Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šablone za obrvi..kje kupiti?

Šablone za obrvi..kje kupiti?

No,kot že naslov sam pove, me zanima kje v Ljubljani se da po kakšni zmerni ceni kupiti šablone za obrvi? Kak mesec nazaj sem v Cosmopolitanu brala da je na voljo komplet neke znane oblikovalke obrvi…pa se mi dozdeva da je precej drag. Ga mogoče ima katera,in če,ste zadovoljne? no sicer mi je pa samo važno da so šablone ni važno od znane oblikovalke ali ne..sam da so:))

Hvala

Jaz vem samo za tistega od znane oblikovalke in nimam pojma koliko stane.

Cel komplet pride okol 50 evrov. Maš pa šablone,pilico, en gel, maskaro, senčko, pa še par stvari se mi zdi. Sam šablone so pa okol 15 evrov sam nism prepričana, kupiš pa lahko v Nami in Maksiju

Lp

Kako pa izgledajo te šablone? Mislim, kako se jih uporablja?

Hvala za odgovore!

Iz množice šablon, ki so priložene, izbereš tisto, ki se najbolj prilega tvoji obliki obrvi. Potem šablono postaviš na obrv, jo pobarvaš s senčko, odstraniš šablono in populiš vse kar ni pobarvano.

Imajo jih v Muellerju.Malo pobrskaj na stojalu od firme Essence.V setu boš našla 2 senčki in 3 šablone.Stane pa 2 ali 3€.

Tema je sicer stara, ampak mogoče pa je za koga zanimiva. Na interentu je ponudba od smsprodaja. Tam je kar veliko šablon na izbiro. Cena je normalna.

New Report

Close