Safeguard
Veš, take vrste zmešanost je zelo dobrodošla, privlačna, čarobna, vsemogočna, magična,… Tako, da bodi tokrat vesela, da si “zmešana”. To je redko, da se lahko s tem hvališ naokoli:))) Sicer sva pa zmešani že dve. Jaz manj, pa zato bolj globoko. Pa dlje časa. Dosti dlje časa. Že od davnega 2001 leta:))
Ja, takrat imam r. dan. Ampak je do tja še 7 dni:))) Tak, zdaj se grem pa učit. Imam še veliko za naredit. Pa ene velike probleme imam glede faxa (nerešljive?) :((((((((( O tem pa ti lahko pove kdo drug…;) Saj on vse ve o meni:))
Ehh, zmešana jaz:)) pozabila: saj bi probala hlačke za r. dan, samo kaj pa, ko letos ne bo nič kaj prida praznovanja. Morda kaj zdaj formalno, pa bom videla, da bi februarja temu več posvetila pozornosti, ko bo že nekaj izpitov za mano (vendar še vedno nekaj preed mano). Pa ti naknadno sporočim. Ti pa lahko to narediš za valentinovo:))) In poročaj!;)
Lep dan in uspešen teden ti želim:**************** (obema!!:)) )
Hej Demie:*
Glede hlačk… hm… bomo vidli no 🙂 sem prepovedala mu brat ta forum zdej…ker… če… pol ne bi blo presenečenje :))))) ne? 🙂
Ja… ti pa pol, če za roj. dan ne bo priložnosti… hm… nč hudga, po moje bo tega kdo tud na čist navaden dan vesel 😉
Ja, zdej ni več 7 dni, je 6… čak, bog ve kolko bo moja Demie že stara? kaj? stara? kdo je to napisal???? :))))) MLADA 🙂
Za fax pa sem ga vprašala ja… pa je baje zdej rešeno vse… vidiš, je rešljivo… lepo 🙂 sem vesela zate 🙂
Ti se kar pridno uči… hm, se lahko še namesto mene, če ti ostaneta čas in volja 😉
Tud js (oz. midva… se leposliši:) TI ŽELIVA LEP TEDEN, VAMA OBEMA :*
papa
Hej sweetyka:**
Hehehe, to mi delaj, že na začetku prepoveš dragemu kaj lahko dela in kaj ne:))) Super, avtoritarna ženska si, ni kaj:))) Moj tega foruma tudi ne bere, mu pa povem kaj se dogaja, ampak saj veš tisto klasično: “Mene pa kozmetika res ne zanima, zakaj bi pa to bral?!?”;)) Ja, sicer se pa zmenla, da bova 21., ko imam izpit, malo se pocarkljala in proslavila – na hitrco, bolj na dolgo in široko (ter globoko) pa potem, ko bo konec izpitov… Se nama pridružita vidva?;)))
Ma, ja, še 6 dni, pa bom še po ameriško polnoletna. 21 let bom že “mlada”:))) In pol bom komaj čakala, da bo moja Anitkica tudi imela rojstni dan, da ji bom lahko čestitala. Kdaj je že?;))
Kar se je dogajalo sedaj s faxom, je bila moja najhujša nočna mora do sedaj! Bila sem na koncu z živci, obupana, nič spala, nič jedla, skratka bila sem total zanimiva (poleg tega pa sem imela še PMS:)))) ) In potem jih je moj profesor slišal in sedaj je vse ok. Hvalabogu. Ti nikdar ne privoščim kaj takega!!!!
No, da bi se pa še zate učila pa… Vidim, da se hitro učiš od svojega dragega. On hoče, da mu pišem seminarske:))) Pa ne bo nič, ker se še jaz ven ne vidim s svojimi izpiti. Kdaj drugič, ok?;)))
Vem, da je lep občutek. Prekrasen!:))))
Tudi jaz vama želim čudovit teden in vem, da vama ga moj muc tudi želi. Papa:*************