Namaži s svinjsko mastjo, brez ocvirkov.

našpricaj in očisti z wd40

mazanje s čimerkoli je nesmisel – na verigo se prime prah in uničuje pogonska kolesa

Packanje po ketnah z wd40 je smrtni greh!!! Nikar ne delajte tega, ker boste samo verigo uničili (razširili, ne bo napeta). V Hervisu imajo zelo poceni olje za verige, drugače pa bo kuhinjsko olje ravno tako primerno, le z wd40 stran.

Ne smeš uporabljati nobene rastlinske ali živalske maščobe, ker oksidira in uniči kovino.

Verigo in verižnike (tiste zobate koleščke) najprej očisti in osuši (jaz to naredim tako, da jih pošpricam z WDjem in prebrišem s staro cunjo, ki ne sme puščati vlaken), potem jo pa namaži z oljem za verige, parafinskim oljem ali navadnim belim vazelinom. Mislim, da od stekleničke parafinskega olja ne boš bankrotirala, imaš jo pa za dolgo časa.

Pišuka si ti za cajtom! Bejba je hotela povedati, da imajo avtodom!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Moj- s kavča – pravi, da je res!

New Report

Close