Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S katero agencijo in kam v grčijo?

S katero agencijo in kam v grčijo?

Kaj pravite? Junija bi šla mlada družinica rada v grčijo, pa da ne bi kar pri rvi agenciji rezervirala vas sprašujem za nasvet? S katero agencijo? Kam s splača z 2 leti starim otrokom? Kje ste bili in ste bili zadovoljni tam? Kakšna je hrana, kako je leteti s tako malim?

Jaz grem letos z Guletom – avstrijska turist.agencija – vplačaš lahko pri katerikoli naši agenciji – najboljše pogoje za plačilo na obroke (če koga zanima) ima Sonček.

Pregledali smo kataloge vseh možnih TA, Gulet se mi zdi nudi za določeno ceno največ. In kar precej izbire imajo.

jst grem s SOnčkom v Egipt…. :))

Mene tudi zanima!!!
Kam-otok, kraj, hotel, agencija, cena….

Glede Grčije ne vem nič ti pa lahko povem da do otrokovega sedmega leta nismo šli drugače na morje kot z avionom. Z ženo sva bila na začetku malo skeptična-bi ali ne bi, kako bo prenesel, da mu ne bo slabo itd., kasneje se je letenje z avionom izkazalo za najboljšo možno obliko potovanja. Otroku ni vroče, hitro si na cilju, ko je malo večji se mu zdi fino ko mu na avionu postrežejo s hrano, pa pogled iz aviona… zato res le pogumno.

Drugače pa glede agencij: mi smo bili najbolj zadovoljni z agencijo Relax- vedno smo dobili vse in še več za kar smo plačali, Kompas- včasih ni bilo vse tako kot smo se zmenili.
Ilirika turizem, Intelekta in Kažipot tours pa so nas malo razočarale.

Sedaj počitnikujemo v lastni režiji.

Dobro izbiro želim.

Pozdrav,

Mi smo šli lani s Kompasom na Santorini z 18 mesečnico in je bilo odlično. Šli smo začetek junija in 1A: vreme, prijazni in spočiti domačini, lepo, Kompas itak crklja na vsakem koraku, potovanje pa je odvisno od tebe – čim manj skrbi in komplikacij.

vse lepo,

Tudi jaz ti lahko napišem, da je z majhnim otrokom definitivno najlažje potovati z letalom. Mi smo bili npr. zelo zadovoljni z Relaxom na Krfu.

Moj mali je bil točno v Grčiji star 2 leti. Bili smo 14 dni na Zakintosu (Laganas)
Bilo je fantastično in drugo leto gremo spet
Res priporočam
lp p.

Chios z Intelekto. Otok ni posebno znan, doslej do ga večinoma tržili Nizozemci, tako da so se potem, ko so se pozanimali od kod smo, strašno razveselili, ker imajo opravka še s kom drugim kot z Nizozemci. In ni se nam zgodilo, da ne bi vedeli, kaj je to Slovenija. Ker otok ni prav razvpit, je turistov relativno manj, ni pa zapuščen. Bili smo v malem hotelčku, obdanim s čudovitim rastlinjem, pa tudi vzdušje … za Grke presenetljivo točno, natanko tako kot je bilo domenjeno, samoiniciativno in iskreno prijazno. Našo piko so še posebej razvajali. Sicer pa smo za nekaj dni najeli avto in sami raziskovali otok in na ta način se ti lahko prav mirno zgodi (nam se je kar nekajkrat), da si na 300 metrov dolgi peščeni plaži z malimi okroglimi belimi kamenčki sredi dneva, torej ne zgodaj zjutraj ali že krepko proti večeru, sam. Res nepozabne počitnice … Upam, da nas tudi letos čaka kaj takega.

mami

New Report

Close