Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S cim odstraniti madeze barve za lase s koze?

S cim odstraniti madeze barve za lase s koze?

Ne hodim vec barvat lase k frizerju ker sem ugotovila da lahko naredim to sama. Barvo kupujem tisto brez peroksida ali kar ze je ker me neki me sicer srbi.
Vprasanje pa je s cim si odstranite barvo s kože, ki pride na čelo oz. okoli las?, s cim delajo to frizerji?

Ne vem, s čim delajo frizerji. Jaz uporabljam robčke za odstranjevanje ličil.

Živjo, v Mullerju prodajajo prav posebne robčke za odstranjevanje barve(dobiš jih na oddelku kjer majo barve za lase itd)

Z otroškimi vlažnimi robčki.

Ne vem, kaj pomaga potem, ampak pred nanosom barve si te dele lepo namaži z navadno kremo – Nivea, Solea, karkoli pač, samo da je mastno. Tudi dol smo včasih spravljali z vatico in kremo.

Pa barve v trgovini vseeno niso iste kot barve pri frizerju. Te v trgovini so, kakorkoli se to čudno sliši, bolj agresivne od salonskih. Če že, poskušaj s tistimi, ki so tudi za salone – Keune, Subrina, Wella…

Jaz se vedno barvam, ko sem že napudrana, tako da gre že s pudrom veliko dol. Če slučajno ostane še kaj barve (ušesa, npr.) pa s kremo.

Sama lahko to narediš? Neeeeeee, a res?? :-))) sem se pa to nasmejala…..

S čim to delajo frizerji? Ponavadi jim ni treba, ker namažejo samo lase, ne pa še vsega naokrog. Drugače pa je od žensk, ki se barvajo same, največkrat slišan predlog preventiva, torej na debelo namažejo kožo s kako mastno kremo, če pa vseeno gre po koži, menda to zelo učinkovito odstrani cigaretni pepel, če ga imaš na voljo. Malo vlažne vatke da pomakajo v pepel in zdrgnejo barvo dol. Ali res pomaga ali ne, pa ne vem.

Vlažilni robček namočiš v cigaretni pepel
pa zdrgneš

Pred barvanjem se ob robu lasišča namažeš z oljem ali mastno kremo.

Z vatno blazinico in toplo vodo.

S hidrogenom

Pred barvanjem kožo v tistih predelih okoli lasišča namažeš s kremo, odstraniš z cigaretnim pepelom, kremo ali acetonom za odstranjevanja laka na noktih. Tako sem jaz naredila, ko sem se kdaj sama pobarvala in je šlo vse stran.
Pa namočiš vatko z vodo prej ali vzameš vlažilni robček za cigaretni pepel.

Spitaderm je super.
Sicer pa tonik za obraz oz. robčki ki so za to namenjeni innjih kupis tudi v dm. Ceprav men je tonik boljsi.

New Report

Close