Najdi forum

Splash Forum Politični čvek saj ni res – pa je

saj ni res – pa je

MORS pomotoma nakazal 600.000€ družbi Trilobit,ki ima v lasti nočni klub Krpan, lastnik lokala je skupaj z denarjem pobrisal bog vedi kam.

no pa bomo najverjetneje spet plačevali davkoplačevalci za RAČUNALNIŠKO pomoto (kakšna pomota je že to).

Pravijo, da človeško je motiti se. Sedaj morajo odgovorni raziskati ali je res šlo za pomoto ali kaj drugega, nato pa ukrepati.

Ajaaaaaaaaaaaa, pomota??? Benti, pa zakaj vedno pomota z davkoplačevalskim denarjem????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz temu ne bi rekel pomota ampak darilo.

hahaha, ker se s svojim ne dela pomot.;)))

To je vsekakor velik znesek in je treba stvar raziskati, ampak želel bi vedeti kje so milijardne € velike pomote prejšnje vladajoče garniture. Koliko davkoplačevalskega denarja bi šele dobili nazaj.

to je pa res potrebno veliko raziskovati, ja. Pogledaš samo, kdo je podpisal in dovolil nakazilo, pa je vse jasno, v dveh minutah so vedeli.

ampak Erjavec brani podjetnika, ki ga ne najdejo, nič kriv saj je napaka ministrstva. V drugih DEMOKRATIČNIH DRŽAVAH bi že odletel.

Jaz sem za, da se raziščejo vse pomote, tudi tiste od lds vladavine.

seveda!

Kaj pa sedaj ko je danar nakazan nazaj?…upsa

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

kaj upsa, zadržal je 125.000€ (vsaj po podatkih, ki jih je dalo ministrstvo), za povračilo škode iz naslova razžalitve in blatenje imena, hja a to je pa malo za eno pomoto, al kako. Naj jo plača tisti, ki jo je naredil, zakaj bi jo morali vsi, če pa želiš si pa lahko solidaren s tem ubogim revežem, jaz pač ne. Ljudje sedijo po zaporih, že zaradi veliko manjših goljufij.

No, takole vam razložim. Pred leti sem nakazala denar na firmo, v kateri sem delala. Tako sem vsaj mislila. Zmotila sem se namreč v številki žiro računa in denar je odletel drugam.

Se vam zdi, da sem ga kdaj dobila nazaj? Nisem.

Denar sem nakazala na podjetje, ki je imelo 3 lastnike, ki so bili med seboj sprti. Četudi so vsak zase pokazali nekaj dobre volje, se je zataknilo, ker sta morala biti dva podpisnika virmana…Ki pa se seveda nikoli nista uskladila zaradi tako banalne zadeve, saj so se že zaradi nujnejših pogovarjali samo preko odvetnikov.

Takratnih 60.000 SIT sem morala vrniti kar od svoje prve plače:(, ki pa je bila le nekj tolarjev več.

New Report

Close