Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek S čim se ukvarjate za dušo

S čim se ukvarjate za dušo

Že nekaj časa razmišljam kaj bi mene veselilo in še nisem prišla do odgovora, vem, da bi morala počet nekaj samo za sebe, pa se mi zdi vse brezveze začet, če me čez 5 minut že zmoti otrok.

jaz sem začela spet tečt. pol ure na dan, ki jo imam samo zase.
in to me osrečuje.

lp, roza

slikam na kozarce, na stene, izdelujem nakit, mobile in raznorazne stvari – odvisno seveda od ČASA in razpoloženja 🙂
Aja, jaz mam tri mulčke, zato za dušo delam po deveti uri zvečer, ko vsi že spijo spanje pravičnega 🙂

za dušo mi je hoja v hribe, kar ni tako pogosto, kot bi si želela

branje

najbolj za dušo pa mi je sestavljanje kakšne lepe sestavljanke, tako počasi in z užitkom, se mi zdi kot da sebe sestavim, ko jo zaključim:))

Jaz delam z glino. -to je res prav za dušo:-)

Lenarim. :))

Dokler so otroci mali se tega neda, razen, da greš lepo od doma..ko dojameš, da imaš tudi ti pravico do svojih pet minut, si že hitro najdeš nekaj kar te veseli in takrat v tem uzivas in ponavadi to ni doma, ker doma ni miru! Torej, najdi varstvo in si vzemi svojih 5 minut, brez slabe vesti, ker bos potem itak veliko boljsa zena in mati, ker bos polna energije, volje.

Delam gobeline, slikam na steklo, berem.

čččččč saj ravno o tem razmišljam samo ne vem kam naj grem in kaj naj delam.

Hodim na bowling. 🙂

Tečem. Vsak dan. To mi da ogromno energije in sem zaradi tega boljša mami in žena.
Bi pa tudi jaz rada spet naredila kaj več ampak če bi preivlekla na plano svoje ustvarjalne pripomočke (cvetlični aranžmaji in drugi okraski), bi bila okrog mene grozna gneča v obliki mojih punc.
Zato rajši rišemo, oblikujemo s plastelina, s starejšo delava nakit, mlajša se ne loči od vodenih barvic (zdaj je super ko lahko zunaj barvamo…)……hja, enkrat bo spet prišel moj trenutek, ko bom res lahko rekla, da imam časa na pretek.

lp

NI GA ČEZ ENO URO DOBRE, NAPORNE AEROBIKE. TO ME OSREČUJE.

LP, K.

Berem… kaj, je pa odvisno od mojega razpoloženja, vse od trač romanov do poezije, razen znanstvene fantastike, te pa ne prenesem, niti knjig niti filmov.

hodim na jogo in tai ji, igram dva instrumenta in hodim, hodim… po ravnem ali v hribe, odvisno…

Za tiste, ki tečete, koliko časa potrebuje človek, da mu postane tek užitek?

Vse kar si lahko privoščim trenutno za mojo dušo , je branje kriminalk v postelji vsaj pol ure, potem me pa tako ali tako zmanjka…..

lahko si več let dopoveduješ, da bi bilo dobro tečt, pa kar ne potegne. potem pa PUF in te potegne…. rabiš samo preblisk v glavi, ne pomaga, da te vsi vabijo in ti govorijo kako se potem dobro počutiš. jaz imam poleti pavzo, sedaj bo že čas spet začet…

lahko si več let dopoveduješ, da bi bilo dobro tečt, pa kar ne potegne. potem pa PUF in te potegne…. rabiš samo preblisk v glavi, ne pomaga, da te vsi vabijo in ti govorijo kako se potem dobro počutiš. jaz imam poleti pavzo, sedaj bo že čas spet začet…[/quote]

Jaz sem letos začela s tekom. Ko se odločiš, kar hitro postane užitek. Meni pomaga knjiga Tek za začetnike, v kateri je tudi program, po katerem postopno pridobivaš na minutaži in kilometrih (in seveda kondiciji). Pa tekaški forum je super, kjer se zbirajo začetniki in profesionalci in je res dobra vzpodbuda.

Eto, če tečem vsake dva dni, še likam lažje…

New Report

Close