SAČ-PODPEKA
Po izkušnjah (in ja, jih nimam malo) jeDALEČ najboljši sač je iz litine, notranjost prevlečena z debelim emaljom. So jih izdelovali v firmi Plamen v Slavonskem Brodu………..Toplo priporočam. Uni iz pleha al pa un iz surove litine glih niso ne vem kako dobri v primerjavi z mojim…..Je en pikič dražji, ma je to dobra investicija……….
Pardon, PLAMEN Požega
Haha…pustiti??? Vsak sač se čekira na pol ure plus doliva vodo…
Pa še to, da bosanc rečr da je gus boljsi ker se kao ne zazge?? Hahaha…štos stoletja hsha[/quote]
Citiraj, kje sem napisala, da se ne zažge? Vsako jed lahko med peko zažgeš, tudi v saču, če je temperatura previsoka.
Če ti odpiraš sač iz gusa vsake pol ure in dolivaš vodo, sori, si i*d*i*o*t in ne razumeš osnovnega koncepta peke “izpod peke”. Očitno se lotevaš cele zadeve po slovensko. :===))
Haha, v čem je potem poanta? Peci v pečici, če misliš nonstop odpirat in pucat pepel dol. Si na glavo padel?
Pa še to, da bosanc rečr da je gus boljsi ker se kao ne zazge?? Hahaha…štos stoletja hsha[/quote]
Citiraj, kje sem napisala, da se ne zažge? Vsako jed lahko med peko zažgeš, tudi v saču, če je temperatura previsoka.
Če ti odpiraš sač iz gusa vsake pol ure in dolivaš vodo, sori, si i*d*i*o*t in ne razumeš osnovnega koncepta peke “izpod peke”. Očitno se lotevaš cele zadeve po slovensko. :===))
Sač iz gline mora biti tudi prav izdelan kot so ti. https://www.youtube.com/watch?v=qJkjrfheohE
Haha, v čem je potem poanta? Peci v pečici, če misliš nonstop odpirat in pucat pepel dol. Si na glavo padel?[/quote]
Haha, v čem je potem poanta? Peci v pečici, če misliš nonstop odpirat in pucat pepel dol. Si na glavo padel?[/quote]
Aha…se pravi naredis vse naenkrat…zapeces meso, fuknes krompir in zelenjavo notr , zalijes z vodo , pokrijes z zerjavco in peces tri ure….
Cestitke in kapo dol!!
Ne sprašuje o pečenju ampak kateri je boljši sač !!!! CEPEC
To je tapravi sač………..https://www.youtube.com/watch?v=uFFf4obQS3U
Aha…se pravi naredis vse naenkrat…zapeces meso, fuknes krompir in zelenjavo notr , zalijes z vodo , pokrijes z zerjavco in peces tri ure….
Cestitke in kapo dol!![/quote]
Točno tako se peče. Samo ne tri ure, ker nobeno meso ni tako zateglo. Dobro jutro.