Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S taščo spiva v isti postelji, ali se lahko zgodi, da poči?

S taščo spiva v isti postelji, ali se lahko zgodi, da poči?

Vic: ” Šla sta mama in sin na potovanje in vzela sobo z zakonsko pojstlo in pravi sin mami:” Mama daj to rit proč od mene ker moški spolni organ nima zakona!!!”

Kaj pa je to takega? Napali jo v *** pa ne bo nic narobe.

Odgovor na objavo uporabnika
tašča in jaz, 20.10.2021 ob 13:30

Moja punca živi v garsonjeri s taščo. Očeta ni. Sedaj je šla punca službeno za 14 dni v tujino. Problem je nastal, ker zaradi prostorske stiste spiva skupaj s taščo v isti postelji. Tašča ima ogromne prsi in ko se zvečer sleče me zaščemi v jajcih. Včasih me tudi malo potolaži preden grem spat. Včasih je spolni nagon tako velik, da si ga grem na školjko izpraznit. Potem šele lahko zaspim.

Ali menite, da bo počilo med nama?

Peder si!

Pa tašča ve, da greš v školjko spraznit?

Zezancija

Če je res, si totalno nagnusen in nesposoben!!!

tudi midva z taščo spiva v isti postelji. Vendar moram povedat, da je baba tako grda, da če tudi bi hotel, da se kaj zgodi, se mi zagotovo nebi dvignil. 😂😂😂

Pa se res ne da da bi šel za ta čas domov k tvojim kakemu prijatelju saj pa to ni normalno ste vsi odrasli če maš punco rad boš nekje drugje spal ta cajt lp

Pokavsaj jo do kraja to je vse ok ni panike, nafilaj jo s svojo spermo da ji bo še en teden ven curjalo. Ona tud hoče, tvoj tast je že ziher preveč sprazno jajca pa so ji zato tak vlki joško zrasli.

Jaz sn vse v familiji od moje punce obdelal, njeni dve sestri, taščo, njeno teto. Treba se vključit not.

Ti si neumen, daj jo nasponej, ojoj, da zravn nje spis, pa nic od tebe.

Me pa zanima kako te potolazi, kot dojencka, ali kaj ?

New Report

Close