Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev S.P. in zdravniški pregled, usposabljanje za varstvo pri delu in HACCP? Prosim za odgovor!

S.P. in zdravniški pregled, usposabljanje za varstvo pri delu in HACCP? Prosim za odgovor!

Preko s.p. delam v lokalu, kjer se od hrane strežejo le rogljički, toasti in sendviči. S.p. za opravljanje različnih dejavnosti imam odprt že dve leti in nimam narejenega ne zdravniškega pregleda, ne varstva pri delu, ne HACCP usposabljanja. Po nedavnem obisku sanitarne inšpekcije mi je sporočil lastnik, da predno lahko spet delam, morem narediti vse to, verjetno na lastne stroške, v roku enega tedna. Prosim za nasvet. Kolikor sem brala zakone in forume, nisem prepričana kaj je resnično potrebno narediti!?

Minilo je že precej časa, pa vendar tule je moj odgovor. Iz moje prakse, tusi sem imela s.p. in delala z živili. Skratka vse kar so ti rekli nujno potrebuješ in ker si s.p., si moraš sama financirati in organizirati. Če ne, te bo inšpekcija kaznovala. Krepko te bo užgalo po denarnici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close