saj ni res:-((((
ta je pa res huda, ampak verjamem pa…
niso vsi forumi takšni kot naš……… 🙂
bi povedala še eno anekdoto……. ki to lahko ne bi bila……. pa ne bi o imenih……. ampak, ko sem se nekoč spoznala z nekom z enega foruma, sem bla pa tud tolk prestrašena, ker sem v real lifu en določen cajt nezaupljiva…… da sem prej vsem raztrobla kam in s kom grem, v slučaju, da bi se kaj zgodilo………… zdaj se mi zdi to ful smešno!!!!!! in moje obnašanje in to, da sem njega imela za takga………
hehe, če bi on to zdej prebral, bi se prepoznal……. hahah………
Nikoli ne veš na koga lahko naletiš,mislim pa ,da ni važno to da je s foruma lahko bi se tudi kje drugje spoznala npr.v zunaj v kakem lokalu ali podobno,mi je hudo ker se je tako končalo nihče si ne zasluži tega, ampak upam ,da ji bo to “šola” ,da preden narediš korak naprej ,preveriš kam boš stopil in ne igraj se z srečo,če se ti sama ne ponudi,….lp
ja..problem je tudi v tem, ker je danes, v današnjem času, “čas spoznavanja” nekako preskočen.
Nikomur se ne zdi (več) pomembno, da bi si vzel čas in drugega prej, preden se z njim zaplete, temeljiteje spoznal………..
O ti ljubi bog??? Raje sem vse življenje sama kot s človekom, ki bi name položil roko ali pa se na kakršenkoli drug način izživljal na meni. Dokler je moč zdržati tiste stvari, ki so sprejemljive, t.j. da recimo ne pomije posode, da nelepe stiska zobno pasto, da ne poravna brisače na stojalu, da pusti nogavice na neprimernem prostoru…. do te meje, ko je vse to moč zdržati, gre, ampak, ko se pa začne maltretiranje, bodisi fizično, bodisi psihično, kar je le še huje in huje, ne, one, ga ni večera, ko bi si takega človeka želela ob sebi! In v teh rečeh ima g. Rugelj prav, ko pravi, da smo slovenske ženske sadomazohistke!!!
hehe, sem rekla, da ne bom o imenih………….. lahko pa bi bil tudi Šašk……. hahah……………. vprašaj ga, če si upaš………..
pri Šašku je bilo pa nekej zelo smešnega……. zelo podobnega………… mogoče me bo ubil za to izjavo…………… haha………. namreč, sem mislila, da ima v žepu pištolo………….. pa……………………… opsssssssss……….. hahaha
včasih me tepe ta božja previdnost ;)))))))))
čau Marička, tudi ti se imej lepu
Ej, Helči, tale naš Sašk ima zmeri neku u žepu, veš.
Ko sva se prvič “objela”, sem ga čist potih na uho
vprašala, ko me je glih stiskau in je vriskau,
če hoče preložit nožičko, ker me tišči! Ha, ha, ha,
ko bi ti to videla in doživela …. Ja, lepo se je srečati
z ljudmi, s katerimi se nekako začutiš, pa četudi potem
pade kakšna bolj trda in bolj kosmata, nič ne de, še vedno
ostajamo v svoji prvobitni biti … ljudje! Čau Helči. Mej se!
a veš marija, kaj je še huje?
da taki nasilneži ponavadi na svojo stran potegnejo skupino ljudi (obeh spolov), ki se potem delajo nevtralne in nasilneža branijo z besedami “kaj pa če se je ženska mičken izmislila”….:-(((
v tem primeru mi šele zavre kri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pri meni je ta občutek mičkeno deformiran:-)
zaradi svojega poklica, v katerem se dnevno srečujem s popolnoma neznanimi ljudmi, včasih kar pozabim, da vsi niso anglečki.
no, na srečo pa za srečanja nikoli ne izbiram samotnih gozdičkov.-))
sp……….
o nasilju se ne da govoriti v parih stavkih.
če pa boš imel kdaj cel dan čas, kar pa močno dvomim, pa povej, in ti razložim vse, kar vem.
🙂
to sem predvidevala.
čeprav se ne strinjam s teboj.
Nasilja okoli nas je toliko, da imaš že res srečo, če pred njim lahko zapiraš oči.