S kom bo potegnil Zelenski, če se Amerika skrega z nami?
nono299, 09.01.2025 ob 15:23
A nimaš spomina. Normalne, uvoz nafte itd. Nihče ni nikomur grozil. Je pa v naslovu drugo vprašanje.
Če so zate
popolna energetska odvisnost od njih,
podkupovanje kupa evropskih politikov in gospodarstvenikov in
vlaganje njihovega umazanega denarja v Evropi
dobri in normalni odnosi, potem imaš res malo preveč pobrkane osnovne pojme in težko bi bilo s tabo nadaljevati konstruktivno debato.
Čas bi že bil, da nekateri snamete rožnata očala.
Tomaž H, 09.01.2025 ob 15:47
Glavno da je Zelenski dobil milijarde evrov od EU in tudi Slovenija je dala za Ukrajino že več, kot milijardo evrov. Ne vem kaj ima ta Zelenski za pametovati po Evropi, saj Ukrajina sploh ni članica EU.
Jaz pa ne vem, zakaj je EU vse žrtvovala zanj. Lahko bi ostali nevtralni brez vmešavanja v države, ki niso EU.
A ti si pa tko kot en drug model, ki je trdil da je Evropa izključno EU??
Podatkov poiskat itak ne znate, samo nakladanje, to je vse kar ste sposobni.
https://www.statista.com/statistics/1303432/total-bilateral-aid-to-ukraine/
Grenivka422, 09.01.2025 ob 15:56
Tako je, dokler ni ukrajina pokvarila te odnose.
Zelenski in predvsem EU politiki, ki so se v trenutku odločili za brezpogojno podporo Ukrajini na kratkoročno in žal tudi dolgoročno škodo.
Se sploh zavedate, v kako ranljivem položaju bomo, če bo Trump ukinil Nato, mi pa s podarjanjem orožja Ukrajini nase prevzemamo sovražnost Rusije? Vse to za nekoga, ki sploh ni v EU.
Potegnil vo s svojim hazarskim sindikatom, še prej mora opraviti slovanski genocid.
.https://www.vtforeignpolicy.com/2023/02/jewish-corruption-in-ukraine/
Ena južna neprijavljena, 09.01.2025 ob 16:20
Zakaj bi se pa sploh skregal, pa sej do zdej je EU pridno poslušala pa ubogala Amere. Hahaha, pa da vidmo 😀
Za Zelenca se pa tud ve, kdo ga čuva in kam bo spizdu, če ga seveda prej kdo ne fenta.
Slabo slediš najnovejšim dogajanjem, Južna! Trump bi rad Kanado, pa med drugim tudi Greenlandijo, ki je Danska. Ga je Francija že opozorila, naj spoštuje evropske meje. Žal pa je Evropa majhna in zaradi Ukrajine brez orožja, zato je bolje, da je tiho. Trump je tudi izjavil, da Nato ne bo pomagal članicam, ki ne bodo plačevale vsaj 5%. Med temi smo tudi mi. Pa še Rusijo imamo v bližini, ki smo si jo po nepotrebnem naredili za neprijateljsko državo.
tako je, 09.01.2025 ob 16:25
Slabo slediš najnovejšim dogajanjem, Južna! Trump bi rad Kanado, pa med drugim tudi Greenlandijo, ki je Danska. Ga je Francija že opozorila, naj spoštuje evropske meje. Žal pa je Evropa majhna in zaradi Ukrajine brez orožja, zato je bolje, da je tiho. Trump je tudi izjavil, da Nato ne bo pomagal članicam, ki ne bodo plačevale vsaj 5%. Med temi smo tudi mi. Pa še Rusijo imamo v bližini, ki smo si jo po nepotrebnem naredili za neprijateljsko državo.
Vem vse to, je pa EU vazal Amerov, jih pridno uboga…zato me zanima kaj bo iz tega.