Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek saj ne more biti res, pa je..

saj ne more biti res, pa je..

Kranjska bolnisnica, pozabljen del igle, bolnica, ki se ji je nekaj dozdevalo, tozba proti bolnisnic, sodisce, dr Ceferin zastopa bolnisnico, milijonski sodni stroski za toziteljico, kam bi le prisli, ce bi tozili ugledno ustanovo za vsako komplikacijo..

Zdaj koncno vem, zakaj ima PRAVICA zavezane oci!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Hmm ježek,dej mal več..men se sanja je..kaj pa je?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Seljacki povzeto iz danasnjega Tednika: V eni zenski so pustil pri operaciji koscek kirurske igle in ker je cutila nek tujek v sebi, so jo potem prepricevali, da je to na psihicni osnovi..V Ljubljani so ji to operiral in ima sedaj ta spomincek doma. Nato je hudo naredila napako in tozila kranjsko bolnico. Bolnica je najela za zagovornika Ceferina in sedaj mora zenska (zdi se mi po osmih letih tozarjenja) placat miljonske sodne stroske bolnisnici. Poanta je v tem, da njena tozba ni bila pravilno formulirana.. in seveda bo zdaj nastopila pravna drzava, ki bo to od nje izterjala (najbrz bo morala prodat stanovanje). Direktor bolnisnice je izjavil, da ne ve kam bi prisli, ce bi jih vsi tozili ob pojavu komplikacij..

Ojej vraga..uhhhh ….Ma zato res ni vredno besed,ne živcev …….uhhhh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ježek..nočko muca gre ajat..lupčka na noska ti poklanjam, pa lepe sanje ti naznanjam..NOČKO**********

lupcka na licka in mirno noc in zdrave male mucke..

hmmm, tisto zensko je to kostalo zelo veliko zivcev.. Bogove v belem pa najbrz ne veliko.. Ceferin pa tako vedno dobi svoje..

Dobro jutro, Tjavendanovci, vsi po vrsti.
Ja, ježek, zdi se, kot bi človek prebiral tisto
Ripleyevo zadevo: Saj ni res, pa je !
Pravica ima zavezane oči, ja, ima, da pač
ne vidi takih in podobnih reči, da ne vidi
reči, ki jih za gledati ni.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ježek, oddaje nisem gledal, vendar če sklepam po tvoji reakciji je zadeva hudo zasmrdela.

Kot si enkrat že pisal o teh belih bogovih… njim praktično ne moreš nič. In največja žalost je, da ti mini bogovi potem odločajo med biti in ne biti. Odločajo o tem, ali bo nekdo še tlačil ljubo nam zemljico, ali bo to zemljico samo še užival. In potem se pojavijo še razni Ceferini cefizlji, katerim je velikost vesti obratnosorazmerno debelini denarnice.

Če seštejemo 1 plus 1, dobimo male bele bogove s svojimi pomočniki, desnimi rokami. Večna tema. Na žalost ježek, je tako in mi mini ljudje lahko samo upamo, da nas ne eni ne drugi ne bodo dobili v svoje kremplje.

Lep dan vsem tukaj gor in seveda dobro jutro 🙂

Jani

Enako Jani, enako, s željo po čimveč zdravju,
da bi nam ne bilo potrebno obiskovati in iskati
pomoči pri belih bogovih!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hja Ježek, sem videl….žalostno.

Kaj se vse da, če je posredi mafijski odvetnik….a denarja ki ga njemu in podobnim nakazujejo stranke, pa nič ne kontrolirajo, če je pošteno prislužen?

Sicer pa me skrbi še ena usoda, ki naju veže, Ježek !

Sej nama prav polagajo v usta, kaj morava volit !

Ker…..na morje hodva u Strunjan..ker je bliz ! :)))))))))

Ojla Saško..te lovim..dobro jutroooo..muca počasi leze proti službi…danes bo kratka..******

New Report

Close