Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute s.p neveden

s.p neveden

Lep pozdrav!

Čisto slučajno sem odkril ta forum in moram priznat, da sem dobil tudi nekaj informacij z mojimi vprašanji.

Imam eno težavo, ki je pa nisem tukaj gor zasledil.

Slabo leto imam s.p zanimam me sledeče:

Že od lani decembra si nisem mogel plačati dajatev in seveda vse kar sodi k temu,ker pa trenutno moj posel malo peša ampak ne za dolgo.
Kaj se zgodi če si v zaostanku s prispevki?

Vnaprej,hvala in nasvidenje!

Pozdravljeni!

Če šele od decembra zamujate s plačili še ni hudega. Poslali vam bodo opomin.

Zavedati se pa morate, da pri s.p. odgovarjate z vsem svojim premoženjem. Davčni ne boste ostali dolžni, ampak se bodo dolgovi večali, ki jih boste na koncu drago plačali.

Svetujem, da se oglasite na davčni upravi in upravni enoti ter povejte težave. Gotovo se boste nekako dogovorili za neko dinamiko plačevanja, oz. izvedeli boste kakšne so sankcije in kdaj.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Hvala za odgovor!

Potreboval bi nek manjši znesek kredita pa bi ga dobil ampak pri bankah moraš prinest še papirje da nimaš dolga na davčni.

Kako naj to storim??

Ta dokument vam izda davčna. Da vam ga bo izdala, kljub temu, da ste ji dolžni, težko verjamam? Poskusite, morda dosežete z davčno poseben dogovor o moratoriju ali kaj podobnega.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

g.Tomc mi lahko malo bolj konkretno razložite??

hvala za Vaš nasvet!

Odvisno je če vam bo davčna uprava izdale potrdilo o plačanih davkih in prispevkih, kljub temu, da ste ji dolžni?

Jaz vam ne vem bolj konkretno razložiti. Ker vam verjetno davčna ne izda potrdila, vam ne preostane drugega, kot da poplačate dolgove. Osnovno vodilo s.p. naj bi bilo, da ima plačane vse dolgove, še posebno do države. V nasprotnem primeru je ceneje, da s.p. ukinete in ga zopet aktivirate kasneje, ko ga boste potrebovali.

New Report

Close