S katero žensko bi se najraje poročili?
Preprosto. Porocil se ne bi. Da pa bi ji nudil pozornost in ostale ugodnosti je pomembno predvsem, da je ona noro zaljubljena vame, meni ona tudi mora biti vsec, biti mora zenstvena, znati in zeleti si mora seksa z menoj in v tem noro uzivati. To mora biti predvsem njena zelja zaradi njenih potreb. Skrbna, rahlo sportna, lahko tudi umetnica. Želeti si mora otroke z menoj.. vse kar je manj od tega je lahko v mojem primeru še vedno zelo uporabno za avanturo. Zadal še druženje pa nikakor ne.
Sveti duh, 23.04.2025 ob 01:55
Preprosto. Porocil se ne bi. Da pa bi ji nudil pozornost in ostale ugodnosti je pomembno predvsem, da je ona noro zaljubljena vame, meni ona tudi mora biti vsec, biti mora zenstvena, znati in zeleti si mora seksa z menoj in v tem noro uzivati. To mora biti predvsem njena zelja zaradi njenih potreb. Skrbna, rahlo sportna, lahko tudi umetnica. Želeti si mora otroke z menoj.. vse kar je manj od tega je lahko v mojem primeru še vedno zelo uporabno za avanturo. Zadal še druženje pa nikakor ne.
Še nimaš otrok?
Srce125, 23.04.2025 ob 08:29
Izbirajo na podlagi videza, čeprav trdijo drugače. Potem se pa čez nekaj let zavejo, da imajo doma tako z neurejenim podstrešjem. Potem se ločijo in spet najdejo tako z neurejenim podstrešjem.
moraš sam imeti postrešje popucano sicer nič ne pomaga
Da te nekaj vprašam, 23.04.2025 ob 10:09
Torej tista, ki je lepa, ima grd karakter? In tiste, ki so grde, so obvezno prijetnega značaja? A takih, ki bi bile lepe in imele tudi lep karakter, ni? In med grdimi ni nobene take, ki bi imela tudi res grd značaj?
A ne bi rekla, avtorica, da zelo posplošuješ?
“Lepe” se takoj majo za manekenke in zato ciljajo potem na 1% moških, tko da brezveze. Edini kompromis ki ga imajo je denar, tko da bogatega grdega vzamejo, da se potem kurbajo naokol…
Itak pa lepota je relativna, in upada z leti. Karakter boš pa prenašal isti celo življenje (če govorimo o poroki).
problem je ker danes izbirajo ženske. Ženska vsak dan dobi par ponudb. Moški pa zelo malo v življenju. Jaz sem imel srečo v življenju, sem okusil prave ljubezni, imel vedno pametne, lepe ženske, kot mladenič sem tudi dobival ponudbe, pač so se mi ponujale no, no zdaj nisem več dolgo na trgu in ne srečujem veliko ženk, pa vseeno včasih katera rada z mano poflirta. Ampak v glavnem prosti moški se ponujamo, izbere pa vedno ženska. Praktično redko kateri, oziroma noben moški ne more rečt da je izbral to pa to žensko. Jaz pa sem imel tudi to srečo v življenju, da se okusil pravo, sanjsko poroko, kot v filmih. V bistvu sem kar srečko.
Tomaš, 23.04.2025 ob 11:38
problem je ker danes izbirajo ženske. Ženska vsak dan dobi par ponudb. Moški pa zelo malo v življenju. Jaz sem imel srečo v življenju, sem okusil prave ljubezni, imel vedno pametne, lepe ženske, kot mladenič sem tudi dobival ponudbe, pač so se mi ponujale no, no zdaj nisem več dolgo na trgu in ne srečujem veliko ženk, pa vseeno včasih katera rada z mano poflirta. Ampak v glavnem prosti moški se ponujamo, izbere pa vedno ženska. Praktično redko kateri, oziroma noben moški ne more rečt da je izbral to pa to žensko. Jaz pa sem imel tudi to srečo v življenju, da se okusil pravo, sanjsko poroko, kot v filmih. V bistvu sem kar srečko.
Se kar strinjam ,da izbira ženska ,in sicer v vsakem njenem obdobju malo drugače…
zelo odvisno02, 23.04.2025 ob 11:43
Se kar strinjam ,da izbira ženska ,in sicer v vsakem njenem obdobju malo drugače…
zanimivo je gledati povprečne punce, ki smo jih ogovorili pred mnogimi leti, pa nas niso pogledale. Zdaj pa jih vidiš, vse poklapane, zanemarjene, 2x ločene, tipi so jih mlatli, dilali drogo, brez dnarja, samohranilke…čudna so pota gospodova in kako ženske izbirajo sploh!