Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S katerimi turističnimi agencijami ste imeli slabe izkušnje?

S katerimi turističnimi agencijami ste imeli slabe izkušnje?

Organizacija, vodiči, hoteli?

Kompas. V prospektu so napisali peščena plaža, dejansko pa skale, komaj za sedet kaj šele lečt.  Ugovora niso hoteli niti poslušati. ‘Toži!’ je bil kratek odgovor.

Intelekta, najslabše namestitve za drag denar.

Tudi s Kompasom sem imela enkrat slabe izkušnje- overbooking.

V večini potujem sama ali s tujimi agencijami. Tam ti vrnejo denar takoj, če kaj ne štima.

Pred leti z Relaxom na Kreti.

Takoj po prihodu se je vodič zapil skupaj z enimi Štajerci in vmes pametoval: “Na zahodu Krete so eni hribi. Saj tja pa ne gremo, ker smo na počitnicah.”

Mi smo pričakovali in imeli treking opremo s sabo. Pa bi si morali vse sami organizirati.

Izkušnja s Palmo…

Zdaj že 4x v kratkem času. Se prijavimo na ZAGOTOVLJENO potovanje, ki pa je potem tik pred zdajci odpovedano zaradi premalo prijavljenih.

Zanimivo, da konkurenčna agencija (Oskar) to v istem terminu spelje in celo ne sprejema prijav, ker so polno zasedeni. Mi zato izvisimo.

Na Palmo se sploh več ne prijavim.

Nesposobne privat firme – nesposobno gospodarstvo. Lenuhe iz “realnega” sektorja vse na cesto zmetat.

Pred mnogo leti – Palma. Lokacija niti priblizno kar smo hoteli z majhnim otrokom, kljub zagotovilom. So nam ponudili 10% popust naslednjic. Tega naslednjic v 20 letih ni bilo ne s to ne s katero drugo agencijo. Mi je zal, da z zahtevo takrat nisem vztrajala do konca.

Do sedaj z vsemi. Od kar zadnjih 10 let potujem v lastni režiji še nikoli. Če si tako len da se ne vsedeš pred računalnik in rezerviraš sam , pa plačuj še enkrat več za potovanja.

Z Oskarjem ne potujem več. Organizacija potovanja, odgovornost, kakor, da je vse normalno za njih. Hvala bogu niso edini.

Odgovor na objavo uporabnika
potovanja, 10.03.2024 ob 11:29

Organizacija, vodiči, hoteli?

Palma. Večkrat odpovedani izleti, niso resni, tudi par dni prej odpovejo, rečejo, da ni dovolj prijavljenih.

V teh digitalnih časih še vedno potujete z agencijami?

New Report

Close