Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sabatto

sabatto

je tuki in.. jest počas.. zapuščam tole … deželo gmajnasto in se odpravljam na fakso :))

dobro jutro gmajna dobo jutro svet, dobro jutro zajčki pa mucke pa čebelce pa Maričke pa sebati pa vsi ostali, ki vas nisem naštel 🙂

lep dan, lep vikend pa cmoka za punce in zauh za fantke :))

Oj , Jani 🙂
Zdej si že šeu :))
Pa sem mau te zamudila , sicer pa vedno zamudim kar je vredno , da ujamem :)) bemu soboto :))

No , le uči se fantek …
vsi se učimo , vsak po svoje ….v bistvu celo svoje življenje.
Tkole.
Zajček je pomodroval tole jutro , zdele gre kuhat ( sem že iz štacune ) pol pa ne vem še kaj in kako…aja..bi blo dobr , da si mau glavo ( beri misli ) skuliram in se uredim :))

Ma kdo ve je kaj gob in kje , pa kake ? :)))

Najbrž bi ti rabla kako zeleno mušnico,kaj?
;-)))

jutro sp..

S tem vprašanjem , si me izzval anede .
In če si mislil , da ti ne bom odgovorila to , hehe kar hočeš slišat , si se zmotil . Bom ti !

JURČKA sem imela v mislih :)))
Joj , a je to tko čudn no ?
He..he Sp..pazi se ti mene…

jurčka ja, ne pa mušnco.. unga tapravga jurčka a ne zajček.. tacga… hehehehehe

jutro lepo obema pa en krasen dan, čeprav zdej kaže da bo.. bolj tmurno, ampak jebiga, tud tak vreme kdaj paše :)))

cmoka zajček, zauh SP!!!!!

JUtro še od mene..kaj pa stokate…zunaj je sonček…prav fleten dan bo…

Jest se oncentriram na piskre…..danes moram zajca narest..pa razmišljam kaj zraven paše…ma kdo kašen nasvet??

Ops…zajček…zej sem se pa zamislila…aja no naj ti povem tole..jaz ne papam zajčkov….ampak narest jih pa vseeno moram…
Pravijo da je to najboljša hrana za mojga sinkota..čist domače sveže…so mi ga starši prinesli..tko da….:(((( Sej veš a ne….
joj včerej sem šla pa kar spat..poglej na mobi zdej no!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

sestrcaaaaaaaaaa :)))

jutro pa lep dan pa cmoka!!!

ufa..helo..ma sem že mislila da ma kdo zame recept!!
Grem na kulinariko net

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hehe Jani..
sam sem vseen mau zbirčna , glih vsakega ne bi utrgala.
Le kaj je mislu Sp z zeleno mušnco ..

Jani ti veš anede , kaj zajček tvoj nuca …
najprej mi dej cmoka :)))

Ne vem zakaj ampak komi sem ušla Janiju , da ni naredu zajčje obare iz mene ,zdaj pa še ti..
Ja pol pa hočeš še recept za to..
Grozn , ubogi zajček.
Vsi bi me neki tenstal , pa pohal , pa me u ene zose dajal :)))) pa sej tko sama vedno padem u kako čorbo no:))

ME PA RES ZANIMA JA MENE TUDI KAJ PAŠE ZRAVEN ZAJČKA , TOLE SI PA DOBRO VPRAŠALA .

V glavnem muca …mešaj mešaj..tolko da se ne prsmodi :))

Štorovk je več!!!!!!
Štorov pa tudi!

Ne leti na vaju!
;-)))))

seveda ne leti na naju..
na Janija sam , sej jest nisem štor , skoz mu govorim kaj želim :))))))))))))))))

ja le zakaj je pol naslov posta obema…bemti hmmmm….

Medtem,ko se sladkam še z domačim tiramisujem in srebram kavo,vam lahko napišem tale moj recept..

Tkole po brskanju po vseh receptih al mi verjamete al ne nisem dobila niti enega,ki bi zadovoljiv moj odnos do priprave te hrane..Zato sem se oprla sama nase in na svoje znanje,ki ga premorem v kuhi..pa je šlo takole…
Zajčka sem zmarinirala z limonico,rožmarinom,soljo,s klinčki…in ga dala peč.Ma sem ga resnično fejst zapekla,zlatorumena skorja in božanski vonj…če ne verjamete jep še zdej mi hiša diši…
No posebej sem pa na putrčku prepražila zelenjavo (od korenja,čebule,pora,drobnjaka,peteršilja,jep tudi melancan na kolobarje narezanih pa nekaj zeljne glave ups da na svež paradižnik ne pozabim..na krhlje narezan… ….Vse to sem z začimbami pražila,pražila..Kot pravi zajček in mešala mešala mešala..
No zalila malo z domače goveje juhce,ki je brnela v drugem loncu…in na koncu jep vse skupaj zalila z dobrim rdečim vinčekom…(jep tega smo tudi pili..kabernetek je bil…
No vse skupaj s paličnim na koncu zmiksala v omakco-slastno njami….posebej pa vanjo dala celo kuhano cvetačko-take micene cele kose…aja za piko na i..en mal kisle smetance in to je to…..
In ko je bil zajček res fejst pečen.sem zosek od pečenja uporabila za tisti pravi tenstan krompirček….zajčka oz.kose mesa sem pa ponudila skupaj z krompirjem in omakco..
Kot sem ze prej dejala je zraven pasala juhica prava domača goveja…solatka je bla pa mešana endivja (na vrhu malo kuhanih jajčk) in zeljna s fizolom….
Na koncu smo se pocrkljali še z domaćim tiramisujem..eko in vejeli ali ne…muca ni jedla zajca…jep je pila mal vinčka..heheh mesek je bil pa zanjo kar dober goveji,ki se je kuhal v juhci..ekola…
To je bil moj domači recept..če ga boste kdaj slučajno rabil se ga je vredno zapomnt…Nikoli ne veš….

heheheheh točno.. kaj češ več 😉

cmoka zajček 🙂

cmoka… zdej pa…. čakam 😉

a več?
Ja na konc se mau zalije ( o matr zajček :))

cmoka , cmokija Jani na noska !

hm..
zajčka si ponudila s krompirjem vred , ma donro muca , dobro..
A se ne bi dalo zajčka mogoče mau mešat s kako mlado govedno ?

he..he…..

sam mau počak , sej bom kmau nafrfulena za to :)))))))) kar misliva :))
ZTLC

hm..pa res….

hja , hmmmmmm

heheheh aham…. ja čaki a ni mal čudna kombinacija govedina..bemti anebi bla bolj okusna tele in zajči..hahaahah itak tako kombinacijo pa že dobro poznaš….

Letim gledat Oliverčka,čarovnika v kuhinji..me zanima kaj bo sčaral….

ha a ha nafrfulena čuj ti njo…..hehehehe

:))))))))))))))))))
sem prvo pomislila na tele ja:))))))))haha…
čaki tkole..

Ma , kako ti je to lahko čudna kombinacija , a ni bolj čudno da me vlačiš po roru pa po pečic , kot da mi priložiš eno mlado govedino ( beri tam okoli 40 hehe ) mlajše ne bi…pa čeprav je okusna verjamem :))
Da ne bo pomota , govorimo tuki izključno o mesu .,.

Oh , ja :)))))))))

Ps…poba dobr kuha , full je samozavesten ja !!!

jah nič…
tko je..
če se ne nafrfulem mi vsi odletijo :))
Moram Janija ujet dokler me še hoče :))

tko sem lena danes , da sploh ni res .

New Report

Close