Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S šnopsom proti virusnim obolenjem?

S šnopsom proti virusnim obolenjem?

Odgovor na objavo uporabnika
kdo ve kaj?, 26.09.2012 ob 18:59

Neki mit naj bi bil, da naj bi take močne alkoholne pijače ala šnops preprečevale razne prehlade, gripe in podobno. Kot nekakšno razkužilo.

Pa je to res ali je zgolj mit?

ČISTA RESNICA.

MOJE GRLO JE KO TEFLON, ODBIJE VSE.

vsako jutro začnem s kavo in pelinkovcem ko moj stari ki se blićža stotki življenski, pa je bil 50 let kamionđija in skos nabasan, kronični pijanec do 75. in še vedno čil in zdrav, do 75. ko mu je mt zaplenila šnops pa čike, je pokadil po 2 škatli Filter 57, je pa skos tud delu kot  črna živina. Do 80. ni bil enkrat ne bolan ne prehlajen, ti pa sprašuješ čiste debilane.

Valda da če šnops pa urin razkužita rano, ubijeta tud viruse  v grlu.

Če nočeš pit scaline Tine Gaber ali svoje, ti svetujem žganico, minimalno 40%, to je izhodišče za pit pol pa sam žešče i jaće.

Comrpende, amigo?

Kar se tiče sinusitisov in raznih pizdrij, ki jioh froovje množično trosi okol, gre za bronhiolitise in rinitise ter Sincijckse jebe ne vem kaj so že, sodobna gamad ki ima denar, uporablja tud kokain, ker kokain v nosu pobije ama vse in to pomeni tudi vse viorue in bakterije, ker se iz nosa cedi še po požiralniku, pa tud tm pobije vse.

Ampak koko si lah bašeš ti iz mesta, mi z dežele nimamo za belo, zato pijemo pelinkovc, 4-6x na dan. Deluje, preverjeno.

V začetni fazi sicer zdravemu človeku preverjeno  pomaga.

Alko omrtviči bolečino, to že, mogoče pobije ene par virusov v grlu, to je pa tudi vse. Zelišča delujejo enako tudi v čaju, ni nobene potrebe jih mešat z žganjem, ki izsuši sluznico in povzroča glavobol. Vse ostalo je placebo efekt.

Take neumnosti širijo primitivni anticepilci. Upam, da taki idioti sploh ne hodijo k zdravniku.

Propolis je cool. Malo zapeče v ustih in grlu, pa sem takoj ok.

New Report

Close