Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek s čim presenetiti svojega partnerja??

s čim presenetiti svojega partnerja??

Živjo!
Kako ga vi presenetite?To mislim predvsem na majhne pozornosti..Jaz mu velikokrat oz skoraj vsak dan kupim kakšno majhno malenkost(čokoladco,krof..),mu pošljem kakšen luštkan sms,mu na ogledalo napišem kakšen lep verz ali mu v žep jakne podtaknem kakšno majhno sporočilce..Pa vi?Če imate kakšen kratek verz bom tut vesela.Pa koliko časa ste skupaj?Si tisti ki ste že dalj časa še vedno izkazujete pozornost?
Naj vam še jaz povem enega, ki se mi je zdel zeloo lep,ker sva ravno tik pred poroko:
Včeraj sva se sanjala,danes pa že pijeva iste želje iz srca in lahko le rečem,hvala zvezdam da sva se nasla in komej čakam da v belem ti bom rekla”DA”.Pa lepo se mejte se naprej!*****

Na tole je ze lepo…saj meni se zdi…ampak vseen bodo lepse tvoje besede;)

LJUBIM TE, LJUBIM TE, LJUBIM TE, LJUBIM TE !!!
NESKONČNO TE LJUBIM, POMENIŠ MI DAN, KI
SE ZJUTRAJ ZAČNE IN NOČ, KI JI MRAK DA LAHEK
KORAK … POMENIŠ MI TANČICO TEME, V KATERI
TE IŠČEM, POMENIŠ MI SEN, V KATEREM SE
SPREHAJAM S TEBOJ ….

RABILA SEM TE VČERAJ, RABILA DANES ZJUTRAJ,
RABIM TE ZDAJ, RABILA TE BOM ŠE POTEM …..

POTREBUJEM TE VSAK TRENUTEK, KAJTI ČE TE NI,
TUDI MENE NI VEČ, TA SVET SVET ME DUŠI IN MI
NE DA DIHATI …

KAKOR HITRO VEM, DA SI TU, SPET ŽIVIM …

DA, RESNIČNO TE LJUBIM …….

NIka,
koliko časa pa sta skupaj?
mojemu bi počasi presedalo in mu to ne bi bila več pozornost, če bi bilo vsak dan. občasno pa mu paše kaj lepega..skupaj sva 8 let.

lp m

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Ja,koliko časa pa si z njim, da si še tako zaljubljena? Mislim, da takšne stvari fantom kaj dosti ne pomenijo, pomenile pa bi tebi, če bi ti tvoj fant to vračal ali ne? Čim prej se strezni, ker zakonsko življenje ni orehova potica.
Skrb za otroke,kuha,pranje… To pa niso več SMS,ampak življenje.

lp mama

Skupaj bova kmalu 7let,se opravičujem no ker sem napisala skoraj vsak dan,recimo 3x na teden takrat ko grem v službo,ko si kupim malico,pa vzamem še kakšen duplo ali kaj podobnega..A je v tem kaj narobe??Če ima pa rad sladko!Ostalo,npr.pisanja na ogledalo,sms…pa na vsake toliko časa!!!!Njemu je to še vedno ušeč in mu ne preseda!
Svila zaljubljen si lahko celo življenje,če se oba tako trudita!In mojemu to veliko pomeni in mi prav tako občasno vrača na drugačen način,prinese kakšno rožco,sadje ker ve da ga imam najraje,me pride iskat v službo četudi imam čez pet minut vlak in mu ni težko it po 10 urnem fizičnem šihtu 15 km pome…Zdej veš zakaj?Se mi zdi da je lepo če tudi jaz kdaj njega presenetim ker zame stori prav vse!!Tega ne izkoriščam ampak ga spoštujem v vsej meri.Zdej veš zakaj??
In ni se mi potrebno streznit ker vem kakšno je približno zakonsko življenje,saj ja 3 leta že živim s tem človekom in ga poznam od glave do pete..Mu kuham,perem,likam,no ravno otrok še nimava,še ni pravi čas..prej se želiva poročit.Zdej pa ti men povej kaj je to zate zakonsko življenje!!Zame je to en navaden papir pri civilni poroki!!pri cerkveni obljuba zvestobe,samo življenje po poroki pa se upam stavit defenitivno ne spremeni!O poroki sva razmišljala že pred dvema letoma tko da je zdej prišel pravi čas in zato mi prosim ne pridigaj več kaj je to zakonsko življenje!Vem da vedno ni vse posuto z rožicami,ampak tut to se da prežvet.Pa naj ti ponosno povem da sva stara 22in on 24 pa že razmišljava tako in se trudiva da bova v zakonu uspela in zakaj nebi moglo biti tako?
Naj še vedno velja pregovor:ne sodi drugih po svojih napakah(tukej povedano po svojih izkušnjah)!!pa lep večer vsem ****

Tebi sara pa hvala ze zeloo lep verz**

Pa še to naj pripomnim..tudi on mi kdaj pa kdaj vrne kakšen sms,čeprav ni toliko vešč v tem,pa mi je vseeno luštkan ker pove po svojih besedah ne v verzih.Pa bom delila z vami enega:Rad te mam,meša se mi z mislimi na tvoje besede,ful si želim da bi bila moja žena,v srcu me kar pogreje z mislijo na to..
In to mi pomeni zelo veliko.Ne da sem se hotela hvalit ampak le dokazat da mi tudi sam posveča drobne pozornosti.
Zdej me pa zanima kaj mislite o tem??A bo komu izmed vas prišlo na misel:to je zdaj,boš videla kaj bo po poroki.Ne js mislim da ne..
No dost nakladanja da bo še kdo lahko povedal kaj kako se trudijo za svoje boljše polovice,lp*

Nika,

ne opravičuj se. Vajin odnos je krasen in bodi vesela da imata takšno zvezo. Jaz sem s vojim že 14 let pa se imava tudi super lušno. Sicer nisem tak romantik kot ti, da bi pisala SMS, mu pa tudi kupim kakšno čokoladko pa stvari ki jih ma rad, pa skuham kaj dobrega, pa kakšno dobro spalno srajčko si ubodem… He he…

A ni življenje lepo, če imaš ob sebi pravega človeka?

Tista o pranju, kuhanju in ne vem kaj še vse je pa neumestna pripomba zafrustiranih ljudi.

Uživaj življenje, Brina

Nika, mislim, da ne rabiš tako reagirat, po moje ni hotela Svila nič slabega.

Seveda se trudim s takimi malimi pozornostmi, ampak zato, ker taka pač sem. To sem delala tudi za druge fante, ne samo tega, delam tudi za prijateljice, pa prijatelje… ker taka pač sem.
Se pa strinjam, da moški na to ponavadi ne gledajo tako kot ženske.
Kakorkoli že, upam, da boš še naprej tako pozorna in zaljubljena!

No, pa da ti še malo pomagam, eden izmed mojih najljubših:
Tebe voleti je jedna kazna,
tebe dobiti je jedna borba,
tebe imati je jedna čast,
tebe izgubiti je jedna propast!

Pa ena mala pripomba, to je čisto moje mnenje, pa ne mislim nič slabega, saj lepo da deliš to z nami, ampak jaz takih stvari, ki mi jih on pove/napiše iz dna srca, ne govorim okoli kar vsakemu, ker mi to preveč pomeni.

Hvala Brina,vesela sem da imaš tudi ti ob sebi pravega človeka!
Želim vama še veliko lepih trenutkov!Sej pravim fuul sem vesela da imava tako zvezo(ampak pri takih ki tako razmišljajo bo izpadlo kot da se hvalim)ampak vseeno mi je glavno da nam je lepo kajne in da tudi taki radi delimo lepe izkušnje z drugimi!
Če povem po resnici, včasih gledam druge pare,bodisi take ki imajo podoben odnos in tudi take ki jim ni prav lepo ker ne znajo komunicirati med seboj.Še bolj se zamislim nad takimi ker si rečem:ne taka pa js ne bom,želim imeti lepši boljši odnos kot ta par ki ga naključno opazujem.
Morda imava tak odnos ker sva živela v družinah s problemi in si zdaj prizadevati da pri naju ne bo tega..Od ločitve njegovih staršev,pri nas pa slabo komuniciranje mojih dveh staršev,kar se še danes opazi ko pridem na obisk.pa ne da bi koga zdaj obtoževala ampak želiva si biti drugačna,boljša.In upam da bodo najini otroco še boljši!
Tudi ti uživaj v življenju!lp*

Premalokrat si ljudje povemo, da se imamo radi. Večini grejo te besede težko z jezika. In ljudje potem, po letih kritiziranja, neuspelih poskusov da bi se partner spremenil (zakaj le? zakaj nam je bil pa takrat tako všeč?), nemega buljenja v televizor… Ja, takrat pa skomigneš z rameni in rečeš, to je pač sivina zakonskega življenja.

Pa saj ni res! Zakaj bi moralo biti sivo, če pa imamo sami v rokah barvo in čopič. Samo pogosto smo preleni, da bi ju uporabili. Nika in njen fant pa delata prav, ker si življenje pisano pobarvata.

Nika, glej, da tudi takrat, ko bodo pri hiši otroci, ko boš utrujena po neprespani noči, ne boš pozabila na kako drobno pozornost. Naj vama tudi ne bo narobe, če za kak večer najameta varuško in gresta sama ven. Ne prepustita se sivini, naj vama bo še dogo lepo!

Ajša sej razumem da sem mogoče reagirala malo bolj ostro,ampak tudi ona je na moj prvi post,pa nisem mislila s tem nič slabega..Vsak se pač odzove tako kot sam čuti in ne ker bi hotela biti nesramna,pač sm oseba ki pove direkt,no ja včasih še kaj preveč;)
Vem da vsi moški pa na to ne gledajo tako,hvala bogu da smo različni ljudje.So pa boljši v čem drugem,sej tako slabi pa spet niso ane:)
Njegov verz pa sem delila z vami,ker je eden izmed mnogih(čeprav to ni izgovor),ampak zato ker rada kaj lepega delim tudi z vami,kot si ti napisala ker taka pač sem.Mi pomeni zelo veliko in vsak ima kaj česar ne bi delil z nami.Ne vem kaj npr.js nebi tle po forumu pisala o zasebnih stvareh..Vsak ima svoje ane.Tut js nism mislna nč slabga!Pa hvala tut tebi za verz in radi se mejte!Zdej pa res odhajam,dom kliče;)**

Hvala Jožica,tut tebi vso srečo!lp

Nika!
Kat tako naprej! Tudi jst imam toliko let kot ti, fant jih ima 26, skupaj pa sva ze 4 leta in se vedno pride dan, ko se pocutim kot da bi bila spet na sveze zaljubljena;) tudi midva si pogosto izmenjujeva cokoladice in stvari, ki jih imava rada. Ker ve, da moram zaradi zdravja pojesti veliko banan, mi jo velikokrat potisne v torbo, preden me pelje domov (se ne ziviva skupaj) in mi rece, glej da jo bos pojedla, da bos zdrava;) Za mnoge cisto nic posebnega, meni pa to zelo veliko pomeni.
Nika, zelim ti cim vec zaljubljenih iskric v oceh svojega najdrazjega;)

Imam pa en lep verz, ki mi ga je nekoc napisal bivsi fant.

Ce bi bilo nebo moje Srce
in bi bili vsi ljudje, ki jih imam rad(a) Zvezde,
bi bil(a) ti na nebu Sonce.

Nika vidva samo uživajta eden v drugem in
v malih malenkostih(kot je duplo ;-)))))
ki res polepšajo življenje.

Ajša super verz, sem ga že
poslala po sms-u dragemu! ;-)))))

Ja, Ella, je taki fajn za moškega, da mu dvigne malo ego, pa si misli. “Jaz sem glavni” ;)))

Nika, kar tako naprej.

Midva sva skupaj že skoraj 11 let (kaaaj? ful se mi zdi zdaj, ko sem napisala, a tako hitro je minilo) poročena in, posledično, živiva skupaj pa skoraj 4 leta (bilo je v maju, ko sem ti prstan dal,…) imava že dve frajlici – tamala bo imela kmalu dve leti (se pravi, da sta bili najini prvi dve skupni leti kar pestri), a kljub temu se pokličeva vsaj enkrat na dan, zjutraj ljubček al pa dva, čez vikend dobim kavo v posteljo, pa kakšno rožico, ki jo ”ukrade” v vazi, kakšen piškotek. So dnevi, ko se gledava križem, in so dnevi, ko se stisneva in rečeva: potrebujem objem, objemi me. In dan je takoj lepši.

Kar nekaj verzov mi je že poslal, a najbolj mi je ostal v spominu 11 let star verz (ko nisva bila še skupaj, in je on odšel s klapo v Španijo, jaz pa sem dobila domov kartico): Vreme je jasno, imamo se krasno, a to mi fali, da TEBE tu ni. Kartica ima ”častno” mesto v najini zbirki spominov.

Želim ti obilo sreče v zakonu in en kup mularije, ter seveda obilo prijetnih trenutkov.

Nika, čudovito!
Sama sem poročena 17 let, prej sva hodila 3 leta. Imava 3 otroke.
Za nama so lepi, manj lepi in že kar grozljivi trenutki tudi.
Pa vendar, ko se zjutraj zbudim in ga gledam, kako mirno spi – on je
MOJE ŽIVELJENJE!
Tudi jaz mu pošiljam SMS-e, bolj poredko, pa vendar. In ko pridem
domov, me objame in tisti pogled… ne rabi čisto nič govorit. Od zadaj
pa hčerka pravi gru,gru,gru ….
In ni mi nerodno, je intimno, ampak cel svet lahko ve, da se imava
rada!

lep dan!

Oh, še dobro, da si povedala kaka presenečenja misliš. Jaz sem imela v načrtu čisto enostavno presenečenje.

Cela nenamazana in razkuštrana se mu prikradeš za hrbet in zavpiješ BUUUUUUU!

Koka,

a veš da si ti ful faca? Matr, tvojim frendom pa ne more bit dolgčas. Prov osvežitev si.

Še kaj piši, res te rada berem

Brina

še enkrat!

z možem se poznava dvajset let in vem o čem pišem.Če pa ti veš, kaj je življenje potem ne sprašuj na klepetalni ljudi o tem in se res strezni!

Svila, sorry, ampak jaz imam filling, da si ji ti malo fauš, da ima tako čudovito razmerje s svojim dragim. Veš, če pri tebi ni več tako, kot bi si želela, da je, pol ne rabiš sodit razmerij drugih, po svojem razmerju!

Pa veliko sreče vsem!

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

Svila get a life!

Svila, a si ti res faus al se sam delas, da si tako zafrustrurana?Ni nihce kriv,ce je teb tko slabo v zakonu, Niko pa pusti naj uziva svojo sreco! Pa ne stresaj svoje nejevolje tukaj. Pa ne vem ce je ravno prosila kaj naj stori…

NIKA, kar takonaprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mejta se rada!!!

Hvala vsem!Vem da zakon ni lahek ampak treba se je truditi,ne samo preden si poročen.Tebi Svila pa naj ti povem to:Ta čas ki ga zapravljaš tukaj bi se lahko posvetila svojemu in ga s čim presenetila!lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close