Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S čim odstranite madeže od češenj?

S čim odstranite madeže od češenj?

Moj najmlajši obožuje češnje in se seveda tudi zapacka. Kakšna ideja za odstranitev madežev- dam gor Vanish, pa ne pomaga.

Perem čisto navadno s prškom in gre stran. Nobenega vaniša.

Jaz uporabljam tistezelene majhne flaške iz Muellerja, prav posebej za sadje in gre vse ven.

Jaz pa našpricam gor vanish in malo zdrgnem s staro zobno krtačko in potem normalno naprej operem na 50 stopinjah in je šlo še vse dol. Čeprav sem najprej tudi dvomila. Pa je šlo.

Jaz in sin sva zamazala s češnjami majčki. Ker smo bili daleč od doma, sva jih šele zvečer namilila (med praški se dobi milo, malce večje kot navadna mila) in premencala in so šli fleki ven. Tako namilim vsak bolj delikaten flek pri katerem sem mnenja, da ne bo šel ven.

Ariel za madeže, našpricam takoj, malo pustim in najprej operem na roke, potem pa še v stroju.

Kakšno milo obstaja za odstranjevanje madežev, kje se kupi?

Madeže od vseh sort sadja namaži z limoninim sokom, ali pa malo navlaži z vodo in potresi s citronko. Dobro je to narediti čim prej, se pa da tudi kaki suh madež zmehčati s tem.

Pustiš nekaj minut (madež v kislem zelo hitro posvetli), spereš z vodo, potem pa normalno opereš v stroju.

New Report

Close